Ferieboliger og hoteller i Porto Santo Stefano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Argentariobjerget

Porto Santo Stefano ligger ved foden af det smukke Argentariobjerg over for øen Giglio og den toscanske øgruppe. Selve Argentariobjerget var oprindeligt en ø, men takket være den korte afstand til fastlandet er den blevet forbundet til Maremma-området med to jordbælter (de såkaldte tomboli), der samtidigt har dannet Orbetello-lagunen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Feriestemning

Porto Santo Stefano er en malerisk lille havn, hvis skikkelse er præget af den spanske fæstning, som blev bygget i det 16. århundrede. Byen ånder af ferie og udbyder alt, hvad man får brug på under sit besøg af butikker, restauranter og cafeer. Her er tilmed mulighed for at tage dykkerkursus.

Byfest

Siden år 1937 holdes den 15. august den lokale byfest, den såkaldte Palio Marinaro. Byens fire kvarterer mødes med deres både i vandet for et kapløb. Hver båd har én styrmand og fire roere, som skal tilbagelægge en distance på 400 meter ti gange. Løbet tager omkring 25 minutter.

Læs mere om Porto Santo Stefano

Skjul teksten
 
 
search map