Feriebolig i Rignano sull'Arno i Toscana

Fattoria Pagnana

 
Fattoria Pagnana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Pagnana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rignano sull'Arno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fattoria Pagnana er en ældre familiedrevet gård, der har været i familiens eje i flere generationer. Oprindeligt var der her kun produktion af korn, olivenolie og vin. I dag produceres der hovedsagligt oliven, olivenolie og flere forskellige slags vin, mens kornproduktionen er lukket ned, og det er netop i de gamle bygninger, der blev brugt til opbevaring af kornet, at der i dag er indrettet nogle særdeles velindrettede ferielejligheder.

Pagnana ligger i bjergene øst for Firenze, midt i vinområdet. Der er en fantastisk udsigt over det kuperede terræn, som det østlige Toscana er så kendt for. Desuden er området kendt for sin Chianti vin, pecorino oste, toskansk prosciutto (skinke) og i det hele taget det lokale køkken, som du ikke må misse på turen til Toscana.

Rolige lejligheder midt i vinmarkerne

Ved siden af selve hovedbygningen ligger det gamle kornmagasin, lige midt i vinmarkerne. Det er her, med langt til naboerne og landevejen, at ferielejlighederne ligger i en lille gruppe med 5 mindre huse, med hver 2-3 lejligheder, og i alt er der der 24 lejligheder. Der er fælles pool og gratis Wi-Fi ved poolen, samt en overdækket parkeringsplads, hvor du kan parkere bilen, så den er mindre varm at komme ind i når den.

På Fattoria Pagnana er der flere små hyggelige områder med grill, der er en fælles vaskemaskine og fri brug af liggestole ved poolen.

Læs mere om Fattoria Pagnana

Velindrettede dejlige lejligheder med toscansk touch

Lejlighederne er indrettet med respekt for traditionerne i Toscana. De har faciliteter som et veludstyret køkken med ovn, opholdstue og soveværelser. I nogle lejligheder er der sovesofa i stuen.

Alle lejlighederne er forskeligt og individuelt indrettet med et klassisk toskansk touch, og der er gjort meget ud af indretningen. Indenfor de sidste par år er lejlighederne blevet renoveret af familien, og der er flere forskellige typer af lejligheder.

Der er gratis wi-fi ved poolområdet, men forbindelsen når ikke ud til alle lejlighederne, da bygningerne typisk har tykke mure af sten. Det gør dem behagelige at opholde sig i om sommeren, men det er ikke guf for wi-fi forbindelserne.

Godt udgangspunkt for udflugter i Toscana

Det er let at nå Toscanas andre seværdigheder, og de smukke toskanske byer som Lucca og Pisa (100 km), San Gimignano (70 km), Volterra (100 km), Arezzo etc. kan sagtens nås på en dagstur. Motorvejsafkørslen til den gennemgående mortorvej A1 ligger ca. 6 km væk og Firenze kan nås på under 30 minutter ad smukke landeveje (ca 25 km).

Et mustsee for dig der syntes, at en ferie også skal indeholde et element af shopping, er de nye outlets, som denne del af Toscana byder på. Kun ca. 5 km fra Fattoria Pagnana ligger et lækkert nyt outlet center, der tilbyder alle de dyre mærkevarer som Armani, Gucci, Prada etc. Det kan du evt. nå om formiddagen, og så nyde eftermiddagen ved poolen i det gode vejr.

Personalet på Fattoria Pagnana er behjælpelige med spørgsmål, så mangler du noget, så sig til, for de er meget imødekommende.

Lejlighederne på Fattoria Pagnana

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser

2 værelses lejlighed med plads til 2 personer. Alle lejligheder er forskellige i størrelse og indretning, men de har alle som minimum badeværelse, soveværelse samt opholdsrum med køkkenniche.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser

3 værelses lejlighed med plads til 4 personer. Alle lejligheder er forskellige i størrelse og indretning, men de har alle som minimum badeværelse, 2 soveværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, samt opholdsrum med køkkenniche.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Pagnana

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Pagnana som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Pagnana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlige rolige omgivelser

Dejligt sted for børn. Her er stille og roligt, ligger perfekt i forhold til ture rundt i landet.

Læs mere
 
search map