Anmeldelser af Fattoria Belvedere

 
Fattoria Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poppi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Belvedere som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Belvedere. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nils Nymann og familie fra Værløse boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Vi havde 2 fantastiske uger på Belvedere i Poppi, hos en utrolig venlig værtsfamilie, skal vi komme med nogle tips for at gøre tingene endnu bedre ville en mikrobølge/alm ovn, samt nogle skarpe knive være på sin plads, der næst et skarpere digital tv signal så tour de france kan blive set i ordentlig kvalitet.


Tilsidst er der utrolig lydt, når gæster på første sal skal på toilettet kan jo nærmste følge med i udviklingen, ikke videre rart.

Men vi havde 2 super uger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jeppe og familie fra Egtved boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vi kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med Belvedere Poppi. Stedet levede fuldt ud op til forventningerne - vi syntes at det var et fint sted for en børnefamilie som vores med en flot, stor indhegnet have med rigelige muligheder for også små børn til at løbe rundt. Familien som ejer/passer stedet var ualmindeligt flinke og hjælpsomme, og arrangerede fællesspisning for alle beboerne - en bonusoplevelse, som vi ikke have været opmærksomme på hjemme fra. Beliggenheden i 500 m højde over havet tog lige toppen af temperaturen på de varmeste dage og gav en fantastisk udsigt over dalen.

Eneste ulempe er, at der er forholdsvis langt at køre til større seværdigheder som Firenze, Arezzo og Siena. Arezzo kan nåes på 45 minutter men ellers skal man regne med 1½ til 2 timers transport. Til gengæld er stedet så måske mere roligt og uforstyrret. Alt i alt har vi været yderst tilfredse og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi vælger 'kør-selv' ferie fremfor charter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Lone og familien fra boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Det har været en forrygende tur - to uger havde vi på stedet, som til fulde levede op til vores forventninger. Smukt, smukt område, velholdt gård og imødekommende værter. Vi havde to unger med (en på fem og en på halvandet) og de stor-hyggede sig. Lejlighederne er dejligt kølige, så middagsluren er uproblematisk, og poolen er sammen med lejeplads, badminton, boule og store græsplæner alt rigeligt til at beskæftige en femårig. Området er godt afskærmet af hegn og låger, så man er dejlig tryg. En ugentlig spiseaften er utrolig hyggelig med dejlig mad, og den gør at man lige få snakket med naboerne, og ungerne får lært hinanden at kende. Eneste ulempe er at der er langt til Firenze og Scienna, men Arezzo er et rigtigt hyggeligt by alternativ.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Peter og familien fra Næstved boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 4. til d. 11. oktober 2008.

Vi har haft en utrolig dejlig efterårsferie hos Giorgio og hans rare familie. Det var 2. gang vi besøgte stedet og denne gang havde vi det hele for os selv. Stedet kan varmt anbefales til alle, der søger gode faciliteter, en fantastisk udsigt og en særdeles hjælpsom "værtsfamilie". Det var 1. gang vi var på sted på denne årstid, og må erkende, at den første dag blev vi lidt urolige. Det var oprigtigt koldt og efterårsagtigt, og vi var glade for de ekstra trøjer vi havde taget med. Men så viste Italien sig så ellers fra sin bedste side og vi havde en skøn uge med høj sol og ca. 20-22 grader. Endda mulighed for at ligge ved poolen og tage sol den ene dag, så det var rigtig rigtig dejligt.
Giorgio havde i år anskaffet sig noget nyt til gæsterne, nemlig et lækkert stort 8 personers jacuzzi ved poolen. En fornøjelse at sidde der om aftenen, i mørket, og lytte til græshopperne. Ikke sidste gang vi har besøgt stedet - og vi går målrettet efter lejlighed nr. 4, som har en dejlig balkon med skøn udsigt, tagterrasse og en skøn hems med stort soveværelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marianne og husbond fra Frederiksberg boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 26. september til d. 3. oktober 2008.

Et flot landsted, som var meget velholdt med mange faciliteter både til voksne og børn, og området så smukt og idyllisk med en stor nationalpark lige i nærheden. Georgio var meget hjælpsom og yderst veltalende. Hjalp os med forskellige praktiske tiltag. Rose til ham og de andre på landstedet. Vi boede i lejlighed nr. 4, som efter vor mening var rigtig dejlig. Fra hemsen med de flotte udsmykkede senge var der udgang til privat lukket balkon med udsigt til bjergene. Fra soveværelset -ligeledes med smukke rustikke møbler var der udgang til privat terrasse med stole og bord og med udsigt udover hele Casentino-dalen op mod borgen. Vi fik udleveret et prospekt, hvor man kunne komme rundt i hele området på guidede ture (3-4 dage) Dette gav os inspiration til at følge i disse tures fodspor. Dette prospekt er værd at få fat i. Vi fik set en masse spændede- og historiske seværdigheder bl.a. fransiskaner-klosteret, hvor Frans af Assisi fik sin åbenbaring i den lukkede grotte i dette kloster. En meget stor oplevelse.

Firenze og Siena ligedes store historiske oplevelser. Et besøg i Caprese de Micheangelo, hvor denne verdensberømte personlighed havde til huse, er ligeledes et besøg værd. Borgen i Poppi skal besøges. Denne borg er helt tilbage fra 1046. Vi spiste rundt om på dejlige restauranter, som vi fik anbefalet. Georgio hjalp os med bordbestilling. Oppe ved borgen i Poppi er der to dejlige restauranter - Casentine og Antica casentino (denne restaurant var meget smukt indrettet i en gammel vinkælder), og maden var helt perfekt. I Soci var La Vite restaruanten også i top. Vi var der to gange. De taler rigtig godt engelsk. Vi har helt sikkert planer om at vende tilbage, da vi bestemt ikke er færdig med dette smukke- og inspirerende område.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familien fra København Ø boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Ja, så er ferien slut - når man har det godt, løber tiden stærkt ! Vi har været meget glade for begge ophold...
Poppi, Belvedere - super lækker lejlighed og helt fantastiske omgivelser. Savnede meget restaurant på stedet, der var kun middag på værtens regning onsdag. Vi savnede at kunne sætte os til bords hver aften. Alt i alt super dejlig ferieform vi meget gerne gør igen, dog et par krav - lejlighed på niveau som i Poppi og med spisemulighed hver aften. Begge områder var dejlige mht. at køre ud på småture til middelalderbyer. Fra Poppi kørte vi også til Firenze og på vejen hjem var vi i Pisa. Skønt. Også dejligt at vi kunne booke bil via in-italia. Vi vender helt sikkert retur til både jer og Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Vivi og familie fra Brøndby boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Tak for en dejlig ferie i Italien - nærmere Toscana. Oprindelig var det vores voksne børns ønske, at det netop skulle være Toscana vi skulle tage til i år, og det skuffede absolut ikke. Nu er det 3. gang vi er i Toscana, og første gang med jer som arrangør. Og det har vi slet ikke fortrudt. Vi har været utrolig glade for den service og professionelle håndtering I har vist - lige fra jeres flotte og udførlige hjemmeside til bestilling, tilbagemeldinger m.m. Selvom det hele er foregået elektronisk, føler vi at vi har fået en meget personlig og professionel service.

Stedet vi besøgte var Poppi - et lidt anderledes område end vi før har set i Toscana - men absolut værd at se og opleve. Især den gamle Poppi by i borg-området var et hit og så den fantastiske nationalpark, som støder lige op til feriestedet. Og så selvfølgelig de omkringliggende små og store byer. Selve feriestedet var utrolig hyggeligt, dejlig pool og gode legefaciliteter for både voksne og børn. Det eneste vi var lidt skuffede over var, at vi ikke havde et decideret udendørs, som var vores eget. Vi havde en lejlighed på 1. sal og skulle dele en repos med 5 andre danskere, og her kunne vi ikke være samtidig allesammen, så det var noget med at skiftes til at sidde derude. Der var dog et bord nedenfor på ved græsset, som vi kunne benytte. Men et forslag kunne være at indrette nogle flere siddepladser med lidt grønt, som inddeling - der er en masse,masse udenoms plads, som slet ikke bliver benyttet. Men alt i alt var det en rigtig dejlig oplevelse og værtsparret var meget søde og imdødekommende og en hyggelig ide med at invitere alle gæster på en ugentlig aften med mad og drikke.
Tak for en god ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Lisbet og familie fra København N boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi var afsted 3 voksne og 2 børn ( en på 10 måneder og en på 4 år). Opholdet på selve Fattoria Belvedere var dejligt, værten sød og hjælpsom, der var varmt og svømmebassinet iskoldt. Lejligheden og omgivelserne var meget smukke. Udsigten fantastisk. Fra morgen til sen eftermiddag var der dejlig ro og fred, i det område på grunden der vendte væk fra vejen.

Men et stort minus er, at vejen ved huset er ret befærdet. Vores lejlighed lå ud til vejen og der var alt for meget støj - især om aften/natten. At gå en tur langs vejen var med livet som indsats, så det afholdte vi os fra. Desværre var det også gældende for selve Poppi. Biler overalt. Poppi er en meget lille by, hvor resturanterne holder åbent og lukket uden noget særligt mønster, hvilket tit gjorde det svært at finde noget at spise. Men når det lykkedes, var maden fantastisk. Det var ikke muligt sådan bare lige at omstille børnenes rytme til de italienske aftensmadtider (kl. 20.30), og der åbner resturanterne først, så det skal man lige huske. Så vi spiste ude til frokost og blev hjemme til aften. Vi lavede selv mad i lejligheden, efter vi fandt en kæmpestort supermarked tæt på Poppi. Fyldt med alverdens lækre ting.

Alt i alt en god ferie, men med alt for mange susende biler. Vi bor i København til dagligt og er ikke sarte, men der var for meget trafik efter vores mening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Hanne og familie fra Værløse boede på Fattoria Belvedere i Poppi fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Med hensyn til Poppi var stedet som udgangspunkt rigtig dejligt. Området var fint og de var rigtig søde på ejendommen. Middagen de lavede var super god og hyggelig. Jeg må sige desværre da vi har 2 drenge som godt kan lide dyr, var den ene af grundene til vi valgte stedet at, der var vilde grise man kunne fodre med vindruer. Måske har vi misforstået det, men vi troede, at de gik frit omkring og man kunne finde dem hvis man gik i skoven. De var jo desværre bag indhegning og man kunne ikke komme ind til dem og man kunne også kun lige få et glimt af dem. Det var vi lidt kede af.

In-Italia's kommentar

Jeg forstår til fulde skuffelsen, men vi må desværre alle respektere grisenes privatliv (Lino)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map