Anmeldelser af Fattoria degli Usignoli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Charterferie i Italien

Vi blev lidt overrasket over hvor stort stedet var og førsthåndsindtrykket var Charterferie. Der er rigtig mange værelser og lejligheder, så leder man efter den intime stemning Italien byder på, er det nok ikke dette sted man skal gå efter.

Vi boede i en af lejlighederne, med udsigt over deres "sø" og rideområde. Da vi ankom til stedet, måtte vi desværre bede om en ekstra rengøring, da der var meget beskidt. Vi var næsten parat til at køre igen, men havde jo booket for en uge. Personalet kom morgenen efter og gjorde rent, så det var til at bo i med to små børn.

Generelt virkede stedet meget "slidt" og selv poolen(specielt den med børneområde) var meget beskidt og snavset og så ikke ud til at have være renset meget længe.

Vi spiste en enkelt aften på restauranten men var ikke imponeret.

Vi havde nok lidt højere forventninger end stedet kunne leve op til. Vil man have masser af mennesker, flere pools og charterlignende forhold er det stedet.

Reggello som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Tanja Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Fattoria degli Usignoli. Vi beklager, at Fattoria degli Usignoli ikke levede op til jeres forventninger. Som vi beskriver i teksten, er Fattoria degli Usignoli et større sted med flere aktiviteter og bygninger. Vi skriver også, at lejlighederne er rustikke, men når det er sagt, så skal der selvfølgelig være rent, så jeg er glad for at høre, at I fik løst det med personalet. Jeg håber, at I trods alt har haft en god ferie : ) Mange hilsner Amalie

Fattoria degli Usignoli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria degli Usignoli
Lejlighed m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli
 
search map