Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

 
La Rocca del Maestrino er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rocca del Maestrino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Quarrata og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er udsigt, så langt øjet rækker, og omgivelserne er virkelig fredelige. Vi befinder os i bakkerne over den lille midt-toscanske by Quarrata, som ligger mellem Firenze og Lucca.

Quarrata og spisestederne

Her er tre kilometer ned til Quarrata, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder. På La Rocca del Maestrino finder du, ud over de seks velholdte og gedigne lejligheder, et flot svømmebassin, borde og stole i smedejern til alle lejligheder og fælles vaskemaskine. Alle de nyistandsatte lejligheder råder over aircondition, opvarmingsanlæg, satellitfjernsyn og gode køkkenfaciliteter.

Læs mere om La Rocca del Maestrino

Toværelseslejligheden Gelso med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Melograno med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Giuggiola med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Corbezzolo med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Fireværelseslejligheden Larice med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du en stue med sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et spisekøkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Treværelseslejligheden Roverella & Robina med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen i den lille bygning over for hovedbygningen. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, stue med dobbeltseng og køkkenhjørne (!), soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat have.

Skjul teksten
 
 
search map