Agriturismo i Popiglio i Toscana

Agriturismo il Rifugio

 
Agriturismo il Rifugio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Rifugio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Popiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oppe i bjergene over Pistoia, hvor turisterne er sjældne, og luften er ren, ligger den lille landsby Popiglio i en højde af 580 meter over havets overflade, hvilket gør, at sommervarmen bliver meget mere behagelig her end så andre steder i Toscana, og alligevel er det ikke så højt, er her bliver køligt. 800 meter fra Popiglio ligger Agriturismo il Rifugio for enden af en 350 meter lang privat grusvej. Den hedder i grunden Agriturismo il Rifugio dell'Arcobaleno, men af hensyn til alle dem, der ikke taler flydende italiensk, har vi valgt en lidt kortere version.

Ét hus eller to lejligheder med pool

Huset er i foråret 2009 blevet istandsat og opdelt i to selvstændige lejligheder med traditionelle lofter med fritliggende bjælker og gulve i træværk. Hver lejlighed har sin del af haven (da huset er omgivet af 20.000 m² privat grund, er her god plads) og hver sin egen terrasse. De deles til gengæld om svømmebassinet på 12 x 6 meter, der opvarmes med solfangere, som ligger ca. 40 meter fra huset. Lidt herfra bor ejerne i deres eget hus. I Popiglio finder du en bager, en købmandsbutik, et apotek, mens de nærmeste restauranter er 1½ km fra huset.

Læs mere om Agriturismo il Rifugio

Treværelseslejligheden Alba med 4 sovepladser
- er 85 m² stor og ligger i husets øvre etage, men på grund af niveauforskellen går du ind direkte fra haven. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), stor pejs og sofa samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tramonto med 4 + 2 sovepladser
- er 95 m² stor og ligger i husets nedre etage med indgang fra stor overdækket terrasse. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), pejs og sovesofa til to personer samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og overdækket terrasse på ca. 70 m² med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo il Rifugio

Treværelseslejligheden Alba med 4 sovepladser

er 85 m² stor og ligger i husets øvre etage, men på grund af niveauforskellen går du ind direkte fra haven. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), stor pejs og sofa samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tramonto med 4 + 2 sovepladser

er 95 m² stor og ligger i husets nedre etage med indgang fra stor overdækket terrasse. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), pejs og sovesofa til to personer samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og overdækket terrasse på ca. 70 m² med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map