Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Il Paggino

 
Il Paggino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Paggino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Radda in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi tør godt vove påstanden, at Radda in Chianti er en af Chiantis sødeste og hyggeligste små byer. Den byder også på fremragende muligheder for at spise og drikke (mon ikke!), så mange vil sikkert glæde sig over, at der kun er 2 km mellem denne lille middelalderby og Il Paggino.

Tradition og fornyelse

Il Paggino har ligget langs den lille landevej længe før, at der var nogen som begyndte at tænke på turisme i Chianti, og længe før, at vinene fra området blev noget, som ikke blot skulle drikkes så hurtigt som muligt. Mange år med andre ord. De gamle stenhuse er i dag blevet restaureret og opdelt i seks rummelige boliger til udlejning, som deles om den store have med lille legeplads, bordtennis, fælles grill og pool på 12 x 6 meter.

Læs mere om Il Paggino

Lejlighederne

Lejlighederne er store og pænt indrettede med klassiske møbler. Den traditionelle indretning fremstår her med friske farvemønstre, som egentlig passer godt ind i stilen. Hver lejlighed har komfur med fire gasblus, opvaskemaskine (dog ikke Agrifoglio) og køleskab. Lejlighederne på første sal som har den bedste udsigt, råder over bord og stole i haven. Der er gratis trådløs internetadgang i alle lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Il Paggino

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Paggino

Læs personlige anmeldelser af Il Paggino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Paggino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Il Paggino

Fin lejlighed - sød vært - men slidte omgivelser

Positivt: pæn ren og kølig lejlighed dog uden TV, gode senge, Wifi virker godt og stabilt, meget sød vært: Giuseppe, der både kom med is og prosecco, god fryser og stort køleskab, fin stor pool dybde fra ca. 110 cm til ca. 160 cm. Trafikstøjen var altså ikke så slem - det var naboens hundes gøen til gengæld!

Negativt: du kan ikke gå til Radda, selvom InItalia angiver det i beskrivelsen - vejen er for lang, smal og farlig, haven er slidt med gamle rustne ubrugelige havemøbler, legepladsen består af et gammelt gyngestativ, poolområdet er under standard (selve poolen er fin): parasollerne er billige og går i stykker for et godt ord - det samme med liggesengene - husk egne badehåndklæder!

Alt i alt var det et okay sted, der ligger meget centralt for udflugter og med en sød vært. Gid man dog havde investeret lidt mere i have og pool-området. Poolområdet har den smukkeste udsigt over Chiantis skove og bakker.

Læs mere

Bedømmelse af Il Paggino

En dejlig uge i en ægte Toskansk lejlighed. Dejlige og yderst hjælpsomme mennesker vi var i kontakt med, vi spiste på stedet en gang, hvor vi fik en 4-5 retters Toskansk menu med masser af dejlig lokal vin til en yderst favorabel pris. Morgenmad fik vi to gange. I lejligheden var alt, hvad vi havde behov for.
God swimmingpool, med den mest vidunderlige udsigt, men meget koldt vand (det havde været meget koldt i ugen før vi kom) så om sommeren er det helt sikkert godt. Et virkeligt dejligt sted med dejlig ro og fred. 2 kilometer væk ligger en hyggelig by Radda in Chianti, hvor vi kunne få alt, hvad vi havde behov for. Der var ligeledes mange lækre steder, hvor vi kunne spise, vi nåede næsten dem alle????
Lidt malurt: Vi kørte rundt i lang tid for at finde stedet, navnet stod på et lille træskilt på huset der ligger bag en stor hæk. Det var svært at indstille bruserene, vandet var enten meget varmt eller meget koldt.

Læs mere

Misvedligeholdt udeområde

Lejligheden var fint, som vi kender det fra lignende boliger i området. Haven og møblerne var absolut ikke i orden. De var for størstedelen defekte, og resten var meget slidte. Der var ukrudt til knæene på vores terrasse?? Det er absolut ikke den standart vi er vandt til igennem In-Italia. Ved poolen er der mange regler, som vi heller ikke har oplevet før. Halvdelen af liggestolene var defekte på den ene eller anden måde. Lige op af vores terrasse løber en meget trafikeret vej der giver en hel del støjgener. Området er dog fantastisk.

Læs mere

Skønne Radda

Vi havde 4 overnatninger her på dette Agriturismo. Stedet lå rigtigt dejligt tæt på byen Radda Im Chianti. Det lå smukt med en flot udsigt fra poolen. Dog var det lidt synd, at haven ikke var vedligeholdt, og havemøblerne var slidte. Vi boede i lejlighed Mimosa, lidt skrabet, men sådan er det jo tit i Italien. Billedet med havemøblerne svarede ikke helt til virkeligheden. Værten var utrolig gæstfri og venlig. Han var meget hjælpsom, og kom og serverede pizza for os en dag til frokost. Parkeringsforhold ikke så gode. Skulle holde op af trafikeret vej, og ikke meget plads, da vi var 3 biler.

Læs mere

Savn

Vi savnede lidt bedre havemøbler og specielt et sted, der var det, der hørte til lejligheden. Havemøblerne var meget slidte og simple.
Vi kunne ønske os lidt mere porcelæn. Når det er sagt, var det et dejligt sted, som vi have stor glæde ved at opholde os i. Vi blev meget godt modtaget og fik fin og meget venlig hjælp.

Med venlig hilsen Kirsten Homann.

Læs mere

Anette Salling og familie fra Roskilde boede på Il Paggino i Radda in Chianti fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi har været der før og har ikke andet end godt at sige om lejligheden, Elonora og Fransesco, byen ja det hele. Helt klart skal vi ned og holde ferie igen hos dem om et par år.

Læs mere
 
search map