Agriturismo i Popiglio i Toscana

Agriturismo il Rifugio

 
Agriturismo il Rifugio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Rifugio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Popiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oppe i bjergene over Pistoia, hvor turisterne er sjældne, og luften er ren, ligger den lille landsby Popiglio i en højde af 580 meter over havets overflade, hvilket gør, at sommervarmen bliver meget mere behagelig her end så andre steder i Toscana, og alligevel er det ikke så højt, er her bliver køligt. 800 meter fra Popiglio ligger Agriturismo il Rifugio for enden af en 350 meter lang privat grusvej. Den hedder i grunden Agriturismo il Rifugio dell'Arcobaleno, men af hensyn til alle dem, der ikke taler flydende italiensk, har vi valgt en lidt kortere version.

Ét hus eller to lejligheder med pool

Huset er i foråret 2009 blevet istandsat og opdelt i to selvstændige lejligheder med traditionelle lofter med fritliggende bjælker og gulve i træværk. Hver lejlighed har sin del af haven (da huset er omgivet af 20.000 m² privat grund, er her god plads) og hver sin egen terrasse. De deles til gengæld om svømmebassinet på 12 x 6 meter, der opvarmes med solfangere, som ligger ca. 40 meter fra huset. Lidt herfra bor ejerne i deres eget hus. I Popiglio finder du en bager, en købmandsbutik, et apotek, mens de nærmeste restauranter er 1½ km fra huset.

Læs mere om Agriturismo il Rifugio

Treværelseslejligheden Alba med 4 sovepladser
- er 85 m² stor og ligger i husets øvre etage, men på grund af niveauforskellen går du ind direkte fra haven. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), stor pejs og sofa samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tramonto med 4 + 2 sovepladser
- er 95 m² stor og ligger i husets nedre etage med indgang fra stor overdækket terrasse. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), pejs og sovesofa til to personer samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og overdækket terrasse på ca. 70 m² med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo il Rifugio

Treværelseslejligheden Alba med 4 sovepladser

er 85 m² stor og ligger i husets øvre etage, men på grund af niveauforskellen går du ind direkte fra haven. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), stor pejs og sofa samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tramonto med 4 + 2 sovepladser

er 95 m² stor og ligger i husets nedre etage med indgang fra stor overdækket terrasse. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), pejs og sovesofa til to personer samt fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat have med opmuret grill og overdækket terrasse på ca. 70 m² med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Rifugio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Rifugio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Rifugio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo il Rifugio

som på billederne

Vi fik hvad vi kunne se på billederne. Sov med ulåste døre, da der ikke var nogen uvedkommende på stedet. Ejerne gik kun i urtehaven og kom dermed også med grøntsager til os.
Man bør informeres om at der er en MEGET stejl og svingende vej derop.
Min far på 75 kunne ikke køre derop i sin lejet bil!

Læs mere

Familien Georges

Vi har haft en rigtigt dejlig ferie. Ejerne er meget sympatiske, stedet er fantastisk, roligt. Meget lækker pool. Lejligheden: Værelserne er rummelige, og køkkenet er godt udstyret. Køleskabet er for lille til en familie på 4 personer.

Læs mere

Total afslapning i svært tilgængeligt område

Fantastisk feriehus afsides placeres i bjergene med fantastisk udsigt og forhold til privat afslapning.

Huset ligger for enden af en 350m svært tilgængelig privat bjergvej som ville egne sig bedst til en 4-hjulstrækker, men som italienerne dig hjemvandt klarer uden større problemer.

Der er forholdsvis langt til alting, men hvis man ikke har noget imod at køre i bjergene, er det et fantastisk feriested.

Ejerne bor lige ved siden af ferieboligen og er meget aktive i området. Desværre taler de stort set ikke engelsk.

Læs mere

Super hyggeligt og fredligt sted

Vi havde en fantastisk uge. Vi var 2 par afsted som nød godt af den nederste lejlighed. 35 grader hverdag gjorde at vi nød poolen, grillen og terrassen meget. De søde værter taler ikke meget engelsk men holder dem ikke tilbage for at hygge om gæsterne. De stillede friske æg, vin og ost frem til os og lavede lækker pizza til os en af aftenerne.
Helt sikkert et sted at anbefalede hvis man er til ro og hygge. Vil man opleve noget uden for huset skal man være indstillet på at køre min. 1-1,5 time.
Der findes en lille bager, pizzeria og en lille købmand ca. 15 min. gang fra huset. Større indkøbsmuligheder skal man køre ca. 20 min for at nå.

Læs mere

Ferie på landet/højt oppe

Meget smukke omgivelser. Fantastiske værtspar , vi fik friske æg,pizza,marmelade,vin m.m.
Der var meget rent alt var helt perfekt.
Opkørsel til huset er meget stejl men det finder man jo også ud af.

Læs mere

Dejlig uge i Popiglio

Vi havde lejet hele huset til to familier i juli måned. Huset er dejligt beliggende med en stor have og flot udsigt. Lejlighederne var store og flot rengjort. Største lejlighed med opvaskemaskine. Køkkenudstyr er noget sparsomt, hvor fx rivejern til parmasanen og vinglas ville være ønskværdigt. Til huset er der både grill og en fælles vaskemaskine. Ejeren kom med pizza og var i det hele taget meget søde. I området er der mange vandreture og mange udflugtsmuligheder, men i og med det ligger på landet, kan der være lidt bjergkørsel for at nå dertil. Indkøbsmuligheder ligger ca 5 km fra huset, hvor der er et stort Coop supermarked.

Læs mere
 
search map