Anmeldelser af Villa Fornacino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fornacino

Læs personlige anmeldelser af Villa Fornacino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fornacino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og familie fra Bjæverskov boede på Villa Fornacino i Rapolano Terme fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vores uge i Rapolano Terme var rigtig hyggelig. Huset er virkelig dejligt og autentisk. Skønt pool-område, hvor vi tilbragte det meste af tiden. Huset er ikke for gangbesværede. Der er mange trapper og forskellige niveauer. Ejerne var meget søde og imødekommende. De kom flere gange i løbet af ugen og rensede pool, tømte affald m.v., så vi følte virkelig at der blev sørget for os.
Et lille minus i vores øjne, er indkøbsmulighederne: Den lille by Armaiolo har slet ingen butikker. Rapolano Terme, som ligger 2 km fra huset har det vi på dansk kalder en meget lille købmand, med det mest nødvendige. Men hvis man skal handle lidt større ind, f.eks. til 2 familier som vi var, er det nærmeste større supermarked (alla Kvickly) ca. 20 km væk i byen Sinalunga.

Vejen til huset kan være lidt svær. Men kører man ind til Armaiolo, så lige idet man kommer til byen, ligger der et pudset og rosa/orange farvet hus på venstre hånd.
Lige ved siden af, går der en meget smal og meget ujævn krusvej ned til huset. På væggen overfor vejen står faktisk et lille bitte skilt med husets navn på, det var på den måde vi fandt frem til huset.

Vi kan på det varmeste anbefale huset, hvis man ønsker at bo lidt afsides og ikke har noget imod at skulle starte bilen, når der skal handles m.v.

In-Italia's kommentar

I Sinalunga er der faktisk adskillige store supermarkeder: COOP, Eurospin og Sma.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Nathalie og hendes familie fra København S boede på Villa Fornacino i Rapolano Terme fra d. 9. til d. 16. juni 2007.

Vi havde en super god tur.
På den positve side tæller:
Super lækkert hus, der på alle måder levede op til vores forventlinger.
Rigtig søde ejere af huset, som var meget nemme at samarbejde med.
Dejligt område

På den negative side er:
Det tog os utrolig lang tid at finde huset - vi fandt nem til Rapolano Terme, men derefter var det meget meget svært. Vi havde GPS med, og kørte efter den og vejbeskrivelsen, men det passede efter vores mening ikke med, hvor huset lå - måske den skal opdateres??
Vi var skuffede over, at der lå en kæmpe motorvej som vi så og hørte meget til fra huset. Dette synes vi ikke I havde informeret nok om. Vi havde klart en forestilling om, at huset lå mere fredet.

Gode ideer:
Måske skriv til folk, at det kan være en god ide at tage basisting til køkkenet med så som viskestykker, staniol m.v.

Men overordnet set, har vi været meget glade for at benytte jer, og vil helt sikkert gøre det i fremtiden.

In-Italia's kommentar

Det er svært at lave en mere præcis beskrivelse af beliggenheden af huset, men vi modtager med glæde forslag. Hvad den nærliggende motortrafikvej (det er IKKE en motorvej) angår, så skriver vi på hjemmesiden "Neden for Armaiolo løber den store vej til Siena", så vi mener faktisk, at vi har gjort opmærksom på dens tilstedeværelse. Vi mener ikke, at trafikken på vejen generer voldsomt, når man befinder sig i huset eller i dets have, der ligger bag huset i forhold til vejen, men hvis man vælger at opholde sig på terrassen foran køkkenet (i underetagen), er lydene tydelige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map