Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Lejlighed Casina Lejlighed Colombaia Lejlighed Goito Lejlighed Limonaia Lejlighed Vinsantaia Orcia dalen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Selv i Toscana hvor man ellers er forvænt med smukke bygninger, skiller Villa Buoninsegna sig ud som noget helt specielt og yderst imponerende, ja man fristes næsten til at sige majestætisk.

1500-tallet i det 21. århundrede

Den store villa stammer fra 1500-tallet og er i dag blevet restaureret til ny værdighed. Man bliver næsten ydmyg når man nærmer sig den, men når man først har hilst på de sympatiske ejere der selv bor her, så slapper man mere af. På første sal af villaen finder man en stor sal med meget højt til loftet (med et fantastisk våbenskjold malet i midten), mens der i hjørnerne ligger seks flotte værelser som alle er indrettet i særdeles god smag med antikke møbler.

Læs mere om Villa Buoninsegna

To pools

Alle værelserne er rummelige, og alle har en dejlig udsigt over landskabet. Fra første sal fører en bro over til bakken bag villaen, hvor man også finder svømmebassinet på 10 x 6 meter. Da ejerne ikke mente at et enkelt bassin var nok til de seks værelser og de fem lejligheder, lavede de et til på 7 x 14 meter. I de gamle avlsbygninger ved siden af villaen er der indrettet seks lejligheder, som også er udstyret med antikke møbler, og som alle har bord og stole foran døren. I stueetagen af hovedbygningen er der desuden indrettet en stor lejlighed.

Rigtige vinglas og dage med restaurant

Der er for resten rigtige vinglas i lejlighederne, hvilket måske skyldes at der laves vin på stedet. Man kan i højsæsonen (juli-august, eller når flere lejligheder er beboede) spise middag på gården to, tre gange om ugen, hvor der laves mad med råvarer fra gården og af andre lokale producenter.

Villa med 320 hektar

Villaen omgives af 320 hektar jorde med vinmarker, olivenlunde og skove, så der er rige muligheder for kortere eller længere vandreture omkring dem. Byen Rapolano Terme er kun 1900 meter væk. Da den motortrafikvej der forbinder Siena med Cortona og hele Umbrien, ligger omkring 600 meter fra villaen, er det let at tage på længere udflugter.

Lejlighederne på Villa Buoninsegna

Toværelseslejligheden Colombaia med 2 sovepladser (38 m²)

Består af stue med køkkenhjørne og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har en ugenert privat terrasse med bord og stole.

Fireværelseslejligheden Podere Goito med 4/6 sovepladser (100 m²)

Ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor vi finder køkken, to stuer (den ene med pejs) med fjernsyn og badeværelse/toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et rum med sovesofa til to personer samt et badeværelse med wc og badekar. Uden for døren er der bord og stole til lejligheden. Hvis man er til antikke møbler og autentiske omgivelser, er dette den bedste lejlighed på gården.

Treværelseslejligheden Vinsantaia med 4 sovepladser (80 m²)

Ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne med opvaskemaskine, pejs og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med bruser og karbad. Lejligheden er indrettet med såvel antikke som nyere møbler. Uden for døren er der bord og stole til lejligheden.

Treværelseslejligheden Limonaia med 4 sovepladser (80 m²)

Ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med karbad. Lejligheden er indrettet med såvel antikke som nyere møbler. Uden for døren er der bord og stole til lejligheden.

Fireværelseslejligheden Casina med 6 sovepladser (110 m²)

Ligger i hovedbygningens stueetage og består af to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, stue med køkkenhjørne og stor pejs. Hvert soveværelse har eget badeværelse! Her er højt til de hvælvede lofter, og lejligheden er i stort omfang indrettet med antikke møbler. Der er eget udeområde med bord og stole foran indgangen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

Arezzo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

search map