Anmeldelser af Fattoria degli Usignoli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Arketypen af Toscana på Fattoria degli Usignoli

Vi har haft en fantastisk rejse i Toscana, og opholdet på Toscana på Fattoria degli Usignoli var akkurat det vi ønskede os.

3 positive aspekter:
- Miljøet er helt magisk - både det omkringliggende landskab med bølgende vinmarker, oliventræer og cypresser, men også på selve agriturismoen. Her hersker der ro til trods for at stedet er ret stort.
- Godt med 2 pools så du kan vælge imellem hvor meget liv, du ønsker at have omkring.
- Super hyggeligt personale, som hjalp os med alt fra at hjælpe med flere at få ekstra skåle og parasoller, til at give os informationer vi spurgte efter - altid med et smil.

3 negative aspekter:
- Vi havde en torums- og en trerumslejlighed, og det var perfekte for vores behov, men jeg ville ikke sige at lejlighederne er 4 stjerne værd, da der kræves lidt renovering og et bedre komfur!
- Det er meget lydt.
- Vi spiste frokost på stedet den første morgen, siden vi ikke havde noget at handle ind. Direkte kedelig og smagløs frokostbuffet for 9 euro pr. person.

3 madtips:
- Det tager ca 15 min. at komme til Reggello, og der ligger en restaurant der hedder Ristorante Pizzeria Masaccio. Hyggeligt udeservering og god mad. Vi anbefaler at bestille bord hvis i vil sidde udenfor.
- I Cancelli ligger der et sted som heder Piazzamagno Ristorante. Hyggelig Værtinde. God mad. Test en af deres porcini-retter, som er en specialitet for området.
- Fattoria Degli Usignoli tændte i en pizzaovn en aften - og det den bedste pizza jeg nogensinde har spist i Italien (og jeg har boet i Italien i 5 år og spist pizza i pizzabyen Napoli - så det siger meget). Anbefales!

Reggello som feriedestination

Fattoria Degli Usignoli ligger ikke i Reggello, men en 15 minutters biltur derfra. Men 500 m fra Usignoli ligger der en butik, og der kan du finde det meste du behøver for at lave frokost og enklere frokoster.

Vi tog til Viareggio en dag. Det tager ca 2 timer med bil og er et herligt alternativ i stedet for at bruge hele dagen ved poolen. Dejlig sandstrand og havbrise.
Vi tog også til San Gimignano og Greve in Chianti. Den førstenævnte by er smuk, men meget turistfuldt. Den sidstnævnte by er mindre turistfuldt, men også ganske kedelig. Det bedste ved denne udflugt var vejen mellem San Gimignano og Greve - vi rejste en time langs svingende veje i Chianti vindistriktet og fandt et lille Trattoria på vejen og der spiste vi frokost. Magisk. Så vi anbefaler egenligt bare at køre rundt i bilen uden et fast mål.

Fattoria degli Usignoli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria degli Usignoli
Lejlighed m. 1 soveværelse
Lejlighed m. 2 soveværelser (4 pers)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli
 
search map