Hotel i Radda in Chianti i Toscana

Hotel Palazzo San Niccolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Radda in Chianti er sammen med Greve in Chianti en af de mest elskede byer i det smukke vindistrikt, som tiltrækker turister og vinentusiaster fra hele verden. Er du også en af dem, som har forelsket dig hovedkulds i de hyggelige og meget maleriske småbyer, ja så har du sikkert også en drøm om at kunne overnatte midt i det historiske centrum, og så vil det historiske hotel Palazzo San Niccolo være et rigtig godt bud. Her bor du i bogstaveligste forstand midt på hovedgaden, og som nærmeste nabo til byens rådhus. Du kan sidde på byens torv på hotellets egen café, eller i den hyggelige gårdhave og nyde en god kop kaffe, en kølig drink i dagens løb.

Et helt særligt hotel med gårdhave

Det hyggelige hotel er noget helt særligt, og fra du træder over dørtærsklen til den lille reception, vil du føle dig i en helt anden verden, og det servicemindede personale vil gøre alt for, at du får en uforglemmelig ferie. Selv om du bor i en historisk bygning, er der også en elevator, så du ikke skal bære din kuffert op ad trapperne. Morgenmaden serveres som buffet i hotellets lille hyggelige bar, og du kan vælge, om du vil spise inde eller ude afhængig af årstiden. Der er en meget speciel og rigtig hyggelig opholdsstue, som er præget af de gamle originale fresker, som du også finder i flere af hotellets værelser. Ankommer du i bil, vil du sætte pris på, at hotellet tilbyder gratis parkering i udkanten af byen, og har du lyst til en svømmetur, kan du besøge deres søsterhotel Palazzo Leopoldo lige i nærheden, hvor du kan benytte den indendørs pool.

Læs mere om Hotel Palazzo San Niccolo

Oplev det skønne Chianti

Chianti-området er perfekt til udflugter både til fods, på cykel og med bil, og selv om de fleste veje er smalle og snoede, kan du alligevel nå forholdsvis langt på en dagstur. Bl.a. kan du køre til både Firenze, Arezzo og Siena på lige omkring en time. Men erfaringen siger, at de fleste foretrækker mindre ture til småbyerne i nærområdet, men naturligvis også besøg på én eller flere af de mange vingårde - men glem ikke at besøge den berømte slagter på torvet i Greve in Chianti. Restauranterne i området er noget helt særligt, og de fleste byder på gode lokale produkter, som bl.a. omfatter de berømte vildsvinepølser. I selve Radda in Chianti finder du også et godt udvalg af både restauranter og caféer, men du skal ikke forvente det store natteliv.

Hyggelige værelser med god komfort

Palazzo San Niccolos værelser findes i flere forskellige kategorier, og de er alle pænt indrettet i forskellig stil, som naturligvis harmonerer med de historiske omgivelser. Enkelte af værelserne har fresker i loftet, mens andre ligger på øverste etage, og dermed har skråvægge, uden at de bliver mindre charmerende af den grund. Du skal dog ikke forvente nogen særlig udsigt på grund af den centrale beliggenhed i centrum. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Palazzo San Niccolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Palazzo San Niccolo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Palazzo San Niccolo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Palazzo San Niccolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Palazzo San Niccolo

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Rigtig dejligt hotel med meget servicemindet personale. Hotellet ligger lige midt i byen og er tæt på mange forskellige spisesteder og vinbarer. Morgenmadsbuffeten var lækker. Vi nød i høj grad vores tre overnatninger her.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Palazzo San Niccolo

Rart sted med venligt personale i en fantastisk setting.

Læs mere
 
search map