Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Radda in Chianti er en lillebitte by med en for Toscana typisk middelalderlig byplan (aflang elliptisk), beliggende på en bakketop, der udgør skellet mellem dalene Pesa og Arbia, i 533 meters højde over havet. Byen er så malerisk, at her helt naturligt kommer mange turister, som også nyder den smukke udsigt over vinmarkerne og de mange tilbud til ganen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I hjertet af Chianti

Byen tilhørte i lang tid greverne Guidi, der i 1203 måtte afstå den til Firenzes kommune. Den blev fra 1415 hovedstad for Lega del Chianti, en administrativ og politisk sammenslutning af Chiantis tre vigtigste kommuner: Radda in Chianti, Gaiole in Chianti og Castellina in Chianti. De benyttede allerede dengang en sort hane (Il Gallo Nero) som symbol. Nu ses hanen på de vine, der er fra Chianti Classico, altså det oprindelige og centrale Chianti.

Læs mere om Radda in Chianti

I dag

Radda in Chianti har i dag ca. 1.700 indbyggere og byder på en lille park med legeplads og et spingvand samt en gågade gennem det historiske centrum. Dér finder man småbutikker, spisesteder og en turistinformation. I udkanten af byen ligger et mindre supermarked, hvor man kan ordne sine dagligvareindkøb.

Skjul teksten
 
 
search map