Anmeldelser af Aba Village

 
Aba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Puntone di Scarlino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aba Village

Læs personlige anmeldelser af Aba Village som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aba Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin ferie

godt sted i forhold til stjerner/pris. det ligger minimum som 3 eller i den lave fire stjerner. Stedet er hvad det giver sig ud for at være.
børn nød det også.
pool er ikke så stor, men da det den heller ikke var fyldt, var det ikke et problem. Heller ikke noget ræs efter at få solsenge; der var altid nok.
Ellers pænt og rent og OK service; da det mest er til italienere, var de ikke så skarpe på det engelske sprog, men de fandt løsninger hver gang

Anbefaling til kommende gæster

vi havde lejet bil til hele ugen, så vi havde intet problem med at køre ned til den gode strand; 3min. men man skal ikke forvente at gå ned til stranden.
Styrken ved stedet og byen er også at det primært er området, hvor Italienerne selv tager hen; så det er ikke blevet kunstigt turistet op til tyskere, russere, englændere mv.

Aba Village
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aba Village
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn

Bedømmelse af Aba Village

Aba Village
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aba Village
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (m/ veranda)
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Internet bør være tilgængelig i hele området på hotellet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

500 m til vandet????

Er tilfreds med selve boligen, men føler os snydt af beskrivelsen af stedet! Synes at man narres til at, at det er 500 m og gåafstand til badning, når det i virkeligheden er sådan, at man har brug for en bil for at komme sikkert til både strand og restauranter. Nødvendig med refleksveste og lygter for at vove at gå tilbage langs stærkt trafikeret vej efter restaurantbesøg om aftenen!

Anbefaling til kommende gæster

Meget hyggelige byer at besøge er Scarlino og Massa Marittima!

In-Italia's kommentar

Afstandene vi skriver på vores hjemmeside (ca. 300 m til den nye havn og 500 m til stranden), mener vi er korrekte. Venlig hilsen, In-Italia.

Aba Village
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Meget misvisende at skrive, at det er 500 m til vandet! Selvfølgelig rigtigt at man har 500 m til havnen, men det er langs en tæt trafikeret vej med meget smal rabat. Vi synes, at man bliver snydt til
 
Selve indkvarteringen på Aba Village
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Kun i nærheden af receptionen
Pool (evt. sæsonåben)

Ren og fin men ærgerligt med siesta-lukket i poolen
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Else Marie og familie fra Højbjerg boede på Aba Village i Puntone di Scarlino fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Aba Village var gennemgående en god oplevelse. Dejlig afslappet stemning og en sød værtinde.
Jeg vil dog gerne kommentere to forhold. Aba Village ligger lige ved en meget trafikeret lille smal vej. Vi havde en lejlighed på 1. sal lige ved siden af receptionen og der var meget støj fra trafikken. Mere tilbagetrukket ved poolen var støjniveauet mindre og acceptabelt. Men lejligheden kan IKKE bære en pris på 1000/nat med det støjniveau.
Man kan IKKE gå til stranden. 500 m til strand er nok rigtigt. På grund af trafikken er det imidlertid ikke muligt at gå turen, ihvertfald ikke for en mor fra Højbjerg, som gerne vil overleve ferien. Der var heller ingen italienere, som turde. I stedet skal man køre i bil 1-2 km til en betalingsparkeringsplads. Ligeledes er det ikke muligt at gå til restauranten, så mor også kan få et glas vin, for da skal man i tillæg hjem langs den traffikerede vej efter mørkets frembrud. UHA.
Området er godt med mange tilbud. Vi tog til Elba. Det er lidt dyrt, ca 1000 for bilfærge, men det var pengene værd. Vi tog op med svævebanen til øens højeste punkt. Super. Tag ikke bilen med i weekend og sidst i juli/august.
Isoleret strand med stenbund, Cala Martina. Kør forbi den nye kedelige marina og ca 1 km længere ud til en restaurant. Sæt bilen og gå 2 km med en sti langs stranden til man kommer til en statue af Garibaldi. Følg stien ned til stranden, som har meget få gæster. Der er stenbund og det kan være svært at komme i vandet især for børnene, men man kan finde lidt skygge og sidde i fred.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map