Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

 
La Rocca del Maestrino er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rocca del Maestrino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Quarrata og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er udsigt, så langt øjet rækker, og omgivelserne er virkelig fredelige. Vi befinder os i bakkerne over den lille midt-toscanske by Quarrata, som ligger mellem Firenze og Lucca.

Quarrata og spisestederne

Her er tre kilometer ned til Quarrata, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder. På La Rocca del Maestrino finder du, ud over de seks velholdte og gedigne lejligheder, et flot svømmebassin, borde og stole i smedejern til alle lejligheder og fælles vaskemaskine. Alle de nyistandsatte lejligheder råder over aircondition, opvarmingsanlæg, satellitfjernsyn og gode køkkenfaciliteter.

Læs mere om La Rocca del Maestrino

Toværelseslejligheden Gelso med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Melograno med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Giuggiola med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Corbezzolo med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Fireværelseslejligheden Larice med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du en stue med sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et spisekøkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Treværelseslejligheden Roverella & Robina med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen i den lille bygning over for hovedbygningen. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, stue med dobbeltseng og køkkenhjørne (!), soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat have.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Rocca del Maestrino

Læs personlige anmeldelser af La Rocca del Maestrino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Rocca del Maestrino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra La Rocca del Maestrino

Autentisk Toscana stemning

Super dejlig location med den smukkeste udsigt og dejlig pool.
Kunne godt optimere rengøring, da der lå støv under alle møbler. Men alle udeområder er i top.

Læs mere

Fantastisk uge i juli 2015

Sikke en vidunderlig uge !! En fantastisk værtspar og lejligheden vi boede i var perfekt! Med privat terrasse, men også adgang til en fællesterrasse! Dejlig pool med vidunderlig udsigt. En aften blev vi endda inviteret til at besøge hos værterne på deres gård med produktion af vin og olivenolie.

Læs mere

Opsyn m.m.

Det er et dejligt sted, måske kunne man ønske sig et daglig kontrol besøg, f.eks. Måtte vi selv tage kontakt op af dagen da vandet af en grund pludselig var væk, det kunne et eventuelt kontrol besøg havde fanget, ligeledes blev poolen efter tredjedagen meget grumset og dette blev ikke rettet resten af dagene vi var der, dette kunne en egen kontrol også havde løst.

Ligeledes kunne man ønske sig at alle borde og stole udenfor lejlighedeerne, havde en form for afskærmning, så men var lidt mere privat f.eks. Til sin morgenmad.

Ovenstående er ment som en konstruktiv kritik!

Samlet set havde vi en meget god oplevelse, og vil bestemt anbefale stedet.

Læs mere

Super sted

Alt i alt en super oplevelse at rejse med In-Italia, god personlig kontakt god beskrivelse af stedet til en start, ankomst den 05-07-14, hvor vi blev mødt af Daniella vores vært med et stort varmt smil, fin lejlighed med god indretning og lige de ting som der skulle være, for kunne lave lidt mad mm. Stedet lå super godt med en fantastisk udsigt ud over et flot landskab og de nærliggende byer, Firenze, Pistoria, begge byer et besøg værd. Vi havde den store fornøjelse at være på vingårds besøg ved familien som ejede stedet, et fint besøg med en super fin afslutning hvor vi fik serveret lidt godt at spise og lokal vin, med mulighed for at bestille til hjemturen.
Det blæste desværre meget i den uge vi var der, men så stod den på udflugter i de nærliggende byer. Så vi kan kun sige godt om stedet.

Læs mere

Sikke en udsigt

Fantastisk udsigt.
Dejligt bakkede terræn
Fint sted med sød værtinde.
Forholdsvis gode indkøbsmuligheder lige nede i byen(3 km). Stor Coop 13 km væk.
Hyggeaften på ejernes vingård, lige i nærheden var en fornøjelse

Læs mere

Fam Asplund Juni 2013

Meget flot hotel. Vidunderlige beliggenhed med en dejlig udsigt, pæne lejligheder og en dejlig pool. Daniela der modtog os var virkelig rar. Daniela og hendes mand har indrettet det således, at alle gæster kunne komme og besøge deres vin og olivengård, som ligger omkring 1 km fra hotellet. På gården ventede en vidunderlig middag og selvfølgelig, skulle du prøve alle de vine, som de producerer. Vi vil vende tilbage hertil næste sommer.

Læs mere
 
search map