Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Piano Nobile di Villa Buoninsegna

 
Piano Nobile di Villa Buoninsegna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Piano Nobile di Villa Buoninsegna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I denne imposante pragtvilla fra 1600-tallet er der indrettet seks smukke og komfortable dobbeltværelser på første etage, eller for at blive i den ophøjede stil på "bel etage".

Kvaliteten på værelserne er bedre end så mange firestjernede hoteller, men prisen er lavere, og omgivelserne hyggeligere. Det er hele turen værd bare at stå i den centrale festsal, hvor der er MEGET højt til loftet.

Villaen omgives af 320 hektar jorde med vinmarker, olivenlunde og skove, så der er rige muligheder for kortere eller længere vandreture omkring dem. Hvis man vil på café, er Rapolano Terme kun to kilometer væk. Da den motortrafikvej der forbinder Siena med Cortona og hele Umbrien, ligger omkring 600 meter fra villaen, er det let at tage på længere udflugter.

Læs mere om Piano Nobile di Villa Buoninsegna

Morgenmaden serveres i en efter forholdene lille stue i villaen, og går man over gangbroen til olivenlundene, så finder man hele to svømmebassiner. Ejerne mente nemlig ikke, at et enkelt bassin var nok til de maksimalt 30 personer, her kan bo. Her kan man også spise middag på gården i weekenden, hvor der laves mad med råvarer fra gården og andre lokale producenter.

Skjul teksten
 
 
search map