Agriturismo i Radicofani i Toscana

Fattoria la Palazzina

 
Fattoria la Palazzina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria la Palazzina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radicofani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet omkring Radicofani er betagende, det er ikke til at komme uden om. Fattoria la Palazzina ligger på en bakke med dale, kløfter og vildt bakket landskab til alle sider. Meget præsentabelt, når du ankommer.

Villaen er bygget i syttenhundredetallet som jagtslot og fremstår i dag malerisk og velholdt med sin store have, sin hyggelige restaurant og sit gode svømmebassin på 12 x 6 meter (hvorfra udsigten også er imponerende). Silvano og Eliana bor, lever og arbejder her. Eliana er en glimrende kok, som går meget op i råvarernes kvalitet: ostene køber hun direkte fra hyrderne, grøntsagerne kommer i størst muligt omfang fra deres egen køkkenhave, olivenolien er altid deres egen produktion osv., osv. Alt ånder fred her, og kun fuglenes sang bryder stilheden.

Læs mere om Fattoria la Palazzina

Værelserne er nydelige, om end ikke specielt store, og godt møblerede på en afslappet og stilsikker personlig facon. To af værelserne ligger i det gamle orangeri og udlejes samlet under navnet Limonaia; de deles om et køkken, således forstået, at der er et soveværelse på hver side af køkkenet, der fungerer som gennemgangsrum. Her er ingen stue, men for to par eller forældre med to børn vil det om sommeren være som en selvstændig lejlighed, da de fleste måltider alligevel nok vil blive indtaget i det fri. Og så ligger dette lille hus isoleret, så man er helt for sig selv.

I villaen er der en lille salon med guidebøger over området, et klaver og et fjernsyn, hvis nogen skulle savne det, for i værelserne er der ikke fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map