Anmeldelser af Il Molinello

 
Il Molinello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Molinello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Molinello

Læs personlige anmeldelser af Il Molinello som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Molinello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hilda og familie fra Mødrup boede på Il Molinello i Rapolano Terme fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

i uge 29 var vi en familie på 5, en uge på en lille gård i rapolano terme, det var et helt lille og autentisk italiensk sted, hvor det bor den sødeste og venligste familie, den uge vi var der skulle de føde deres 3. barn, det blev en dreng, bernardo. Det gjorde desværre det, at de næsten ikke var der, men vi havde stadig en dejlig ferie, med en dejlig pool. Vandet var super varmt så selv en kuldskær mor kunne bade. Da der ikke var mange lejligheder havde vi den luksus faktisk i flere dage at have poolen helt for os selv. Vi boede i acasia lejligheden, som er perfekt til en familie med 3 børn, vores egen lille have med udsigt til marker, solsikkemarker og med rapolano terme i baggrunden. Faktisk har vi intet dårligt at sige om stedet, vidunderligt sted, det eneste som var træls, var at der var langt til en by, rapalano terme havde ingen italiensk isbar, hvilket jo er et must at få hver dag, og den næste by asiano, skulle man også køre til. Her kunne man få is, men lad os bare sige de er ikke vant til turister, de kikkede på os som om vi var fra det ydre rum. Men pyt, der er kun 27 km til sienna, som er en fantastisk dejlig by. Kan kun anbefale stedet hvis man ikke har noget imod at starte bilen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map