Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Det lille spisested på Castelvecchi torv
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kører du ad Chiantigiana vejen (SS222) lægger du sikkert mærke til hvor smukt området er og hvor mange på motorcykel eller i bil, som giver sig til at nyde denne skønne vej. Radda in Chianti ligger afsides fra vejen men savner intet hvad angår naturskønhed og hygge.

Vingården, der er en lille by kort fra byen

Castelvecchi var en lille by i sig selv, hvor der engang boede alle de landarbejdere og bønder, der tog sig af ejendommens produktion af vin, olie og diverse andre landbrugsprodukter. I dag er der traktorer og færre, der arbejder på markerne, hvorfor de fleste huse er blevet renoveret og indrettet til at tage imod gæster, som vil opleve Toscanas nok flotteste område. Vælger du at bo her, har du 6 km kørsel til byen, men også mulighed for at spise på stedet og nyde husets gode vine, hvis du ikke vil køre. Du har mange gode udflugter i kort køreafstand, bl.a. Siena, Firenze, Arezzo og San Gimignano.

Læs mere om Fattoria Castelvecchi

Flot have med århundrede gamle træer og pool

Du har adgang til den store have med dens skyggefulde hjørner under århundrede gamle træer, hvor du kan hvile og læse en bog, og til det store solrige område ved poolen (7 x 15 m), beliggende et stykke fra ferieboligerne, hvorfra der er flot udsigt over landskabet.

Vingården med den ægte vinkælder

Gårdens stolthed er dens smukke og årtusindgammel vinkælder. Her oplever du en vinproduktion, hvor benyttelsen af tønder i kastanjetræ og i egetræ stadig er aktuel. Udover smagning af husets gode rødvine (bl.a. deres Chianti Gallo Nero) guidet af vingårdens ønologer enten på italiensk eller engelsk, har du også mulighed for at stifte bekendtskab med en anden regions, Veneto, gode vine og grappa, da ejerfamilien også producerer vine i den del af Italien: (pinot grigio, pinot nero, chardonnay, prosecco, Raboso og Agricanto).

Castelvecchis hyggelige spisested

Ud til stedets lille torv ligger gårdens eget spisested. Her spiser du traditionelle toscanske retter, hvor råvarernes kvalitet har langt større vægt end kulinariske finurligheder og komplicerede opskrifter. Det giver sig selv, at spisekortet ændres med årstidernes udbud af grøntsager og kød. Du kan spise udendørs på det maleriske torv, så længe vejret tillader det, eller indendørs i den stemningsfulde spisesal med de karakteristiske lofter med træbjælker og mursten.

Ferielejligheder i rustik stil

Ferielejlighederne ligger spredt i de gamle bondehuse og i hovedbygningen, der er alt for stor til Giovanni og Marias nuværende familie. Hver lejlighed er forskellig fra naboen - fælles for dem alle er den stemning, der dannes af de gamle vægge i mursten, lofter med træbjælker og cotto-gulvene af vidt varierende alder. Alle lejligheder har eget køkken, så du selv kan tilberede dagens måltider, hvis du ikke vil spise ude - vær dog opmærksom på, at udstyret er mere passende til den simple toskanske madlavning end til Nordeuropas forestillinger om redskabernes store betydning. Lejlighederne råder ikke over aircondition, som burde være helt unødvendig i bygninger af denne type, så længe man bruger skodderne rigtigt, altså ved at holde dem lukkede i dagens varme timer. Wi-fi internetadgang er tilgængelig, men kun i området mellem receptionen og spisestedet, for de tykke mure gør det besærligt at fange signalet indendørs.

Læs om lejlighederne på Fattoria Castelvecchi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map