Hotel i Punta Ala i Toscana

Arli Hotel Hideaway

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den ungdommelige stil er mærkbar og forfriskende

Arli Hotel Hideaway skiller sig ud fra mængden, og føles næsten som et lidt "cool" cityhotel. Den hvide farve præger det lille hotel, og det mærkes at ejeren er ung og målrettet. Selve bygningen er også fin, og her er der intet overladt til tilfældighederne. På hotellet er der et lille fitness-center til dig, som er aktiv, og efterfølgende kan du slappe af i badstuen. Ellers er det dejlige gåture og krævende cykelture som de fleste tyr til, foruden golf og sejlads. I Punta Ala er der nemlig en kendt 18-hullers golfbane og en dejlig havn med utallige sejlbåde samt en Yachtclub. Tennis og ridning findes også i området.

Det som gæsterne værdsætter mest ved Arli Hotel Hideaway er det naturskønne område, og det faktum, at du kan gå til stranden. Hotellet er lille, intimt og ungdommeligt med en personlig atmosfære, og indretningen er lys og frisk. I den velplejede have er der et dejligt poolområde med hydromassage og en terrasse, hvor du kan slappe af på de skønne varme sommerdage.

Læs mere om Arli Hotel Hideaway

Frokost og middag på forespørgsel

Arli Hotel Hideaway har et lille morgenmadsrum men ingen restaurant. Under vores besøg på stedet er vi blevet informeret om, at der findes en mulighed for (på forespørgsel) - at spise en let frokost eller middag på stedet, men det er som sagt ikke noget vi kan garantere, men spørg i receptionen, når du checker ind. Lykkes det ikke, behøver du naturligvis ikke at få sulten i seng, for i Punta Ala findes der flere restauranter at vælge imellem, og endnu flere nede på stranden. Specielt rundt om havnen syder det af liv i sommersæsonen når de mange udendørs caféer og restauranter slår dørene op. Foretrækker du at lade bilen stå, kan du evt. låne en cykel på hotellet (på forespørgsel), hvilket kan være praktisk, da du på den måde lettere kan tage på opdagelse i den store "naturpark" Punta Ala.

Du bør ikke gå glip af stranden

Punta Ala ligger ved Follonicabugten, et dejligt sted med krystalklart vand og en lang sandstrand. Der er 800 meter til vandet. Når du bliver sulten, er der et par forskellige valgmuligheder, og vi kan anbefale restauranten, som hører til Hotel La Bussola, og som serverer gode og økonomisk rimelige frokoster. Der findes andre alternativer å stranden, hvor der også er barer som kan forsyne dig med gode drikkevarer i dagens løb. Der findes også et supermarked ca. 350 meter bag hotellet, så hvis du har lyst, kan du også arrangere din egen pic-nic på stranden.

Tænk på at det er et voksenhotel

Arli Hotel blev født i Bergamo i 1973, og det var først i 2015 at familien besluttede sig for at bygge dette hotel. Da ejeren er tredje generation i en hotelfamilie, har hun stor erfaring og ved præcist, hvordan hun vil have tingene. Derfor har hun valgt at gøre dette til et voksenhotel, hvilket indebærer, at børn under 18 år ikke kan bo her. Der findes et lille vaskeri på hotellet, som du kan benytte uden tillæg, hvilket er ekstra praktisk for dig, som er på ferie i en længere periode.

Alle 28 værelser er lyse og behagelige

Der findes ikke to ens værelser på hotellet, men de holder alle samme standard og har enten balkon eller terrasse. Stilen er lys og frisk, ligesom resten af hotellet, med forskellige "farveklatter" - alt fra rosa til blå og beige og de store bagvægge bryder helheden og medfører, at der er "liv" i alle værelserne. Sengene skifter mellem twin, queensize eller kingsize - og der findes også værelser med såkaldt "connecting doors". Værelserne har følgende faciliteter: aircondition, satellit TV, wi-fi, værdiboks, elkedel og badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer samt badekåbe og tøfler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map