Agriturismo i Poppi i Toscana

Fattoria Belvedere

 
Fattoria Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poppi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne over Poppi ligger denne smukke gamle gård, som for få år siden er blevet restaureret på beundringsværdig vis og opdelt i ni rummelige lejligheder. Det er svært at beslutte sig til, hvad der er bedst ved dette sted.

Er det den betagende udsigt over den frodige Casentino-dal, middelalderbyen Poppi med det maleriske slot og de knejsende bjerge i baggrunden? Er det de usædvanlig smagfuldt indrettede lejligheder? Eller er det den dejlige, store have med det 16 x 8 meter store svømmebassin? Dette er stedet for dem der gerne vil have en afslappende ferie midt i den landlige idyl, for dem der vil have al komfort i deres feriebolig og for dem der søger nærhed til skøn, uspoleret natur.

Læs mere om Fattoria Belvedere

Fattoria Belvedere ligger små seks kilometer fra den fascinerende middelalderby Poppi og kun halvanden kilometer fra landsbyen Lierna, hvor man finder (beskedne) indkøbsmuligheder, bar og restaurant. Den lille vej, der går forbi gården, gør at man ikke skal ud på strabadserende grusvej, og samtidig er den så lidt befærdet, at der ingen støjgener er fra den.

Lejlighederne er alle yderst rummelige og har gode senge, velfungerende køkken med opvaskemaskine (og "dansk" kaffemaskine!), moderne badeværelse og stilsikkert, smukt møblement. Her er også to store fællessale med borde, stole og pejs til gæsternes brug. I kort afstand fra gården har ejerne et opdræt af den traditionelle toscanske svinerace Cinta Senese, som altid går frit udendørs og udelukkende spiser agern, kastanier og lignende vegetabilske sager. Det tager dobbelt så lang tid før en Cinta kan slagtes i forhold til et almindeligt svin, men kødet er værd at vente på! Familien laver pølser og skinker af kødet, som er hele turen til Toscana værd.

Læs om lejlighederne på Fattoria Belvedere

Skjul teksten
 
 
search map