Hotel i Porto Santo Stefano i Toscana

Hotel Torre di Cala Piccola

 
Hotel Torre di Cala Piccola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Torre di Cala Piccola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Santo Stefano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Torre di Cala Piccola er bygget rundt om et spansk vagttårn fra 1600-tallet. Her bor du omgivet af oliventræer og oleander på et udsigtsted beliggende ca. 100 meter over havet med udsigt over den smukke ø Giglio.

De rolige og smukke omgivelser er gjort mere komfortable af hotellets svømmebassin på 15 x 5 meter og dens solterrasse med havudsigt. Skulle du have behov for at være mere aktiv, så byder området på vandreture på Argentario-bjerget, i hyggelige byer som Porto Santo Stefano og Porto d'Ercole samt mulighed for en sejltur til de nærliggende øer (Giglio, Montecristo og Giannutri). Er du villig til at køre lidt ind i landet, så er det værd at nå helt hen til Pitigliano, Sovana, Vulci og Tarquinia.

Læs mere om Hotel Torre di Cala Piccola

Det 4-stjernede hotel byder på 24 timers reception, barbetjening i haven, lille konferencerum samt restauranten La Cambusa. Her serveres både fiske- og kødretter med et godt udvalg af toskanske og italienske vine. Så længe vejret tillader det serveres aftensmaden på græsplænen rundt om det stemningsfulde vagttårn.

Hotellets 55 værelser ligger i bygninger af nyere oprindelse, som er placeret ned ad skråningen under tårnet. De fleste har havudsigt og balkon, men der findes også nogle af dem, der ligger mere "hengemte" i naturen og som derfor kan fås til en lavere pris. Alle værelserne råder over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map