Anmeldelser af Fattoria degli Usignoli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af Fattoria degli Usignoli

Reggello som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Steen Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Fattoria degli Usignoli. Jeg beklager, at I havde udfordringer med rengøringen, og jeg håber, at I fik løst dette med personalet. Husk endelig at kontakte os under opholdet, hvis I oplever udfordringer eller mangler, for vi ville selvfølgelig gerne have haft muligheden for at hjælpe jer med at få ekstra rengøring mm. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden god gang : ) Mange hilsne Amalie

Fattoria degli Usignoli
Rent og pænt

Umådeligt beskidt ved ankomst. Under køkkenbordet lå nullermænd, brødkrummer mv. og generelt gammelt støvet spindelvæv overalt. Køkkenet/spiseplads lugtede kraftigt af skimelsvamp der var sørsøgt kvalit med rigeligt klor hvilket dog ikke havde fjernet lugten. Midt på ugen efter en masse Air con og udluftning blev lugten mindre men forsvandt dog ikke helt. På badeværelset var ventilatorens filter stoppet md ca. 4 mm tæt støv. Soveværelserne så rimeligt rene ud, men vi kiggede helt bevidst ikke under sengene.
Gæstfrihed

Overfladisk indstuderet og ens 'velkomst' til alle
Beliggenhed

Ligger dejligt med god udsigt og med let kørsel til Chianti Classico - hvis man er til den slags - og det er vi
 
Selve indkvarteringen på Fattoria degli Usignoli
Lejlighed m. 2 soveværelser (4 pers)

Lejligheden (no. 27) lå i udkanten af komplekset og var egentligt OK, n år der ses bort fra den manglende rengøring. Udstyring af lejligheden var meget spartansk også i relation til Toscana forhold. Vi fik en ny opfattelse af betydningen i beskrivelsen af lejligheden "rustik og enkelt" som det fremgår af min tekst.
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

Vi spiste der kun én gang. OK mad, men menukortet ses bedre andre steder.
Pool (evt. sæsonåben)

Der er to fine pools. De ene med børne pools i tilslutning, så den brugte vi ikke da vi alle er voksne. Desværre synes børnefamilierne dog at det er mere interessant at tage deres børn med over til den pool uden børne pool, for at slippe for andre folks børn. Så der var en del larm ved den pool også.
Internetadgang/Wi-Fi

Meget sløv forbindelse og man skal konstant tilslutte sig igen. Dog OK til at checke et par mails i ny og næ men ikke mere.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli
 
search map