Agriturismo i Reggello i Toscana

San Jacopo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rundt om gården, som ligger blot et par kilometer fra den lille by Reggello, står vinstokkene tæt, og minder dig om, at du befinder dig i det smukke Toscana. Derudover er du tæt på en af regionens mest seværdige byer, nemlig Firenze.

Her bliver du taget godt hånd om

Agriturismo San Jacopo drives af far og datter som, da de bor på gården, let kan holde øje med, at du trives under dit ophold. Måske kommer du til at have mest kontakt med Elisa, da faderen mest tager sig af gårdens øvrige funktioner. For ud over at udleje ferieboliger, er der også både vin- og olivenolieproduktion samt salg på gården, hvor der årligt produceres ca. 100.000 flasker vin og samme mængde olivenolie. Perfekt til dig som vil købe lidt godt med hjem.

Læs mere om San Jacopo

Det var ikke hverken vin eller olivenolie som oprindeligt blev produceret her på Agriturismo San Jacopo, men fåreost, og de lejligheder som i dag lejes ud til turister, var arbejdernes boliger dengang Elisas farfar levede. Først i 1987 valgte man at sælge fårene, og i år 2000 begyndte man at renovere lejlighederne.

Foruden lejlighederne findes der også et fælles opholdsrum i en af bygningerne, hvor der også er mulighed for at købe en let morgenmad bestående af kaffe, brioche, brød, æg, yoghurt m.m. Morgenmaden skal bestilles dagen før, så de ved, hvor meget de skal købe ind.

Afslapning ved poolen

Der er en skøn afslappet stemning på hele gården, hvor du kan gå rundt og hygge dig og tage det hele i dit eget tempo. Fordi San Jacopo ligger tæt på både kulturbyen Firenze og vindistriktet Chianti, kan du fylde dine dage med spændende eventyr. De dage hvor du bare vil slappe af, kan du slå dig ned i haven med en god bog eller hygge dig ved den dejlige pool, som er placeret i haven, og hvor du finder både solstole og parasoller. Du er omgivet af vinstokke og fra flere af terrasserne kan du se solen gå ned over markerne. Vi vil gøre opmærksom på, at der findes både hund og kat på gården.

Godt at vide

Vi vil gøre jer opmærksomme på at der er både hunde og katte på gården. Børn under 14 år ikke må svømme alene i poolen og dykning er ikke tilladt på grund af poolend dybde. Det er ikke tilladt at medbringe glas eller mad til poolen. Der er områder i haven hvor mad og drikke kan nydes. Da man prioriterer fred og ro her på stedet, er det ikke tilladt at larme under siestaen mellem kl. 13.00 & 16.00 samt mellem kl. 22.00 til kl. 09.00. Der er vaskemuligheder på stedet og vasketøj kan hænges udendørs, ikke inde i lejligheden. Håndklæderne fra badeværelset må ikke benyttes ved poolen. Ønsker du daglig rengøring og skift af sengetøj kan dette lade sig gøre på forespørgsel og mod gebyr. Sen ankomst skal meddeles i god tid.

Komfortable lejligheder i rustik stil

Præcist som man bruger på landet i Toscana, er lejlighederne indrettet med rustikke møbler, som er typiske for regionen. Nogle lejligheder ligger i stueplan, mens andre ligger på 1. sal. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, men alle lejligheder har køkken og TV. Der er wi-fi i de fælles opholdsrum og under hver enkelt beskrivelse kan du se, hvilke lejligheder der har balkon eller terrasse.

Læs om lejlighederne på San Jacopo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map