Agriturismo i Rapale i Toscana

Borgo Rapale

 
Borgo Rapale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Rapale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille landsby Rapales historie går langt tilbage, og det samme gælder for familien, som udlejer de otte gode lejligheder midt i den.

De kan nemlig spore deres slægts tilstedeværelse i landsbyen så langt tilbage som til 1520. Hele stedet formeligt emmer af historiens vingeslag, og man fascineres af de mange spor århundrederne har sat sig her, fra biskoppens nu halvt nedbrudte fæstningstårn til hullerne fra artilleriet under Anden Verdenskrig. Det elskelige ægtepar, Gisella og Fortunato, har selv deres bolig midt i landsbyen, og de er altid villige til at hjælpe med råd og praktiske informationer.

Læs mere om Borgo Rapale

Lejlighederne er af vidt forskellig størrelse, men fælles for dem er den gedigne kvalitet, det typiske rustikke toscanske møblement, gulvene i terrakotta og - for langt de flestes vedkommende - de fritliggende bjælker i loftet. Den eneste fejl ved disse lejligheder er, at næsten alle køkkenerne desværre kun har to elplader. Til gengæld er køleskabene ganske store. De lidt større lejligheder har flere badeværelser, så der ikke skal opstå kø om morgenen.

Der er gode muligheder for vandreture og naturligvis for udflugter til flere af Toscanas mest spændende byer, da Rapale ligger midtvejs mellem Siena og Arezzo.

Alle lejligheder har egen udeplads med bord og stole. Her er god plads, og udsigten fra haven er pragtfuld: Man skuer over bakker, dale, skove og bjerge, så langt øjet rækker. I haven finder vi også et svømmebassin på 14 x 7 meter. Til rådighed for gæster står også en række mountainbikes, vaskemaskine, overdækket parkering og satellitfjernsyn i alle lejligheder.

Skjul teksten
 
 
search map