Anmeldelser af Villa Il Crocicchio

 
Villa Il Crocicchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Crocicchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Reggello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Il Crocicchio

Læs personlige anmeldelser af Villa Il Crocicchio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Il Crocicchio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og mand fra Odense C boede på Villa Il Crocicchio i Reggello fra d. 7. til d. 10. juni 2004.

Derfra kørte vi til Villa Il Crocicchio i Regello lidt syd for Firenze. Hjemmefra syntes min mand ikke jeres kort så særlig brugbart ud, så han udskrev en kørselsvejledning fra Internettet. Da vi nærmede os Regello tog jeg så hans kørselsvejledning frem og opdagede at det ikke var den korrekte adresse han havde inddateret! Så var vi på den, for jeres kørselsvejledning havde han jo kasseret! Efter at have spurgt om vej et par gange (vi kan ikke italiensk!)uden at finde det, mødte vi nogle søde unge mennesker med knallerter og de eskorterede os ud til Villa Il Crocicchio. De skulle selvfølgelig have en skilling og da vi ikke havde mindre end 20 euro fik de dem - de så vældig tilfredse ud! Villa Il Crocicchio var et rigtig godt sted, fint værelse og en rigtig dejlig have med swimmingpool. Vi ville gerne gense Firenze og Siena og stedet var et godt udgangspunkt. Vi kørte til Figline og parkerede bilen og tog toget til Firenze, hvilket stærkt kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map