Anmeldelser af Podere Casano

 
Podere Casano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Casano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radicofani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Casano

Læs personlige anmeldelser af Podere Casano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Casano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annelise og rejsefællen fra Lyngby boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 19. til d. 26. august 2006.

Vi kender området ret godt og holder meget af det smukke landskab. Huset ligger dejligt med en pragtfuld udsigt ud over de smukke bakker.Som et ekstra plus måtte vi gå i køkkenhaven og plukke hvad vi havde brug for af tomater, squash, meloner, druer og krydderurter. Men vi ville gerne have en stuelejlighed og i jeres beskrivelse stod der, at der var 3-4 trin op, hvilket ikke passer helt med virkeligheden.Der er 17 trin op til lejligheden og der er yderligere 6 trin fra stuen/køkkenet til soveværelserne. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der kun er 3 sovepladser og ikke 4 som beskrevet. Men vi havde en dejlig tur og tager til Toscana igen til næste år. I år var 5.gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tina og familie fra Søborg boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 13. til d. 17. juli 2006.

Turen til Radicofani levede fuldt ud op til vores forventninger. Stedet var meget idylisk, naturskønne oplevelser og byen hyggelig. Huset havde et dejligt udgangspunkt for udflugter. Men det var også dejligt at være "hjemme" og slappe af ved poolen. Ikke udelukket at vi kunne finde på at vende tilbage.............

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anne og hendes familie fra Vedbæk boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 27. til d. 30. juli 2005.

Med hensyn til Podere Casano, var det en utrolig dejlig oplevelse. Super lækre lejligheder meget veludstyret og store. Fantastisk beliggenhed og nogle meget søde værtsfolk. Vi syntes at Jeres beskrivelse burde hæve dette sted lidt mere, samt I får rettet Jeres kørselsvejledning for gæster, der kommer fra Siena. Den er helt forkert, og da vi ringede til Jer, kunne vi slet ikke få noget hjælp. Vi brugte 1 time på at finde stedet, og fandt det først, da værtsparret mødte os i Radicofani. Det er helt klart et sted vi kunne finde på at tage tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Tim og familie fra Kalundborg boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

En samlet vurdering af vores tur er at vi har været særdeles tilfredse med både byen, området, opholdsstedet og værterne.

Det er forholdsvis enkelt at finde rundt i området og de fremsendte kørselsvejledninger gjorde det nemt at finde huset i første forsøg. Med en hvis frygt for at billederne af stedet var "sminket" var det med stor lettelse og glæde at vi kunne konstatere at stedet til fulde levede op til billederne - sammenligner man pris med ydelse, så er pengene helt sikkert givet godt ud - og så den lille detalje med en friskbagt tærte, som får en til at føle sig rigtig velkommen. Både lejligheden og udendørsområdet, herunder poolen, var rent, nydeligt og i god stand.

Selv området er utrolig flot og byen meget hyggelig og med OK restauranter. Borgen i Radicofani er helt sikkert et besøg værd - specielt hvis man kan lide gode udsigter.

Som sagt har vi været meget tilfredse med det hele og hvis det er muligt må i meget gerne give denne ros videre til værterne. Den bedste kritik jeg lige kan komme med er at det helt sikkert er et sted jeg kan anbefale til alle der gerne vil et smut til Italien.

PS. Når man skal rundt i området skal man være opmærksom på at selv kortere afstande kan tage lang tid grundet de meget svingene veje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Søren og familie fra Birkerød boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 10. til d. 17. juli 2005.

Først og fremmest var det en rigtig dejlig tur, der mere end levede op til vores forventninger. Vi blev modtaget af ejeren (tror jeg) som ikke kunne et ord engelsk og vi intet italiensk men det lykkedes alligevel uden problemer at ordne det nødvendige. Hans mor havde i tilgift bagt en kage som stod på køkkenbordet og ventede os. Vi følte os meget velkomne.

Byen er jo lille og med begrænset udvalg af restauranter, men der er to gode af slagsen. I de omkring liggende byer er der mange andre hvis man orker at køre 20 minutter. Jeg tror ikke alle tænker over at mulighederne for indkøb fra lørdag middag og til mandag morgen er stærkt begrænsede (i praksis kun restauranter). Det var måske værd at huske fremtidige gæster på.

Kortet vi havde modtaget var nemt at mistolke, hvilket både vi og to andre danske par på stedet gjorde. Hvis man i tekst forklarede at man kører fra Radicofani mod Sarteano. Ca. 1,5 km fra Radicofani er der et skilt mod Podere Casani så tror jeg det vil lette.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Flemming og familie fra Randers boede på Podere Casano i Radicofani fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Kanon sted. Dejligt vejr. Fred og ro. Flinke værter. Kan absolut anbefales. o.s.v...o.s.v.

Jeg skriver kun til Jer, fordi vi havde meget stort besvær med at finde stedet ud fra Jeres kørselsvejledning. Problemet var nok, at vi kom fra Siena og ikke kørte af A1 ved Chiusi-Chianciano-Terme afkørslen, for så passer Jeres kort. Vi prøvede alle veje omkring Radicofani uden held; indtil vi var ved at opgive og kørte mod øst ad 478 som en sidste udvej. Det var da også en god idé, for efter kun 2 km dukkede skiltet til Casano op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map