Agriturismo i Radicofani i Toscana

Podere Casano

 
Podere Casano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Casano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radicofani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Neden for bakken, der krones af Radicofanis maleriske tårn, ligger Podere Casano, et gammelt, smukt bondehus fra omkring år 1800, hvor der i dag er indrettet tre hyggelige lejligheder til udlejning samt en fjerde lejlighed, der bebos af en af ejernes sønnner og hans kæreste. Her har man al den friske luft og de store naturoplevelser, man kan ønske sig. Her er tre kilometer ind til byen, hvor man finder et lille supermarked, to slagtere, en bager, flere barer og tre spisesteder.

Vælg selv

Lejlighederne er velmøblerede og har gode køkkenfaciliteter. På gården kan man fiske i den nærliggende sø eller boltre sig i poolen. Området er også glimrende til vandreture eller udflugter til de mange spændende og lidet besøgte byer på bjerget. Her er en lille legeplads, en græsplæne på ca. 5000 kvadratmeter med to store pavilloner med bord og bænke, grill og pizzaovn, parkeringsplads, godt med havemøbler og fælles vaskemaskine.

Læs mere om Podere Casano

Fred og ro

Her er al den fred og ro, du kan ønske dig, for landevejen befinder sig et stykke væk. De sidste 1,7 km til Podere Casano går nemlig ad grusvej.

Lejlighederne på Podere Casano

Toværelseslejligheden Quercia med 3 sovepladser

Er ca. 50 m² og ligger i stueetagen. Den består af spisekøkken (fire gasblus og ovn) med pejs, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til én person samt badeværelse/toilet. Til lejligheden hører eget bord og stole foran indgangen. Lejligheden er handicapvenlig.

Treværelseslejligheden Susino med 3/4 sovepladser

er ca. 60 m² og ligger på første sal. Den består af spisekøkken (fire gasblus og ovn) med pejs, soveværelse med dobbeltseng og udtrækseng, lille soveværelse med enkeltseng samt badeværelse/toilet. Til lejligheden hører eget bord og stole neden for indgangen.

Treværelseslejligheden Nocio med 6 sovepladser

Er ca. 70 m² og ligger i stueetagen. Den består af spisekøkken/alrum (fire gasblus og ovn) med pejs, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene også har en sovesofa til to personer) og to badeværelser/toiletter. Til lejligheden hører eget bord og stole foran indgangen.

Skjul teksten
 
 
search map