Feriebolig i Populonia i Toscana

Poggio All'Agnello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste ved at bo nær kysten er, at du kan kombinere din sol- og badeferie med områdets smukke bagland, som er spækket med kulturelle seværdigheder og smuk natur. Her er du omgivet af marker og du har blot ca. 2 km til den nærmeste strand. Du kan let besøge byer som San Vicenzo, eller hvorfor ikke tage færgen over til den skønne ø Elba.

Olympisk pool, tennisbaner og legeområder

Poggio all'Agnello Country and Beach Resort er hvad man med rette kan betegne som et rigtigt familiested. Foruden fire tennisbaner er der en fodboldbane og legeområder til de mindste. Der er en olympisk pool, børnepool og pool med hydro jets - perfekt vandglade gæster.

Hvis du er en af dem der elsker at cykle, så er der mulighed for at leje cykler på stedet, efter først til mølle-princippet, og der er også cykler til børn. Der er også et fitness-center (også med undervisning) hvis du er en af dem, der ønsker lidt ekstra motion under ferien. Og skulle dette ikke være nok, er der mange andre aktiviteter i nærheden som eks. sejlads, windsurfing og dykning. Golf og ridning er også efterspurgt, og receptionen hjælper gerne med tips og råd.

Havet og stranden ligger blot et par kilometer fra stedet, og her kan du vælge mellem gratis og betalingsstrand. Resortet har ingen egen strandservice, men mod tillæg kan de hjælpe med shuttlebus frem og tilbage i højsæsonen.

Læs mere om Poggio All'Agnello

Minimarket, bar og restaurant er lige ved hånden

Som en ekstra bekvemmelighed er der minimarked på området, hvor du kan købe det mest nødvendige til lejligheden. Skulle du få lyst til at spise ude en aften, kan du besøge Ristorante Pizzeria Cascina del Poggio. De har åbent mellem april og oktober, og her kan du bestille alt fra pizza til kød og fisk. Har du specielle ønsker (evt. allergier) kan du altid spørge på forhånd, og så plejer de at finde en løsning. Har du brug for en forfriskning, kan du besøge baren i dagens løb,

Noget af det som kan være godt at vide.

Her på stedet er der tænkt på familien men først og fremmest på børnene, og i restauranten kan du bl.a. finde en børnemenu. I højsæsonen er der også en miniklub for familiens yngste, lige som der afholdes svømmeundervisning.

En anden ting som kan være god at vide er, at der i visse perioder afholdes svømmekonkurrencer, og så er den olympiske pool ikke tilgængelig. Har du brug for en barnepige, kan dette også arrangeres på forespørgsel og mod tillæg, det samme gælder en barneseng.

Kæledyr accepteres i nogle af lejlighedstyperne, og du kan læse under hver type, hvad som gælder. Der er også mulighed for at vaske tøj, og så skal vi lige nævne, at en del af disse services er mod tillæg.

Komfortable lejligheder i traditionel stil

I alt er der 8 bygninger med lejligheder. Alle har satellit TV, aircondition, værdiboks og hårtørrer. I de lejligheder hvor der er hems, ligger badeværelset iblandt på 1. sal.

Læs om lejlighederne på Poggio All'Agnello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map