Anmeldelser af Aia Vecchia di Montalceto

 
Aia Vecchia di Montalceto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aia Vecchia di Montalceto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aia Vecchia di Montalceto

Læs personlige anmeldelser af Aia Vecchia di Montalceto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aia Vecchia di Montalceto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise og hele familien fra Faxe Ladeplads boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Vi, dvs 20 familiemedlemmer, har i stor stil nydt opholdet på Aia Vecchia di Montalceto! Skønt at være så mange afsted så vi havde hele ferieområdet for os selv. Vi var afsted den første uge i sep, - en uge sådan et sted var alt for lidt, men det gjalt for alle at vi hver især skulle videre i det italienske bagefter. Stedet var fantastisk med skønne, store lejligheder og fortryllende udsigtspunkter fra mange steder på grunden. Der var mange detaljer i og omkring lejlighederne og øjnene fandt hele tiden nye ting at kigge på.

Poolområdet var skønt og blev nydt af både børn og voksne, og alle syntes at mineralbadet under klipperne var meget spændende. Stedet er alt i alt meget autentisk og helt igennem ægte Toscansk! Værtsparret var rigig søde - en god balance mellem at lade os være i fred og alligevel småsnakke lidt når der var lejlighed til det - dejligt at de snakkede engelsk.

Vi valgte at blive vartet op af værtsparret i den store, fælles festsal onsdag aften. Vi blev ikke skuffet - den ene italienske specialitet efter den anden blev sat frem for os. Værtsparrets egen vin blev serveret hertil. Da min moster absolut ikke kan tåle hverken gluten el laktose havde jeg på forhånd kontaktet jer om dette og I sørgede derpå for at værtsparret blev underrettet - så dette blev der taget højde for.

En lille ting som næsten ikke er værd at nævne, men som I måske alligevel er søde at bringe videre, er at den lille fryseboks i samtlige køleskabe var helt rimet til og måtte afrimes v ankomst da der kun lige var plads til et enkelt køleelement, og isen udenom også optog plads i selve køleskabet...men alt det andet opvejede jo i høj grad dette!

Det bliver nok svært fremover at finde steder der kan matche dette.

In-Italia's kommentar

Et resumé med både de rosende ord og utilfredsheden mht fryseboksene er viderebragt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 10 voksne, 7 børn
Navn
Jørgen og familien fra Brønshøj boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Meget positiv oplevelse. Nemt at komme til de kendte steder, da der jo er nem adgang til motorvej m.m.
Godt supermarked (COOP) i den nærmeste by, er dog lukket om søndagen hvilket er godt at vide når man kommer lørdag. Den meget venlige værtinde oplyste om dette, så vi fik købt ind.

Meget næsten overvældende feriested. Dejlig lejlighed med fantastiske værelser og dejlige badeværelser - redte senge og lækre håndklæder. Meget fine fællesfaciliteter hvor især bordfodboldspillet blev brugt meget af børnene. Dejligt poolområde med alle de faciliteter man kan ønske sig (jeg havde misforstået det med de varme kilder og temperaturen i poolen - dejligt men også friskt).

Alt var pænt og rent og der var en nybagt velkomst kage på bordet i køkkenet. Fantastisk udsigt og blomster alle vegne omkring huset. Fællesmiddagen om onsdagen kan kun anbefales og der var graduerede priser for børnene.

Vi havde lidt svært ved at finde stedet, da vi misforstod det med at køre langs marmor/stenbruddet. Man køre nemlig lidt langs med en side af det før man har drejet til højre. Desuden så vi ikke skiltet der peger mod Aia, da det står lidt gemt (drejet) på venstre side af vejen og man skal dreje til højre. 500 m længere fremme var der heldigvis også en vej med skilt til Aia - måske en nyere vej) Det er faktisk nemmere at komme dertil hvis man bruger den næste afkørsel fra motortrafikvejen (når man kommer fra Sienna). Så skal man ikke gennem/rundt om Rapolano Terme.

Men et utroligt dejligt sted er det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Lars og familien fra Mariager boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi havde en dejlig uge i Toscana. Lejemålet var rigtigt godt og meget fin standard. Specielt poolen var meget fin. Det var dejligt at gården ikke var større, da fællesarealerne dermed let kunne benyttes. Samtidig var der dejligt roligt om aftenen. Lidt svært at finde, men GPS fanger adressen.

Siena er den dejlig by - vi har været der før.

Ikke umuligt at vi vælger stedet igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Per og familien fra Kolding boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008 og på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Jo tak, vi har haft en rigtig fin tur. Castellina in Chianti er en sand perle og klart det bedste sted, vi har opholdt os på vore mange vingårds ferier i Toscana. Men prisen er jo også noget højere end de fleste andre steder. I giver 4 1/2 stjerner og det er helt fortjent.

Rapolano Terme var derimod lidt af en skuffelse. Måske fordi vi kom der efter Castellina. Men i sammenligning med de 4 1/2 stjerner bør Rapolano ikke opnå 4 stjerner! Lejligheden var stor og rummelig, men specielt køkkenet var kritisabelt med så lidt plads og så gammelt inventar, at man hverken havde lyst eller mulighed for at lave mad til de mennesker, lejligheden kan rumme. Derudover var der 2-300 meter til swimmingpool området, der var rigtig lækkert, men vandet i poolen var så koldt, at børnene ikke kunne bruge den ret meget - et kvarter af gangen, så ville de gerne op. Og endelig er beliggenheden af stedet slet ikke på højde med de andre 4 stjernede steder, vi gennem de sidste 4 år har lejet gennem jer. Vi var ved at stikke af for regningen til slutrengøring. Det var et uheld. Vi havde ikke gransket papirerne godt nok på forhånd og troede, at det var inkluderet i prisen - det har det nemlig været alle de andre gange vi har været af sted - også Castellina. Vores vært påstod hårdnakket, at slutrengøring altid skulle betales ved afrejse på alle vingårde i Italien. Men det er altså første gang, vi oplever det og mit råd vil være, at I skal få det inkluderet i prisen. Det er lettere for alle parter og så undgår man pinlige episoder :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Henning og familie fra Karrebæksminde boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Vi boede også sidste år i Rapolano Terme. Boligen og det udendørsområde med faciliteter der er for gæsterne var som sidst år rigtig rigtig gode. Værtens gæstfrihed var også som sidste år fuldstændig upåklagelig. Vi har dog et lille hjertesuk, der var meget uro og der var ekstrem lydt hvilket vi oplevede bl.a. ved at blive vækket kl. 3 om natten da gæster vendte hjem og der var " fest" frem til kl 5 om morgenen,andre aftener var lyden så kraftig at det var ligesom om andre gæster bogstaveligt de stod i vores soveværelse dette også lidt sent 23-24 tiden hver aften. Sidste år oplevede vi ikke tilsvarende problematikker også selv om der var andre gæster. Området ved Rapolerme Terme indbyder jo til at tage på ture og gå på opdagelse hvilket vi gjorde så udover de store byer som Siena tog vi ud til mindre byer hvilket var rigtig dejligt.Vi fik i år bl.a. set og besøgt det nærliggende kloster der relatere til Bernadetto. Vi rigtig set meget af den enestående natur der findes bl.a. med de specielle crete (ved ikke om det er rigtig stavet ) naturområder, hvor der er store krater og kløfter det er helt fantastisk og unikt vi har i hvert fald aldrig set tilsvarende det nærmeste vi kender ,må være Møn`s og Stevns Klint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Berit og familie fra Hørsholm boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Rapolano terme var suverænt skønt. Kæmpe stor lejlighed, lækre badeværelser, fantastiske faciliteter på stedet, som var til fri afbenyttelse; vaskemaskine, cykler, billiard, bordtennis, et kæmpe køkken (med ovn :-)) med tilhørende spisesal. Utrolig sød værts-dame som kunne engelsk :-)... Hvilket er skønt når man ikke kan italiensk. Dejlig pool område og selv området var meget smukt og anderledes ifht. Palaia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Jan og rejsefællerne fra Randers boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006 og på La Ferriera i Loro Ciuffenna fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Det korte af det lange er at vi ALLE havde en aldeles pragtfuld tur. Vi var glade for at vi valgte et hus for en uge af gangen. Efter en uge et sted passer det faktisk fint med at så har vi lissom set det sted og område. Selvfølgelig er der stadig meget at undersøge hvis vi var blevet i 2 uger. Vi oplevede kun høj grad af imødekommenhed hos værtsparrene og lokalbefolkningen - topklasse. Vi har ikke noget negativt at sige, der er kun roser, - det hele klappede fuldstændig som det skulle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Henning og hans familie fra Nyborg boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 13. til d. 20. maj 2006.

Vi har haft en pragtfuld ferie , området var taget ud fra et eventyr , for det ikke skulle være nok så ligger stedet virkelig godt i forhold til at tage ud til de mere kendte byer Sienna, Firenze, Pienza mv. Selve villaen hvor vi boede var suveræn, den havde en pragtfuld beliggenhed, komfortabel med alle faciliteter og mere til. Der var ved vores ankomst sat friske blomster til os i lejligheden og på terrassen, i det hele taget var der gjort virkelig meget ud af at gæsterne følte sig velkomne. Det eneste vi er kede af er at vi ikke havde mere tid, vi kunne nemt havde brugt en uge mere, der er så meget at se rundt omkring og man vil jo også gerne nyde stedet og være der lidt .Vi ville også gerne have haft mere tid til at udforske de mindre kendte byer i området men vi måtte jo prioritere . Vi var meget glade for at vi valgte bl.a. at tage til Pienza det kan varmt anbefales at bruge lang til der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 33 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lasse og familie fra Lyngby boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi må indrømme, at klassifikationen af lejligheden var meget konservativt sat. Lejligheden mindede på ingen måde om en udlejningslejlighed med de traditionelle hvide plaststole og halvtarvelig indretning men var derimod TIP TOP original Toscansk stil. Vi har OVERORDENTLIG TILFREDSE og f.s.v. angår lejligheden grænsende til det overraskende i positiv forstand. Familien der driver stedet er særdeles imødekommende og meget patentlige med rengøring m.v. for slet ikke at tale om deres fantastiske traktement ved den ugentlige dinner (EUR 25 p.p. alt incl.).

Byerne omkring stedet er ikke så inspirerende - bortset fra Siena, hvor der er omkring 25 km ind. Vi kan varmt anbefale stedet - og nærværende må gerne lægges ud på hjemmesiden helt eller delvis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Lars og familie fra Vejby boede på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Opholdet var simpelthen fantastisk. Vi var 6 voksne og 5 børn i alderen 13-11-7-2-2 og havde lejligheden "Cecilie". Selve lejligheden var rigelig stor, men køkkenet (og køleskabet) ville have været for lille til så mange mennesker (velegnet til 8 pers.), men heldigvis var der nogle enorme og utroligt charmerende (og dejligt kølige) fælles rum i stueetagen med et ekstra køleskab samt et kæmpe køkken med endnu et køleskab og fryser og alle faciliteter man kan tænke sig. Der var også et dejligt full-size pool-/billard-bord samt bordtennis. I weekenderne var der 2-3 af de andre lejligheder udlejet, men i hverdagene havde vi det hele for sig selv. Poolen er meget stor og ligger 200 m nede af en allé for huset, og også den havde vi stort set for os selv. Den varme kilde er nærmest en hvidkalket grotte med varmt vand til brystet opdelt i 2-3 rum i forlængelse af hinanden og ligger i forbindelse med poolen og er en dejlig oplevelse. Udsigten er også helt fantastisk, specielt fra terrassen med grillen når solen går ned. Jeg il tro man kan se 20-30 km i alle retninger. Eneste minus ved huset var at det øverste soveværelse var ulideligt varmt om natten selv med gennemtræk (vi sov faktisk ikke rigtigt de 2 første nætter), så vi købte en stor gulvventilator for 20 Euro i Siena, og det gjorde en klar forskel.

Vi havde lidt besvær med at finde stedet ved ankomst, så her er GPS-koordinaterne så andre kan køre problemfrit dertil: (N43 13.275, E11 37.048). Nærmeste indkøbsmuligheder er 6km væk i COOP i Asciano (lukket under siestaen og torsdag eftermiddag samt hele søndagen). Der er en meget stor COOP (og mange andre butikker i et center i Sinalunga 18km væk (30 over bjergene hvilket er en smuk tur) åben til kl. 21:30 undtagen søndag.

Mange rigtigt hyggelige og smukke byer: Siena (40km), Arezzo (40km), Lucca, Pisa og Firenze. De to bedste oplevelser var små-byerne San Gimignano og Cortona.
De strande vi prøvede var alle private strande i Viareggio og de kostede 28-35Euro for 1baldakin, 2 solsenge, 2 stole og et bord for en dag. De offentlige strande nær ved var langt fra så gode som de private, men begge steder var der mere skidt i vandet end vi er vant til hjemmefra. De private starnde der også har pool tager 8Euro per person for dette og insisterer på at man bærer badehætte :-D

Unge italieneres engelsk er OK, men de "voksne" og ældre vi har mødt taler stort set ikke andet end deres eget sprog (tysk, spansk og fransk kan de heller ikke)

Alt i alt et fantastisk ophold i en fantastisk villa i et fantastisk område til en meget rimelig pris, den meget høje kvalitet taget i betragtning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map