Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Lejlighed Casina Lejlighed Colombaia Lejlighed Goito Lejlighed Limonaia Lejlighed Vinsantaia Orcia dalen
 
Villa Buoninsegna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Buoninsegna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selv i Toscana hvor man ellers er forvænt med smukke bygninger, skiller Villa Buoninsegna sig ud som noget helt specielt og yderst imponerende, ja man fristes næsten til at sige majestætisk.

1500-tallet i det 21. århundrede

Den store villa stammer fra 1500-tallet og er i dag blevet restaureret til ny værdighed. Man bliver næsten ydmyg når man nærmer sig den, men når man først har hilst på de sympatiske ejere der selv bor her, så slapper man mere af. På første sal af villaen finder man en stor sal med meget højt til loftet (med et fantastisk våbenskjold malet i midten), mens der i hjørnerne ligger seks flotte værelser som alle er indrettet i særdeles god smag med antikke møbler.

Læs mere om Villa Buoninsegna

To pools

Alle værelserne er rummelige, og alle har en dejlig udsigt over landskabet. Fra første sal fører en bro over til bakken bag villaen, hvor man også finder svømmebassinet på 10 x 6 meter. Da ejerne ikke mente at et enkelt bassin var nok til de seks værelser og de fem lejligheder, lavede de et til på 7 x 14 meter. I de gamle avlsbygninger ved siden af villaen er der indrettet seks lejligheder, som også er udstyret med antikke møbler, og som alle har bord og stole foran døren. I stueetagen af hovedbygningen er der desuden indrettet en stor lejlighed.

Rigtige vinglas og dage med restaurant

Der er for resten rigtige vinglas i lejlighederne, hvilket måske skyldes at der laves vin på stedet. Man kan i højsæsonen (juli-august, eller når flere lejligheder er beboede) spise middag på gården to, tre gange om ugen, hvor der laves mad med råvarer fra gården og af andre lokale producenter.

Villa med 320 hektar

Villaen omgives af 320 hektar jorde med vinmarker, olivenlunde og skove, så der er rige muligheder for kortere eller længere vandreture omkring dem. Byen Rapolano Terme er kun 1900 meter væk. Da den motortrafikvej der forbinder Siena med Cortona og hele Umbrien, ligger omkring 600 meter fra villaen, er det let at tage på længere udflugter.

Værelserne på Villa Buoninsegna

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Buoninsegna

Læs personlige anmeldelser af Villa Buoninsegna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Buoninsegna. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Villa Buoninsegna

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted ,rent, roligt, lækker morgenmad,personalet var flinke rare og hjælpsomme.

Læs mere

Skønt ophold på dejlig vingård

Villa Buoninsegna er et rigtig dejligt sted at bo. Vi var seks voksne og lejligheden var perfekt til os. Omgivelserne var skønne og der var mulighed for at løbe, hvis man er til det. Poolområderne var fine, med god plads. Jeg kan varmt anbefale dette sted, et af de skønneste steder vi har boet i Italien.

Læs mere

Meget autentisk vinslot

Et helt utroligt ferieophold , alt meget autentisk og fantastisk værtspar . Omgivelserne , lejligheden levede fuldt op til vores forventning , rigtig god placering i forhold til Siena, Arrezzo og Pienza , kan kun anbefale det til andre .

Læs mere

Ferie i Rapolano Terme

Dejligt sted, skøn restaurent - det er dog ikke ejerne der laver maden som beskrevet på jeres hjemmeside og vi så ikke skyggen af egne produkter.

Læs mere

Autentisk italiensk ferie

Buoninsegna er et helt igennem fantastisk sted at holde sin ferie. Vi boede i Goito lejligheden som er en kæmpe lejlighed/hus møbleret i autentisk stil og med egen opvaskemaskine og vaskemaskine. Så der var god tid til at nyde ferien uden alle de kedelige gøremål ??. Der hører to pools til stedet, så der var aldrig overfyldt nogen af stederne. Byen ligger små to km væk, og der er masser af gode restauranter og indkøbsmuligheder. Helt tæt på ligger et kurbad, og det skal prøves. 39 grader varmt varmt vand med en klar "duft" af svovl, en sjov oplevelse for hele familien. Værterne på Buoninsegna er søde, men man ser dem ikke meget i hverdagen medmindre man selv ønsker det. Selve området er fyldt med hyggelige byer indenfor kort køreafstand, så det er et godt udgangspunkt når man skal ud at se skønne, fantastiske Toscana.

Læs mere

Suverænt ophold

Villa Buoninsegna er et af det aller bedste steder, vi har været på, og vi har været på rigtig mange....
Lejligheden havde alt, hvad vi kunne ønske os, der er dejligt poolområde og de sødeste værter.

Vi besøgte også et af Terme-områderne, mega stort og med flere badeområder, så det føltes ikke presset trods det store besøgstal.

Tæt på fin lille by med flere muligheder for indkøb og for at spise ude i stedet for at lave mad i lejligheden.
Vi anbefaler meget gerne stedet. Især hvis man er voksne uden børn med.

Læs mere
 
search map