Feriebolig i Puntone di Scarlino i Toscana

Aba Village

 
Aba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Puntone di Scarlino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aba Village ligger i kort afstand fra den nye havn i Puntone (ca. 500 meter) og stranden (ca. 900 meter). Middelalderbyen Scarlino ligger ligger ca. 7 km herfra, men du finder både restaurant, bankautomat, apotek og indkøbsmuligheder i selve Puntone inden for 400 meters afstand.

Pool, børnepool og flere faciliteter

På feriecentret er der pool med tilhørende børnebassin. Der er også mulighed for at leje cykler, spille tennis i nærheden, leje både eller gå på windsurf-skole ved stranden. I kort køreafstand ligger desuden Punta Ala golfbane (18 huller).

Læs mere om Aba Village

Lejligheder med terrasse og aircondition

Lejlighederne blev færdigbygget i 2011 og har alle privat terrasse, køkken med ovn samt fjernsyn. Der er tilmed aircondition i alle lejlighederne.

Tag bilen

På trods af de korte afstande til stranden, havnen og restauranter anbefaler vi, at du tager bilen, da vejen man skal ad er ret trafikeret og ikke er velegnet til fodgængere. Man må også kunne forvente at høre en summen fra trafikken i de ferielejligheder, der ligger nærmest vejen.

Læs om lejlighederne på Aba Village

Skjul teksten
 
 
search map