Anmeldelser af Fattoria Belvedere

 
Fattoria Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poppi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Belvedere som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Belvedere. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og Jens fra Vallensbæk boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 17. juni til d. 1. juli 2006.

Vi kan klart tilslutte os beskrivelserne fra andre familier. Vi havde et dejligt ophold, naturen er helt vidunderlig og lejlighederne er meget skønne. Vi (min mand og jeg) havde lejlighed nr. 5, hvor der i beskrivelsen står, at soveværelset ligger på en hems, men hvilken hems. Jeg har aldrig set så skønt et soveværelse, højt til loftet med fritliggende bjælker, en kæmpe seng og smagfulde møbler. Her sov vi godt. Værtsparret og faderen (tror jeg) er utrolige hjælpsomme og smilende, blot kan man undre sig over, at deres engelsksprogskaber er så dårlige, de er trods alt medlem af EU. Men det går alligevel med fagter, italiensk og engelsk i en skøn blanding. I lejlighederne er der opvaskemaskine og det ville være en stor fordel for værtsparret og lejerne, hvis man satte noget mere porcelæn og bestik i lejlighederne, det ville spare noget på op- vasken. Alt til køkkenet er i øvrigt rigtig pænt.

In-Italia's kommentar

For en god ordens skyld skal vi minde om, at engelsk endnu ikke er officielt fællessprog i EU

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Give boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Vi har været i Italien flere gange men aldrig i området ved Poppi, området er særdeles naturskønt, frodigt og kuperet (bjergrigt) med deraf tilfølge at vejene er små og med mange sving, det tager lang tid at køre i området, det tog en hel dag køre til San Gimigiano og retur gennem Chianti området. Fattoria Belvedere er et dejligt sted, beliggende så tilpas højt oppe at der er flot udsigt over dalen, Lejligheden vi havde lå i stueetagen med udsigt til til den rigtige side samt egen terrasse, hvor vi nød at spise i det fri. Ikke alle lejlighederne havde denne mulighed, ovenpå måtte 2 lejligheder deles om en terrasse. Lejligheden var i høj standard der manglede ingenting og der var særdeles rent og pænt. Swimmingpoolen var ren og velpasset. Stedet indbyder til ro, fred og afslapning i smuk natur.
Værterne er utrolig venlige gæstfrie og hjæpsomme, de er til stede meget af tiden, altid til rådighed. Som en særlig oplevelse blev alle beboerne en aften inviteret til middag i fælleshuset, en flot Middag med egne produkter fra deres gård, 4 retter alt incl. vin Kaffe Grappa etc. flot gestus ! Vi havde en oplevelse der viste værtens hjælpsomhed: vi havde lejet en bil der gik i stykker aftenen inden vi skulle køre til lufthavnen næste dag. Værten var utrolig hjælpsomme. talte med udlejningsfirmaet ( Hertz) kørte os ned til byen for vi kunne spise, hjalp med at bestille en Taxi til
lufthavnen osv. alt ialt stor service og gæstfrihed.
På trods af vores "bilproblemer" havde vi en rigtig dejlig tur

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og familie fra Frederiksberg boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Vi havde et meget, meget vellykket ophold på Fattoria Belvedere i Toscana fra den 2. til 9. juli 2005. Smukt, smukt sted, meget smagfulde lejligheder, gode faciliteter og tæt på gode byer og masser af restauranter. Vi var især begejstrede for Bibbiena, 5 km. væk, og Arezzo, blot 25 minutters kørsel ad en meget smuk og ganske ukompliceret vej. Gode butikker, smalle gader, livlig stemning. Vi kørte dertil ved 14-tiden, mens byen holdt siesta og fandt uden problemer P-plads uden for bymuren. De fleste butikker har åbent igen kl. 16, så vi havde tid til både kultur og shopping. Værtsfamilien på Belvedere var meget imødekommende og gæstfriheden ved husets fællesmiddag tirsdag nærmest overvældende - beværtet med fire retter mad, gode vine, kaffe og grappa - med god mulighed for at tale med de andre gæster fra henholdsvis Norge og Belgien, da vi var der. Vores børn - 11 og 13 år - sagde samstemmende, at en uge på stedet var skønt. De mente også, at de ville have kedet sig ved at være der længere. Så altså: En perfekt uge for os - og et af de få steder, hvor vi to voksne har kigget på hinanden og sagt: Her kommer vi gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Michael og familie fra Hillerød boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Omkring ferien. Jo den levede bestemt op til vore forventninger. Stedet er jo herligt (dejlig ¨uturistet¨), vejret kanon (næsten for varmt), lejlighederne dejlige. Værtsparret meget behjælpelige. (Fik bla. lov til at komme på internettet hos dem en enkelt gang). Tirsdag gav værtsparret aftensmad til os alle, hvilket virkelig var godt. På den måde lærte man de andre gæster bedre at kende.
Jo vi overvejer bestemt om ferien næste år igen skal gå forbi Poppi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan og familie fra Hjørring boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Det har været en rigtig god tur, med mange gode oplevelser.

Det første sted - Poppi - var helt suverænt, der var virkelig styr på stedet. Lejligheden levede fuldt ud op til forventningerne, ejendommen og poolen også. Udsigten er hel ubeskrivelig, da vi boede på den side af ejendommen der vendte ud mod Poppi og området her omkring, så vi tilbragte mange timer på terrassen, ja sad der til langt ud på natten. Hele stedet oser af kvalitet, alt er rent, pænt og velholdt, ja der er kun godt at sige om stedet.
Det var virkelig søde mennesker der ejede stedet, og deres arrangement tirsdag aften var en rigtig god oplevelse, man følte sig meget velkommen, så det er bestemt et sted vi kunne tænke os at komme tilbage til. [så gik turen videre til Tenuta Bichi Borghesi og Santa Maria in Valle]

Totalt set en rigtig god tur, også stor tilfredshed med jeres (Lino) indsats, materialet, tilgængelighed hjælpsomhed o.s.v. så det er vanskeligt at bevare en eventuel pessimisme, nå - den var der nu heller ikke som udgangspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kirsten og familie fra Sorø boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 9. til d. 17. oktober 2004.

Efterårsferie i Toscana. Vi troede vi kom til eftersommer, men det var i den grad efterår med hvad det bringer af regn, rusk og flotte solstrejf. Vi indså hurtigt at vi måtte pakke badetøjet væk og pakke os ind i varmt tøj. Selve stedet er rigtig fint, med meget flinke værtsfolk der servere 5-retters menu med egne produkter midt i ugen. Svigermor er kok, passer af køkkenhaven og det kan i den grand betale sig at komme på god fod med hende. Hun hjælper gerne med at undervise i stenovnens fortræffeligheder og leverer overskud fra køkkenhaven og det hjemmesyltede og fortæller ´madhemmligheder´.
Vi var en stor familie der havde brug for to lejligheder. Her kan vi anbefale de to stuelejligheder med udgang til haven og mulighed for at samle alle på en overdækket terasse og omkring et af
spisebordene (vi var 8). Hvis I har tænkt jer at cruise med stedets mountainbikes - Så glem det, lejen er høj og det er noget gammelt bras.
Da den første vejrforskrækkelse havde lagt sig fik vi god glæde af vores små biler. Skovene og bjergene omkring har gode velafmærkde vandrestier. Det var nogle af de store oplevelser vi fik her. Husk at købe kort og hver opmærksom på at stisystemet har skiftet numre fornyligt. Lån altså ikke kortet på stedet, med mindre det er helt nyt. Husk kompas og ordenligt fodtøj og vær
forberedt på hurtige vejrskift på denne årstid. Vi kan anbefale at tage på tur til La Verna. Franciskanerklostret hvor Frans af Assisi døde. Stor oplevelse især når tågebankerne vælter omkring. Derudover Camaldoli-klostret. Dyreparken i Poppi i er ved at blive sat i stand fra helt forfærdelig til et godt sted at være for dyrene.
At spise: Hvis man vil købe ind søndag er bageren i Poppi åben og en lille velassorteret købmand i Bibiena: Kør mod Arezzo forbi opkørslen til selve byen på v. hånd og forbi en benzintank; så er den der. Ellers er det store Coop ved indkørslen til Bibiena et godt sted at handle daglig mad og vin. Tjek deres måde at dele vinafdelingen op i - Genialt for ikke vinkendere. Vin og olieoptanking på dunke kan ske i en kooperativbutik i Poppi - Skiveskåret af enhver slags skal man købe af svigermor - Det er godt!! Oste kan med fordel købes på markederne. Spørg svigermor hvornår og hvor Is til direkte fortæring købes bedst og billigst på gelateria i hovedgaden i Poppi, på venstre side i retning mod Firenze
Spise ude: Spørg ejeren først på opholdet han kender stederne så I kan bestille tids nok (vi kom forgæves to steder).

Tak for denne gang, vi fik fin service hele vejen igennem. Der var dog et irritationsmoment på hjemrejsen. Alle 8 blev drysset ud over flyene og svaret på vores brokkeri var at vi bare kunne have bestilt faste pladser hjemmefra og vi i det hele taget skulle være glade for at komme med, da flyet var overbooket. Vi blev noget forundrede over den manglende service hos Alitalia. Ide til jer: spørg lige om folk om de vil reservere pladser i flyene? Billejen fungerede helt upåklageligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Ulla og familie fra Farum boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 20. til d. 27. september 2004.

Vi var meget tilfredse med stedet. Dejligt sted, gode og rummelige lejligheder og utrolige søde og omsorgsfulde værter, der gjorde alt for at vi havde det godt. Vi fik lov til at plukke friske figner og tomater og salat og Angela lavede figenmarmelade til os. Onsdag aften inviterede de os til en herlig middag. Kan kun anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Thomas og familie fra Virum boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Et fantastisk godt område med de bedste facaliteter, specielt grill-pladsen hvor der er mulighed for at lave pizzaer I en rigtig stenovn. Poolområder er også meget fint, men mangler muligvis en børnepool, da den er forholdsvis dyb i begge ender. Vi havde en kæmpe lejlighed på 88 m2, hvor der var alt hvad man skal bruge.
Mht. selve byen undrede det os lidt at der var så få restaurenter, men måske kigge vi de forkert steder. Generelt var der dog meget fine indkøbsmuligheder osv. Golfbanen blev også prøvet, og den er ikke fantastisk som man kender det fra f.eks. Spanien, men absolut et eller to besøg værd. Den ligger med en utrolig udsigt oppe på siden af bjerget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Nina og familie fra Espergærde boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Det har været en fantastisk ferie og ikke mindst på grund af dejlige ferieboliger. Vi har gennem de sidste 20 år med jævne mellemrum holdt ferie i lejede bolig i Frankrig og Italien så vi har et godt sammenligningsgrundlag. Vores ynglingsområde er helt klart Toscana.
Aldrig har vi boet et så dejligt og veldrevet sted. Lejligheden var helt i top og vi følte så fantastisk godt tilpas hos Georgio. Vejret var nu også med os. Vi boede sammen med andre søde, imødekommende og spændende feriegæster og middagen på stedet tirsdag aften var super. Tænk at familien tirsdag efter tirsdag står og laver gratis middag til ugens gæster - det har vi dog aldrig oplevet før!!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map