Ferieboliger og hoteller i Rapale

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Verdenshistorien har sat sine tydelige spor på denne lille landsby - i 1307 bliver byen plyndret, besat og brændt ned af allierede af Seneserne, og under 2. Verdenskrig led byen ikke blot under tyskernes besættelse - der opholdt sig her for byens position som udsigtspost, men også under et luftangreb fra de Allieredes vinger, som de ældre i byen stadig mindes i dag.

Siden har de lokale og udenlandske tilflyttere gjort deres for at opbygge en hyggelig og traditionel toscansk atmosfære i landsbyen. Holder du ferie her, har du desuden nogle af regionens mest interessante middelalderbyer inden for rækkevidde som Firenze, Arezzo og Siena. 

Kort over Rapale i Toscana

Du kan bruge kortet nedenfor over Toscana til at danne dig et overblik over byen og området, samt ikke mindst de udvalgte hotelelr og ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hyggelige ferieboliger og hoteller i Rapale

In-Italia Rejser har håndplukket flere hundrede hoteller, ferielejligheder, B&B, agriturismo"er og villaer i Italien. Særligt Toscana ligger vores hjerte nær, og vores udvalg af ferieboliger her er meget bredt. Når vi går på jagt efter de bedste indlogeringsmuligheder, går vi ikke kun efter de mest populære destinationer, men også mere ukendte perler som for eksempel Rapale. Her er der gode muligheder for at slappe af og ikke mindst opleve det ægte Toscana.

Brug søgemaskinen øverst på siden til at se, hvilke ferieboliger der er ledige i og omkring byen i din ferie. Du kan ved at søge efter "Fly+ophold" også finde flybilletter, der passer til din rejse.

>> Se priser på alle hotelelr og ferieboliger i Toscana

Læs mere om Rapale

Skjul teksten
 
 
search map