Agriturismo i Reggello i Toscana

Fattoria degli Usignoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er en bolig for dig, som gerne vil udforske det vidunderlige Toscana og har et ønske om at være aktiv under ferien, eller i hvert fald at have muligheden. Her kan du nemlig både ride på hesteryg, spille fodbold, bordtennis eller køre på skateboard. Hvis du hellere bare vil slappe af, kan du vælge at slappe af ved en af de to pools. Du bor i nærheden af den lille by Reggello, hvilket indebærer, at du kun er en time (med bil) fra både Firenze og Chiantidistriktet. Gården producerer vin (Chianti, Chianti Riserva) og honning. Vi har valgt at give Fattoria Usignoli 4 sole pga. alle dens fine faciliteter og aktiviteter.

Du holder ferie på en stor landejendom med egen stald

Fattoria degli Usignoli er en gammel landejendom og her hersker den rigtige toscanske atmosfære. Det er måske ikke så mærkeligt, at du mærker de historiske vingeslag, for gården kan dateres helt tilbage til 1500-tallet, hvor den blev bygget af munke fra Vallombrosa. Selve ejendommen er stor og består af en hovedbygning, hvor lejlighederne ligger (eller i den gamle bygning, hvor man førhen uddannede betjente), samt en nyere hoteldel et par hundrede meter væk, og som vender ud mod en af de to pools. Ud over de udendørs pools finder du her en tennisbane og store vidder, du kan røre dig på - ca. 11 hektar. Her har du også mulighed for at slænge dig op på en hesteryg. Desuden findes der et lejeområde til de yngste med rutchebane, gynge, høns, ponyer og geder. På den store parkeringsplads er der god plads til bilerne. I området omkring Fattoria degli Usignoli kan du foretage mange hyggelige udflugter, og du kan også se omgivelserne fra en cykel, for du kan låne cykler under dit ophold (afhængigt af tilgængelighed). Ridning betales på stedet. Tennis er gratis om dagen men om aftenen når der skal lys på banen, skal der betales et gebyr. Desuden findes der der en rulleskøjtebane, en fodboldbane, en boccia bane og bordtennis til fri afbenyttelse.

Læs mere om Fattoria degli Usignoli

Gammelt møder nyt og charme opstår på fattorian

Selvom man har bygget en nyere del og indført moderne faciliteter, har man passet nøje på med at bevare det ægte og rustikke. Smukke stenbygninger, krukker, statuer og "landlige" detaljer såsom synlige tagbjælker og buer bidrager naturligvis til at gøre stedet skønt at se på. Også i restauranten holder man på de toskanske traditioner, hvor du på menuen kan vælge mellem forskellige lokale specialiteter, udvalgte råvarer og gode vine, som nydes i en behagelig atmosfære.

Aftenener under stjernerne

Hver torsdag (med forbehold for ændringer) holdes der i perioden maj til september såkaldte "aftenener under stjernerne", hvor man under åben himmel dækker op med en rig buffet med typiske produkter, og hvor du kan nyde både god mad og levende musik i den lune aftenluft.

Det smukke landskab breder sig ud

Fattoria degli Usignoli har en naturskøn beliggenhed med udsigt over grønne marker og bakker. Trods sin landlige beliggenhed er der kun 500 meter til en lille by, San Donato Fronzano, hvor du finder en bar, små butikker, en restaurant og et minimarked, hvilket er ekstra bekvemt for dig, som bor i lejlighed og laver mad selv. Her stopper bussen også. Foruden sin nærhed til kulturbyen Firenze, tager det kun en time fra Fattoria degli Usignoli at køre til vinparadiset Chianti. Dette er en perfekt dagsudflugt for dig, som vil opleve det vidunderlige landskab, som Toscana byder på. Sørg for at stoppe i den lille by Greve in Chianti, hvor du kan besøge et par store vinkældre og husk også at nyde en frokost på en af byens hyggelige caféer.

Toscana er fyldt med hyggelige, historiske byer

Et andet sted, du ikke bør gå glip af er Cortona, som har en fantastisk beliggenhed oppe på en høj. Her kan du slentre rundt i byens lille, historiske centrum og nyde den hyggelige atmosfære og et godt glas, som smager ekstra dejligt her i Cortona (tip: har du ikke prøvet Nutella-is, har du en ypperlig chance her). Også Siena med sine små gader, torve, butikker og caféer er en by, du absolut ikke bør gå glip af. Oplev også en af Italiens ældste byer, nemlig Volterra, hvorfra du kan beundre de fantastiske udsigter.

Vælg den feriebolig som passer bedst til dig

Der er 27 dobbeltværelser og 43 lejligheder, hvor værelserne ligger i den nyere del ved den ene pool, og lejlighederne ligger i bygningen fra 1500-tallet. Værelsernes indretning er moderne, mens lejlighederne er rustikke og enkelte, både hvad angår indretning og udformning. Alle har enten balkon eller terrasse med bord og stole, hvilket er skønt. Disse kan variere i udformning og nogle af dem har en mur på en eller to sider. Faciliteterne er satellit-tv, Wi-Fi, minibar for værelserne og for lejlighedernes vedkommende findes der også et køkken med køleskab, vask, to kogeplader samt en italiensk kaffekoger. Aircondition kan tilkøbes. Her findes mulighed for at vaske tøj mod ekstra betaling, og hvis du får lyst til at grille, kan du benytte den fælles grillplads.

Obs! Vi gør dig opmærksom på, at der indimellem afholdes bryllupper og andre begivenheder, som for eksempel madlavningskurser, på gården.

Læs om lejlighederne på Fattoria degli Usignoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria degli Usignoli

Læs personlige anmeldelser af Fattoria degli Usignoli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria degli Usignoli. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 28 anmeldelser fra Fattoria degli Usignoli

Ferie i Tosana

Fin ferie lokation - pragtfuld udsigt med gode pools og omgivelser.
Vi havde bedt om 2 lejligheder ved siden af hinanden - det lykkedes ikke - og den ene var meget lille - der var i hvert fald ikke mulighed for ekstra opredning i køkkenet

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed, skønt poolområde, hjælpsomt personale.
Eneste minus er restauranten på stedet med kedelig mad... Men der er heldigvis et stort udbud af spisesteder i nærområdet.
Vi boede i en hyggelig lejlighed og kommer gerne tilbage.

Læs mere

Fantastisk

Skønt sted. Flot og vedligeholdt. Dejlig restaurant.

Læs mere

Godt ophold med ro og smuk beliggenhed

Stedet ligger utroligt smukt, og området er velholdt. Der er to pools, og vi brugte mest den ene, som på intet tidspunkt var overrendt. Dette var vores stop nr. 2 ud af tre på vores lille rundrejse. Vi overnattede 4 dage. Vi boede i lejlighed nr. 7, som ligger i den oprindelige længe. Det var en meget mørk og rustikt møbleret lejlighed, og vores børn på 11 og 14 syntes, den var uhyggelig;) Der var en lille terrasse, med 3 stole, selvom vi er 4... På stedet var der heller ikke gjort meget ud af muligheder for udeophold, på små terrasser, som vi oplevede på det første sted vi var. Køkkenet særdeles mangelfuldt udstyret. Køleskab virkede ikke, og blev udskiftet. Ingen nøgle til værdiboks. Modtagelsen og afgang var lidt upersonlig, selvom der ikke var andre.
Når alt dette er sagt, så var det for vores vedkommende kun lidt tid vi opholdt os i lejligheden. Omgivelserne var fantastiske. Begge vores børn har efterfølgende vurderet, at dette sted var det bedste samlet set på vores ferie.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria degli Usignoli

Skøn ferie i rolige og smukke omgivelser. Stedet er fantastisk til afslapning og italiensk stemning.

Samarbejdet med ridelæreren fungerer ikke. Hans engelsk er simpelthen for mangelfuldt - ligesom hans pædagogik.
Trist at se hans stressede og gøende lænkehund med sår på kroppen i den brændende sol.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria degli Usignoli

Vi har nydt vores ophold på Usignoli, der var en fantastik udsigt fra vores lejlighed.
Køkkenet er meget spartansk udstyret, der ikke elkedel eller microoven/oven .
Rengøring/sigt af sengetøj var okay
Swimmingpool poolen og området omkring den var god
Restauranten var god med rigtig godt mad
En sted vi gerne vil ned til igen
Det har været en god oplevelse at rejse med In- Italia

Læs mere
 
search map