Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Lejlighed Casina Lejlighed Colombaia Lejlighed Goito Lejlighed Limonaia Lejlighed Vinsantaia Orcia dalen
 
Villa Buoninsegna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Buoninsegna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selv i Toscana hvor man ellers er forvænt med smukke bygninger, skiller Villa Buoninsegna sig ud som noget helt specielt og yderst imponerende, ja man fristes næsten til at sige majestætisk.

1500-tallet i det 21. århundrede

Den store villa stammer fra 1500-tallet og er i dag blevet restaureret til ny værdighed. Man bliver næsten ydmyg når man nærmer sig den, men når man først har hilst på de sympatiske ejere der selv bor her, så slapper man mere af. På første sal af villaen finder man en stor sal med meget højt til loftet (med et fantastisk våbenskjold malet i midten), mens der i hjørnerne ligger seks flotte værelser som alle er indrettet i særdeles god smag med antikke møbler.

Læs mere om Villa Buoninsegna

To pools

Alle værelserne er rummelige, og alle har en dejlig udsigt over landskabet. Fra første sal fører en bro over til bakken bag villaen, hvor man også finder svømmebassinet på 10 x 6 meter. Da ejerne ikke mente at et enkelt bassin var nok til de seks værelser og de fem lejligheder, lavede de et til på 7 x 14 meter. I de gamle avlsbygninger ved siden af villaen er der indrettet seks lejligheder, som også er udstyret med antikke møbler, og som alle har bord og stole foran døren. I stueetagen af hovedbygningen er der desuden indrettet en stor lejlighed.

Rigtige vinglas og dage med restaurant

Der er for resten rigtige vinglas i lejlighederne, hvilket måske skyldes at der laves vin på stedet. Man kan i højsæsonen (juli-august, eller når flere lejligheder er beboede) spise middag på gården to, tre gange om ugen, hvor der laves mad med råvarer fra gården og af andre lokale producenter.

Villa med 320 hektar

Villaen omgives af 320 hektar jorde med vinmarker, olivenlunde og skove, så der er rige muligheder for kortere eller længere vandreture omkring dem. Byen Rapolano Terme er kun 1900 meter væk. Da den motortrafikvej der forbinder Siena med Cortona og hele Umbrien, ligger omkring 600 meter fra villaen, er det let at tage på længere udflugter.

Værelserne på Villa Buoninsegna

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Le Colombelline

Montepulciano

search map