Feriebolig i Puntone di Scarlino i Toscana

Aba Village

 
Aba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Puntone di Scarlino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aba Village ligger i kort afstand fra den nye havn i Puntone (ca. 500 meter) og stranden (ca. 900 meter). Middelalderbyen Scarlino ligger ligger ca. 7 km herfra, men du finder både restaurant, bankautomat, apotek og indkøbsmuligheder i selve Puntone inden for 400 meters afstand.

Pool, børnepool og flere faciliteter

På feriecentret er der pool med tilhørende børnebassin. Der er også mulighed for at leje cykler, spille tennis i nærheden, leje både eller gå på windsurf-skole ved stranden. I kort køreafstand ligger desuden Punta Ala golfbane (18 huller).

Læs mere om Aba Village

Lejligheder med terrasse og aircondition

Lejlighederne blev færdigbygget i 2011 og har alle privat terrasse, køkken med ovn samt fjernsyn. Der er tilmed aircondition i alle lejlighederne.

Tag bilen

På trods af de korte afstande til stranden, havnen og restauranter anbefaler vi, at du tager bilen, da vejen man skal ad er ret trafikeret og ikke er velegnet til fodgængere. Man må også kunne forvente at høre en summen fra trafikken i de ferielejligheder, der ligger nærmest vejen.

Læs om lejlighederne på Aba Village

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Aba Village

Læs personlige anmeldelser af Aba Village som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aba Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Aba Village

Fin ferie

godt sted i forhold til stjerner/pris. det ligger minimum som 3 eller i den lave fire stjerner. Stedet er hvad det giver sig ud for at være.
børn nød det også.
pool er ikke så stor, men da det den heller ikke var fyldt, var det ikke et problem. Heller ikke noget ræs efter at få solsenge; der var altid nok.
Ellers pænt og rent og OK service; da det mest er til italienere, var de ikke så skarpe på det engelske sprog, men de fandt løsninger hver gang

Læs mere

Bedømmelse af Aba Village

Læs mere

500 m til vandet????

Er tilfreds med selve boligen, men føler os snydt af beskrivelsen af stedet! Synes at man narres til at, at det er 500 m og gåafstand til badning, når det i virkeligheden er sådan, at man har brug for en bil for at komme sikkert til både strand og restauranter. Nødvendig med refleksveste og lygter for at vove at gå tilbage langs stærkt trafikeret vej efter restaurantbesøg om aftenen!

Læs mere

Else Marie og familie fra Højbjerg boede på Aba Village i Puntone di Scarlino fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Aba Village var gennemgående en god oplevelse. Dejlig afslappet stemning og en sød værtinde.
Jeg vil dog gerne kommentere to forhold. Aba Village ligger lige ved en meget trafikeret lille smal vej. Vi havde en lejlighed på 1. sal lige ved siden af receptionen og der var meget støj fra trafikken. Mere tilbagetrukket ved poolen var støjniveauet mindre og acceptabelt. Men lejligheden kan IKKE bære en pris på 1000/nat med det støjniveau.
Man kan IKKE gå til stranden. 500 m til strand er nok rigtigt. På grund af trafikken er det imidlertid ikke muligt at gå turen, ihvertfald ikke for en mor fra Højbjerg, som gerne vil overleve ferien. Der var heller ingen italienere, som turde. I stedet skal man køre i bil 1-2 km til en betalingsparkeringsplads. Ligeledes er det ikke muligt at gå til restauranten, så mor også kan få et glas vin, for da skal man i tillæg hjem langs den traffikerede vej efter mørkets frembrud. UHA.
Området er godt med mange tilbud. Vi tog til Elba. Det er lidt dyrt, ca 1000 for bilfærge, men det var pengene værd. Vi tog op med svævebanen til øens højeste punkt. Super. Tag ikke bilen med i weekend og sidst i juli/august.
Isoleret strand med stenbund, Cala Martina. Kør forbi den nye kedelige marina og ca 1 km længere ud til en restaurant. Sæt bilen og gå 2 km med en sti langs stranden til man kommer til en statue af Garibaldi. Følg stien ned til stranden, som har meget få gæster. Der er stenbund og det kan være svært at komme i vandet især for børnene, men man kan finde lidt skygge og sidde i fred.

Læs mere
 
search map