Agriturismo i Poppi i Toscana

I Tre Baroni

 
I Tre Baroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Tre Baroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poppi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Tre Baroni falder godt ind i de smukke omgivelser her i den frodige natur i naturreservatet Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi i den østlige del af Toscana. Vi befinder os her i en lille landsby med omkring 100 indbyggere, en bar, en købmand og to restauranter.

I Tre Baroni bestyres af familien Baroni, der lever og ånder for deres arbejde, og som byder gæster velkommen til en uforglemmelig ferie i deres 24 hotelværelser og tre lejligheder, der deles om svømmebassinet, hvorfra du har en en mageløs udsigt over dalen.

Læs mere om I Tre Baroni

Restauranten
På I Tre Baroni er der også en restaurant, som serverer det bedste fra Toscanas køkken. Om sommeren kan middagen og vinen (når du har valgt mellem de over 300 på kortet...) indtages på en overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til dalen og borgen i Poppi. Restauranten anbefales i mange forskellige restaurantguider, så man kan godt forvente sig en god oplevelse, og ønsker du afveksling, så ligger der en anden restaurant (Ristorante il Cedro) kun 300 meter væk.

Aktiviteter i området
Er man til aktiv ferie, er mulighederne her mange! Fra Moggiona går to vandrestier ud, som byder på udfordringer i forskellige niveauer. Vil man cykle, er dette også muligt. Det er nemlig muligt at leje mountainbikes og på denne måde nyde den smukke natur. 11 km fra I Tre Baroni ligger en rideskole, der arrangerer ekskursioner på hesteryg i naturreservatet.

Væreslerne
De 24 hotelværelser er alle smukt indrettede og byder på moderne faciliteter som satellit-tv, minibar, værdiboks, telefon, føntørrer og opkobling til internettet. De er delt op i kategorierne charme, classic, suite og family suite.
- Charme-værelserne er de mindste, men er særlig hyggelige med deres udsigt mod dalen og borgen i Poppi.
- Classic-værelserne er noget større og vender enten mod det lille bysamfund Moggiona eller skoven. Nogle af dem kan gæste op til tre personer.
- Suite-værelserne er meget store og er særlig velindrettede. Disse tre værelser byder alle på flot udsigt mod dalen og borgen i Poppi.
- Family Suite-værelserne består af to soverum med fælles bad. Disse fem værelser vender mod skoven eller mod Moggiona.

Skjul teksten
 
 
search map