Agriturismo i Reggello i Toscana

Villa Il Crocicchio

 
Villa Il Crocicchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Crocicchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Reggello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Il Crocicchio ligger i bakkerne syd ved Firenze ved Reggello i det verdensberømte vindistrikt Chianti, mellem Firenze og Arezzo. Gården producerer alt det, der hører til den traditionelle produktion i dette området, dvs. hvid- og rødvin, grappa samt ekstra jomfru olivenolie, men også frugt, marmelader og honning.

Den gæstfrie ejerfamilie bestyrer også et spisested, hvor det er muligt at få serveret alle dagens måltider i de stemningsfulde lokaler, der er præget af stenvægge, originale loft med massive træbjælke og den flotte gamle pejs i den midterste stue (restaurantservice garanteres kun i mellem- og højsæsonen fra d. 22. marts til d. 3. november). Bagved huset ligger der en flot have med svømmebassin og legeplads, og et vaskerum med vaskemaskine giver mulighed for at sætte en maskine over og bruge ventetiden til en smuttur til en af besøgsmulighederne i nærheden (Figline Valdarno, Vaggio, Vallombrosa...).

Læs mere om Villa Il Crocicchio

Ca. 150 meter fra villaen og lejlighederne ligger hestestaldene, hvor det er muligt at leje heste eller få rideundervisning af de lokale lærere. Afstanden er sædvanligvis tilstrækkelig til at holde lugtgenerne væk, dog afhænger det af vindens retning og den enkeltes sarthed.

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og er alle alle udstyret med farvefjernsyn, telefon og bad samt køkken. De er rustikt møblerede i den traditionelle toskanske stil. Det skal siges, at pladsen er udnyttet fuldt ud i hver lejlighed, så vi fraråder vores gæster til at benytte alle sovepladserne, medmindre der er mindreårige børn med.

Skjul teksten
 
 
search map