Anmeldelser af Fattoria degli Usignoli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk panorama udsigt

Stedet har potentiale til at kunne blive virkelig lækkert og luksuriøst, de gamle flotte bygninger og beliggenheden er helt i top, der er den smukkeste udsigt over bjerge og dale uanset i hvilken retning man kigger.
Desværre har de valgt lidt for meget charter/ plastik stilen efter vores mening - i restauranten (udenfor under halvtag) var der brugt plastic stole og borde hvilket ikke klædte stedet på nogen måde, ej heller de forholdsvis høje priser de tog for deres meget små portioner som ovenikøbet var semi fabrikata, det kunne have klædt stedet som ellers har så meget at byde på at maden havde været i top og i det mindste var hjemmelavet fra bunden.
Frokost restaurenten var ok her passede pris og menu sammen, morgenmaden var virkelig trist og kan ikke anbefales.
Pool var fin der var godt med liggestole og parasoller
Tennisbane var helt iorden
Den omtalte rulleskøjtebane var meget ujævn, og vi så den ikke blive brugt da man skulle medbringe egne rulleskøjter hvilket ikke fremgår på hjemmesiden.

Reggello som feriedestination

Man skal kunne lide hårnåle sving og bjergkørsel for at vælge dette sted, der er ca 6-7 km ned ad bjerget til den lille by Reggello. Vi kørte dertil flere gange for at handle i deres udemærkede supermarked. Og hver gang var byen helt død, vi så aldrig rigtig noget af betydning på den ene eller den anden måde.
man kan også køre i den modsatte retning (til venstre ud fra hotellet) dette er ligeledes en bjergvej som ender ret tæt på The mall, som er alle de store brands (prada, gucci mm) som har store outlet butikker, så hvis man er til det er det et besøg værd.
Firenze ligger 45 min kørsel fra hotellet og er en super smuk by hvor man sagtens kan bruge flere dage på sightseeing og shopping, der findes utallige gode spisesteder i Firenze.

Fattoria degli Usignoli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria degli Usignoli
Lejlighed m. 2 soveværelser (4 pers)

Der mgl en ovn samt mere køkkenudstyr ellers ok
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

2 fine pools men meget dybe begge 2
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli
 
search map