Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Aia Vecchia di Montalceto

 
Aia Vecchia di Montalceto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aia Vecchia di Montalceto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapolano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den maleriske gamle gård Fattoria di Montalceto er i dag blevet opdelt i fem særdeles rummelige lejligheder. Her midt i det fantastiske landskab sydøst for Siena oplever man den toscanske natur i al dens blændende skønhed: Udsigten virker næsten uendelig.

Dette område har i århundreder været kendt for sine helsebringende varme kilder, og ganske tæt på gården findes endnu en sådan, hvor gæsterne kan nyde det 32 grader lune vand fra maj til oktober.

Læs mere om Aia Vecchia di Montalceto

Lejlighederne er velmøblerede og sobre, og de har alle opvaskemaskine og satellitfjernsyn. I stueetagen af de store bygninger findes fælleslokaler med billard og vaskerum med vaskemaskine. Her er naturligvis også borde og stole samt grill, således at gæsterne kan spise (og drikke) i det fri. Sådan nyder man jo opholdet bedst.

Gæsterne kan også låne mountainbikes. Omkring 250 meter fra lejlighederne ligger det 14 x 9 meter store svømmebassin (dybde 150 - 210 cm), og her findes også bocciabane. Af andre praktiske oplysninger kan nævnes, at nærmeste indkøbsmuligheder og spisested findes i Serre di Rapolano, som ligger 3½ km væk.

Lejlighederne på Aia Vecchia di Montalceto

Treværelseslejligheden Chiara med 5 sovepladser

ligger på første sal og er på 73 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har overdækket terrasse (loggia) foran indgangsdøren.

Fireværelseslejligheden Costanza med 7 sovepladser

ligger i to plan med indgang i stueetagen. Lejligheden er på 115 m² og består af stue med pejs i stueetagen og tre soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og køkken på første etage. Det er muligt at placere en enkeltseng i et af værelserne.

Fireværelseslejligheden Alice med 7 sovepladser

ligger i to plan med indgang i stueetagen. Lejligheden er på 125 m² og består af entré, lille soveværelse med to enkeltsenge, stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse i stueetagen. På første etage findes lille stue med sovesofa til én person, stort soveværelse med dobbeltseng, spisekøkken og badeværelse/toilet. Lejligheden har terrasse med bord, stole og grill.

Fireværelseslejligheden Laura med 7 sovepladser

ligger i to plan med indgang i stueetagen. Lejligheden er på 125 m² og består af entré, lille soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse i stueetagen. På første etage findes lille stue med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, spisekøkken og badeværelse/toilet. Lejligheden har terrasse med bord, stole og grill.

Seksværelseslejligheden Cecilia med 9 sovepladser

ligger i to plan med indgang i på første etage. Lejligheden er på 122 m² og består af stue med køkkenhjørne, tre soveværelser med dobbeltseng og badeværelser/toiletter på første sal. På anden etage findes stue og soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse/toilet. Det er muligt at anbringe en ekstra seng i et af soveværelserne på første sal.

Skjul teksten
 
 
search map