Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er udsigt, så langt øjet rækker, og omgivelserne er virkelig fredelige. Vi befinder os i bakkerne over den lille midt-toscanske by Quarrata, som ligger mellem Firenze og Lucca.

Quarrata og spisestederne

Her er tre kilometer ned til Quarrata, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder. På La Rocca del Maestrino finder du, ud over de seks velholdte og gedigne lejligheder, et flot svømmebassin, borde og stole i smedejern til alle lejligheder og fælles vaskemaskine. Alle de nyistandsatte lejligheder råder over aircondition, opvarmingsanlæg, satellitfjernsyn og gode køkkenfaciliteter.

Toværelseslejligheden Gelso med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Melograno med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Giuggiola med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Corbezzolo med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Fireværelseslejligheden Larice med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du en stue med sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et spisekøkken, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.
Treværelseslejligheden Roverella & Robina med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen i den lille bygning over for hovedbygningen. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, stue med dobbeltseng og køkkenhjørne (!), soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat have.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

search map