Agriturismo i Radicofani i Toscana

Podere Colombaio

 
Podere Colombaio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Colombaio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radicofani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det betagende landskab i den sydligste del af Sienas provins ligger den gamle gård Podere Colombaio. Den maleriske stenbygning er i dag opdelt i tre lejligheder af forskellig størrelse. Stilen er udpræget rustik med smukke detaljer og antikke møbler. Dette er et af de steder, som nogle vil elske på grund af dets store personlighed, fornemmelsen af virkelig at være kommet ud til det sande Toscana, de århundrede gamle gulve i terrakotta og den tykke stemning af historiens vingesus, mens andre vil finde, at det ikke lever op til vore dages krav om moderne komfort. Vi kan med andre ord varmt anbefale Podere Colombaio til dem, der foretrækker et bindingsværkshus fremfor et typehus fra 1970'erne.

Der er god plads omkring huset og al den fred og ro, man kan ønske sig. De to lejligheder i stueetagen har egen have lige for døren, hvorimod gæsterne i lejligheden på første etage må bevæge sig ned ad stentrappen for at finde deres bord og stole.

Læs mere om Podere Colombaio

Det føromtalte rustikke præg går dog ikke længere end, at her er vaskemaskine til fælles brug, satellitfjernsyn og opvaskemaskine i de to største lejligheder. Det siger næsten sig selv, at her også er et svømmebassin.

Det svageste punkt dette sted er badeværelserne, som ganske vist er helt igennem funktionelle, men bruserforhæng tæller altid ned.

Skjul teksten
 
 
search map