Hotel i Punta Ala i Toscana

Baglioni Hotel Cala del Porto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Maritimt og sofistikeret drømmelandskab

Hotellet er for dig, der sætter høje standarder og leder efter smukke omgivelser; "maritimt" og "sofistikeret" er vist de to ord, der passer lige i øjet, når man taler om Baglioni Hotel Cala di Porto. Beliggenheden er en af de bedste i området, fordi hotellet ligger lige ved havnen med udsigt over både havet, havnen med alle dens tusindvis af sejlbåde - og sidst, men ikke mindst, det tilstødende, bølgende bakkelandskab.

Det optimale tilflugtssted til di, der vil koble af

På Baglioni Hotel Cala di Porto er det ikke svært at koble af - du kommer til at nyde din ferie her. Beliggenheden er hotellets stærkeste side, men det faktum, at hotellet ikke er alt for stort, giver dig også bedre service; der er mere tid til netop dig. Hotellets poolområde ligger ud mod bugten, havet og den lille havn, og rundt om poolen finder du dejlige liggestole og parasoller til sommerens varme dage. Fyrretræer og palmer omkring hotellet giver også naturlig skygge, du kan slange dig under med en god bog, og i poolbaren kan du føje en kølig forfriskning til din palmeskygge.

Læs mere om Baglioni Hotel Cala del Porto

Nyd din mad ved stranden

Hotellet har to restauranter, Belvedere og La Spiaggia. Begge har en dejlig udsigt over Follonica-bugten, men forskellen på de to er beliggenheden, da La Spiaggia, som navnet antyder, ligger helt nede ved stranden. Begge restauranter byder på et middelhavskøkken med alt, hvad det indebærer, fra fisk og skaldyr til salater og - selvfølgelig - pasta. Vinkortet mangler heller ikke noget, og også her finder du høj kvalitet. På La Spiaggia kan du få både frokost og aftensmad. Der er også grillmad, og her er det køkkenchefen Giuseppe Angelucci, som tryller med friske råvarer. Glem ikke at smage en af hans desserter, inden du tager hjem igen. Du kan også vælge at tage en enkelt drink eller to å La Spiaggia eller på terrassen ved receptionen og så spise på Belvedere. Føler du for at prøve dig frem med noget tredje, kan du vælge mellem flere restauranter ved Punta Ala inden for gå-afstand - også nede ved havnen. De omkringliggende byer har et endnu større udvalg af restauranter og andet, men i Punta Ala finder du dog både posthus, bank og supermarked.

Afslapning, aktivitet eller kultur? Det er op til dig!

Punta Ala er som én stor park og er nok mest kendt for sin golfbane, sin yacht-klub og sin strand. Hvis du søger aktiviteter i området, kan du vælge imellem lange, skønne gåture eller cykelture, du kan spille tennis, og du kan endda ride i området. Mange kommer til Punta Ala for at spille golf på 18-hulsbanen eller for at sejle, men ren afslapning og afkobling fra dagligdagen er der rig mulighed for. Follonica-bugtens lange sandstrande byder nemlig på både betalings- og fristrand, og her finder du også forskellige restauranter og barer, til hvis du vil tage en hel dag på stranden. Om du så tager nordpå (mod San Vincenzo) eller sydpå (mod Castiglione della Pescaia), finder du flere dejlige sandstrande - nogle af Toscanas bedste. Er det kultur, du mangler i livet, så er det bare at sætte sig i bilen og køre fx sydpå til Castiglione della Pescaia. Denne hyggelige lille by har et dejligt centrum med en del butikker og hyggelige udendørs restauranter. Hvis du vil have endnu mere at vælge imellem, kan du køre til Grosseto, hvor du finder mere end bare gode shopping-muligheder; her kan du også nyde og fornemme byens historie i de fine, gamle bygninger. Men der er flere valgmuligheder - du kan også tage til Montepulciano, San Quirico d'Orcia, Pienza og Crete Senesi. Orbetello og Porto Santo Stefano er også et besøg værd; her finder du smukke landskaber og kommer tættere på de lokale. Eftersom du befinder dig i den sydlige del af Toscana, kan du vælge mellem ankomst ved lufthavnen i Pisa, Firenze eller Rom.

Charmerende værelser med et romantisk touch

Der er i alt 37 værelser på hotellet, hvoraf 11 er suiter. Alle værelserne har forskellige farver og inkluderer Wi-Fi, satellit-tv og aircondition. Dobbeltværelse: Disse værelser er på ca 20-25 m² med udsigt over haven. Kun vinduer. Deluxe: Disse værelser er på ca 22-25 m² og har terrasse med udsigt over havet eller poolen. Juniorsuite: Disse værelser er på ca 30-40 m² og har balkon med udsigt over havet. Ekstra senge i sovesofa. Suite: Disse værelser er på ca 35-45 m² og er rumlige med åben stue og soveværelse (ingen dør imellem), balkon med udsigt over havet. Ekstra senge i sovesofa.

Læs om værelserne på Baglioni Hotel Cala del Porto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map