Agriturismo i Reggello i Toscana

San Jacopo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rundt om gården, som ligger blot et par kilometer fra den lille by Reggello, står vinstokkene tæt, og minder dig om, at du befinder dig i det smukke Toscana. Derudover er du tæt på en af regionens mest seværdige byer, nemlig Firenze.

Her bliver du taget godt hånd om

Agriturismo San Jacopo drives af far og datter som, da de bor på gården, let kan holde øje med, at du trives under dit ophold. Måske kommer du til at have mest kontakt med Elisa, da faderen mest tager sig af gårdens øvrige funktioner. For ud over at udleje ferieboliger, er der også både vin- og olivenolieproduktion samt salg på gården, hvor der årligt produceres ca. 100.000 flasker vin og samme mængde olivenolie. Perfekt til dig som vil købe lidt godt med hjem.

Læs mere om San Jacopo

Det var ikke hverken vin eller olivenolie som oprindeligt blev produceret her på Agriturismo San Jacopo, men fåreost, og de lejligheder som i dag lejes ud til turister, var arbejdernes boliger dengang Elisas farfar levede. Først i 1987 valgte man at sælge fårene, og i år 2000 begyndte man at renovere lejlighederne.

Foruden lejlighederne findes der også et fælles opholdsrum i en af bygningerne, hvor der også er mulighed for at købe en let morgenmad bestående af kaffe, brioche, brød, æg, yoghurt m.m. Morgenmaden skal bestilles dagen før, så de ved, hvor meget de skal købe ind.

Afslapning ved poolen

Der er en skøn afslappet stemning på hele gården, hvor du kan gå rundt og hygge dig og tage det hele i dit eget tempo. Fordi San Jacopo ligger tæt på både kulturbyen Firenze og vindistriktet Chianti, kan du fylde dine dage med spændende eventyr. De dage hvor du bare vil slappe af, kan du slå dig ned i haven med en god bog eller hygge dig ved den dejlige pool, som er placeret i haven, og hvor du finder både solstole og parasoller. Du er omgivet af vinstokke og fra flere af terrasserne kan du se solen gå ned over markerne. Vi vil gøre opmærksom på, at der findes både hund og kat på gården.

Godt at vide

Vi vil gøre jer opmærksomme på at der er både hunde og katte på gården. Børn under 14 år ikke må svømme alene i poolen og dykning er ikke tilladt på grund af poolend dybde. Det er ikke tilladt at medbringe glas eller mad til poolen. Der er områder i haven hvor mad og drikke kan nydes. Da man prioriterer fred og ro her på stedet, er det ikke tilladt at larme under siestaen mellem kl. 13.00 & 16.00 samt mellem kl. 22.00 til kl. 09.00. Der er vaskemuligheder på stedet og vasketøj kan hænges udendørs, ikke inde i lejligheden. Håndklæderne fra badeværelset må ikke benyttes ved poolen. Ønsker du daglig rengøring og skift af sengetøj kan dette lade sig gøre på forespørgsel og mod gebyr. Sen ankomst skal meddeles i god tid.

Komfortable lejligheder i rustik stil

Præcist som man bruger på landet i Toscana, er lejlighederne indrettet med rustikke møbler, som er typiske for regionen. Nogle lejligheder ligger i stueplan, mens andre ligger på 1. sal. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, men alle lejligheder har køkken og TV. Der er wi-fi i de fælles opholdsrum og under hver enkelt beskrivelse kan du se, hvilke lejligheder der har balkon eller terrasse.

Læs om lejlighederne på San Jacopo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af San Jacopo

Læs personlige anmeldelser af San Jacopo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Jacopo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra San Jacopo

Toscansk idyl

San Jacopo er en smuk og idyllisk ejendom, hvilket også var forventningen ud fra billederne her på siden. Og vi blev ikke skuffede - stedet er velholdt samt pænt og rent, og Elisa som driver stedet sammen med sin far var utroligt imødekommende og behjælpelige med alt vi havde brug for.

Lejligheden Leccino er hyggeligt indrettet, og dejligt med egen terrasse. Her valgte vi nogle dage at spise vores morgen- og aftensmad, men morgenmads-buffeten som Elisa lavede, bør man også benytte sig af. Fantastisk at indtage morgenmaden på kanten af deres vinmarker.
Skønt poolområde, hvor meget af tiden blev fordrevet.

Vil man ud at spise om aftenen, er de nærmeste steder i Cascia, hvor man ikke må snyde sig selv for pizza på Elisas mands restaurant, samt et godt måltid (særligt fisk) på Ristorante Pizzeria Masaccio - virkelig god mad. Er man der i sommerperioden, så er det en god idé at bestille bord, da der var fuldt booket de fleste aftener.

Læs mere

Autentisk og dejligt ophold

San Jacopo er et fantastisk dejligt sted. Dejlig ro og skønne omgivelser. Fantastisk værtinde, god beliggenhed, meget rent og pænt. Vi har INTER dårligt at sige om stedet.

Læs mere

Super sted!

Virkeligt dejlig sted, super pool, fantastisk beliggenhed, sød værtinde og fantastisk udsigt. anbefales varmt.

Læs mere

Alle tiders!

Et rigtig godt sted med skøn udsigt og solnedgang. Elisa og familie er meget venlige og imødekommende. Dog ingen A/C i lejlighederne, stort minus. Heller ingen "rengøring".

Læs mere

Ferie man ikk vil hjem fra

Den skønneste plet i Toscana, fantastisk beliggenhed med storslået udsigt over vinmarkerne og det bakkede landskab. Og Elisa er så fantastisk en gæstfri vært, der gør alt for at dit ophold bliver perfekt... Ikke sidste gang vi kommer der.

Læs mere
 
search map