Villa i Rapolano Terme i Toscana

Villa Fornacino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske bygning går tilbage til 1600-tallet og har oprindelig været et teglværk. I dag er huset smagfuldt istandsat og udstyret med vor tids komfort.

Høj komfort og god plads

Det er således bemærkelsesværdigt, at ejerne har valgt ikke at klumpe folk for meget sammen, og alle soveværelser har aircondition og eget badeværelse. Man ser tydeligt de gamle strukturer i bygningen, og møblementet passer fint til, uden dog at være for rustikt. Køkkenet er gedigent og flot. Her er også opvaskemaskine.

Læs mere om Villa Fornacino

Lækker restaurant tæt på

I haven finder du et 12 x 6 meter stort svømmebassin, diverse havemøbler og udsigt over landskabet samt den nærliggende lille middelalderlandsby Armaiolo, hvor der er en lækker, lille restaurant. To kilometer herfra ligger Rapolano Terme, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder. Neden for Armaiolo løber den store vej til Siena, således at man kan komme ind til denne by på omkring 20 minutter.

Villa med 8 sovepladser (180 m²):
- Villaens 180 m² fordeler sig på to plan. I stueetagen finder vi spisekøkken, lille stue samt et rum med vaskemaskine. På første sal har vi en stor lys stue med pejs, tre soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map