Villa i Radicofani i Toscana

Casa San Luciano

 
Casa San Luciano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Luciano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radicofani og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset er virkelig velholdt, og det samme gælder udeområderne, hvor der er bord, stole og stor grill samt en pragtfuld udsigt. De sidste 350 meter til huset går ad en lille privat grusvej, hvilket sikrer fred og ro. Når du bor i denne upåagtede del af Toscana, har du rige muligheder for at opleve små byer og landskaber, som langt de færreste turister nogen sinde opdager, men samtidig kan du også let køre til velbesøgte byer som Pienza, Montepulciano og Montalcino.

Selvstændigt hus med 5+2 sovepladser
Huset ligger i to plan. I stueetagen er der to stuer en suite med rustikt spisebord, ildsted, satellitfjernsyn og sovesofa til to personer, køkken med køleskab, ovn, fire gasblus og opvaskemaskine samt et badeværelse med toilet og bruser. På første sal finder vi to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Her er også et lille rum med vaskemaskine.

Læs mere om Casa San Luciano

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa San Luciano

Læs personlige anmeldelser af Casa San Luciano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa San Luciano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt hus i naturens stilhed

Skønt hus på kæmpe grund med kun naturens egne lyde - ingen naboer tæt på - flot udsigt til bjerge, marker og dal. Vildsvin og rådyr er set desuden mange fugle - store som små.

Læs mere

Gudrun og rejseledsager fra Ringsted boede på Casa San Luciano i Radicofani fra d. 12. til d. 19. september 2009.

Det var en dejlig tur og et helt vidunderligt sted i stille og smukke omgivelser. Omegnen var vi forvejen bekendt med, men der er altid nye opdagelser at gøre i de smukke gamle bjergbyer i det sydlige Toscana. Huset var virkelig godt og rent og pænt og værtsparret var meget venlige og omsorgsfulde. Det er et sted vi meget gerne vil tage til igen, - vi er også meget tilfredse med formidlingen via In-Italia.

Læs mere

Peter og rejsefæller fra Helsinge boede på Casa San Luciano i Radicofani fra d. 3. til d. 13. september 2008.

Det var en rigtig dejlig ferie, vejret var godt, huset var dejligt, og et skønt område, meget varieret. Det er sikkert et sted vi gerne vil besøge igen. Det var også en dejlig værtsfamilie, ærgeligt de ikke kan tale engelsk. Alt i alt en dejlig ferie.

Læs mere

Lis og Mogens fra Slagelse boede på Casa San Luciano i Radicofani fra d. 6. til d. 13. oktober 2007.

Huset: Skønt - og masser af plads
Omgivelserne: En vidunderlig ro / kønt område
Værtsparret: Særdeles flinke og imødekommende mennesker (synd at de kun kan meget lidt engelsk)
Øvrige omgivelser: Det er bestemt ikke sidste gang vi har været i Toscana/dette område.

Tilføjelse: Vi kan bestemt anbefale dette hus til andre der ønsker en dejlig, prisbillig bolig i fred og ro. Det kan absolut tænkes at vi selv vil forsøge at leje netop denne bolig en anden gang.

Læs mere

Bedømmelse af Casa San Luciano

Læs mere

Bedømmelse af Casa San Luciano

Læs mere
 
search map