Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Il Paggino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi tør godt vove påstanden, at Radda in Chianti er en af Chiantis sødeste og hyggeligste små byer. Den byder også på fremragende muligheder for at spise og drikke (mon ikke!), så mange vil sikkert glæde sig over, at der kun er 2 km mellem denne lille middelalderby og Il Paggino.

Tradition og fornyelse

Il Paggino har ligget langs den lille landevej længe før, at der var nogen som begyndte at tænke på turisme i Chianti, og længe før, at vinene fra området blev noget, som ikke blot skulle drikkes så hurtigt som muligt. Mange år med andre ord. De gamle stenhuse er i dag blevet restaureret og opdelt i seks rummelige boliger til udlejning, som deles om den store have med lille legeplads, bordtennis, fælles grill og pool på 12 x 6 meter.

Lejlighederne

Lejlighederne er store og pænt indrettede med klassiske møbler. Den traditionelle indretning fremstår her med friske farvemønstre, som egentlig passer godt ind i stilen. Hver lejlighed har komfur med fire gasblus, opvaskemaskine (dog ikke Agrifoglio) og køleskab. Lejlighederne på første sal som har den bedste udsigt, råder over bord og stole i haven. Der er gratis trådløs internetadgang i alle lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Il Paggino

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Il Pero di Cetinale

Sovicille, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

search map