Agriturismo i Poppi i Toscana

Agriturismo Antico Fio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er desværre alt for sjældent at vi kan tilbyde vore kunder et sted som Agriturismo Antico Fio. De gamle huse der udgør gården fra 1700-tallet, ligger over for middelalderbyen Poppi, hvis pragtfulde borg kan ses viden om.

Pragtfuld udsigt til Poppi borgen

De gamle huse der udgør gården fra 1700-tallet, ligger over for Poppi, middelalderbyen hvis pragtfulde borg Castello dei Conti Guidi kan ses viden om. Der er cirka fire kilometer til Poppis historiske centrum, men kun to kilometer fra gården finder man den nye by, Ponte a Poppi, hvor der er butikker og restauranter. Nærmeste supermarked er 2,2 km væk og nærmeste restaurant 2,7 km væk.

Læs mere om Agriturismo Antico Fio

Pool med god plads til alle

Poolen ligger over for huset med skøn udsigt over byen. Ved bassinet er der solterrasse med liggestole og parasoller. En stor træpavillon ligger lige ved bassinet og kan benyttes af de gæster der ønsker en mere solid beskyttelse end parasollen. Ved huset finder du reception, parkeringsplads og et stort citronhus med glasdør der især benyttes ved særlige arrangementer og som stilles til rådighed til de gæster der lejer hele gården.

Der holdes ofte bryllupsfester på Antico Fio i weekenden. Når det sker, er der mere livligt end ellers, indtil langt ud på natten.

11 lejligheder med mulighed for at leje hele gården

Husets 11 lejligheder er alle flot indrettede med møbler af god kvalitet. Værelserne er rummelige, køkkenerne vedudstyrede og badeværelserne komfortable.

Lejlighederne på Agriturismo Antico Fio

Lejlighed m. 2 soveværelser (Camelia)

Ligger til højre for hovedbygningen og er ca. 72 m². I stueetagen findes en stor opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne (elektrisk ovn, fire gasblus og opvaskemaskine) og badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng samt udgang til en lille terrasse på ca. 3 m² og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Til huset hører udendørs bord og stole.

Lejlighed m. 3 soveværelser (Bruno)

Ligger til venstre for hovedbygningen og er ca. 95 m². I stueetagen findes opholdsstue med sofaarrangement og flot udsigt over dalen, spisekøkken (elektrisk ovn, fire gasblus og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger der to soveværelser med to enkeltsenge, et badeværelse til med toilet og bruser. Fra gangen på første sal kommer du ud på en smal balkon på ca. 7 m², som løber langs husets facade. Der er eget møbleret udeområde ved huset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map