Anmeldelser af Fattoria degli Usignoli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Godt ophold med ro og smuk beliggenhed

Stedet ligger utroligt smukt, og området er velholdt. Der er to pools, og vi brugte mest den ene, som på intet tidspunkt var overrendt. Dette var vores stop nr. 2 ud af tre på vores lille rundrejse. Vi overnattede 4 dage. Vi boede i lejlighed nr. 7, som ligger i den oprindelige længe. Det var en meget mørk og rustikt møbleret lejlighed, og vores børn på 11 og 14 syntes, den var uhyggelig;) Der var en lille terrasse, med 3 stole, selvom vi er 4... På stedet var der heller ikke gjort meget ud af muligheder for udeophold, på små terrasser, som vi oplevede på det første sted vi var. Køkkenet særdeles mangelfuldt udstyret. Køleskab virkede ikke, og blev udskiftet. Ingen nøgle til værdiboks. Modtagelsen og afgang var lidt upersonlig, selvom der ikke var andre.
Når alt dette er sagt, så var det for vores vedkommende kun lidt tid vi opholdt os i lejligheden. Omgivelserne var fantastiske. Begge vores børn har efterfølgende vurderet, at dette sted var det bedste samlet set på vores ferie.

Reggello som feriedestination

Vi kørte en tur til op til Vallombrosa, hvor der ligger et kloster. Det var en smuk køretur, og der var nogle muligheder for at gå ture.
Der ligger en lille købmand i gåafstand fra Usignoli, men vi handlede som regel i Reggello.

Fattoria degli Usignoli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Ifht natur
 
Selve indkvarteringen på Fattoria degli Usignoli
Lejlighed m. 2 soveværelser (4 pers)

Nr 7
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Prøvede kun torsdagsmiddag/buffet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli
 
search map