Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Il Molinello

 
Il Molinello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Molinello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I dag bor Elisa og Alessandro her selv sammen med deres tre børn og deres godmodige labradorhunde. Familien (der også består af børnene Emma, Guido og Bernardo), dyrker grøntsager, frugt og fremstiller olivenolie, alt sammen på økologisk manér.

Alessandro og vinen

Alessandro, som er uddannet biolog, holder meget af at forklare unge og gamle om dyre- og plantelivet omkring gården, men hans store passion er vin. Han har derfor opbygget en solid vinkælder på gården, hvorfra gæsterne også kan købe diverse flasker til priser, der er langt lavere end i vinbutikkerne. Han laver også kortere vinsmagningskurser for gæsterne.

Læs mere om Il Molinello

Intim stemning, opera og etruskere

Her er kun ni lejligheder til udlejning, så værterne har god tid til at tage sig af gæsterne. Der er glimrende muligheder for at gå ture i nærheden, og der er kun små to kilometer ind til den charmerende lille middelalderby Serre di Rapolano. I nærheden af gården findes en kendt etruskisk grav, som det også er muligt at besøge, og i de sidste år har der hver sommer været opført en række operaer i et nærliggende nedlagt travertinbrud. Her er naturligvis også et svømmebassin på 12 x 6 meter (dybden går fra 120 til 150 cm), så man kan afsvale sin krop lidt de varme sommerdage.

Læs om lejlighederne på Il Molinello

Skjul teksten
 
 
search map