Ferieboliger og hoteller i Popiglio

Popiglio og floden Lima (foto: Wikimedia Commons, Fluctuat)
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Popiglio er en skøn, lille landsby, som ligger oppe i bjergene over Pistoia. Dette er en del af Toscana, som de færreste turister nogen sinde opdager eksistensen af. Og netop derfor er her også så pragtfuldt uspoleret, luften er frisk og ren, og naturen er fuld af vildt, kastanjer og dejlige vandrestier.

Popiglio huser til daglig omkring 500 indbyggere, som bor i en højde af ca. 525 meter over havet. Opbygningen er "Toscana-klassisk" i mange forskellige niveauer, og fra mange punkter i byen er der en fin udsigt ud over dalen. Midt i byen ved siden af hovedvejen finder man byens dominerende bygning, kirken Pieve di Santa Maria Assunta fra 1271.

Kort over Popiglio i Toscana

På kortet herunder kan du klikke videre til flere informationer om området, og se, hvor vi kan tilbyde ferieboliger og hoteller i dette dejlige område. Vi har også gjort det nemt at finde attraktioner og seværdigheder på kortet, ligesom du kan finde præcise afstande til nærmeste lufthavne, og KM-angivelser hvis du vil køre selv fra Danmark.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger omkring Popiglio

Højlandet omkring Popiglio er domineret af masser af lokale producenter af bl.a. grøntsager og naturligvis vin, så hvad er mere oplagt end at booke et ophold på et agriturismo i Toscana? Her bor du lige midt i produktionen og kan endda selv få lov at deltage - og naturligvis få serveret mad tilberedt af de lokale råvarer. Det er naturligvis også muligt at booke et hotel i området.

Transport

Popiglio ligger på sin vis afsides, men byen gennemskæres af hovedvejen SS12, som forbinder Lucca og Modena på hver sin side af bjergkæden Appeninerne. Da vejen er vigtig for rigtig mange små byer oppe i bjergene er den altid højt prioriteret i forhold til vedligehold og giver derfor sikkerhed for fornuftige rejsetider, selv i højsæsonen.

Nærmeste lufthavn er Firenzes Amerigo Vespucci Airport, som ligger ca. 70km væk. Regn med op til 1,5 times køretid, selvom halvdelen af distancen tilbagelægges på motorvej - resten af vejen kommer du sjældent op over 60 km/t. Et andet alternativ er Pisa lufthavn, som ligger en anelse længere væk, men ofte har flere direkte forbindelser til Danmark.

Nærmeste jernbanestation er Pistoia (40km), hvorfra man kan tage toget direkte til både Firenze og Lucca/Pisa.

Læs mere om Popiglio

Restauranter og shopping

Trods sin umiddelbare lidenhed, kan Popiglio både tilbyde en bager, en købmandsbutik, et apotek, en tankstation og sågar et lille spisested, alt beliggende omkring hovedvejen Via Nazionale (hovedvej SS12). For et større udbud af restauranter og butikker, tag en tur til San Marcello Pistoiese (ca. 5km mod øst), som også har en hyggelig bykerne med en afslappet atmosfære.

Udflugter og seværdigheder

Denne del af Toscana er smækfyldt med interessante byer og seværdigheder, så tro ikke at du kommer til at kede dig på en ferie i Popiglio-området. For en kort, adrenalinfyldt oplevelse, tag en kort gåtur på godt 200 meter over den skrækindjagende hængebro Ponte Sospeso, som er blandt de længste i verden, når det kommer til fodgængerhængebroer af den helt klassiske slags.

Men ellers er det blot at pege på kortet og vælge mellem spændende byer som Pescia (17km), Pistoia (17km), Garfagnana (19km), Barga (22km) og naturligvis Lucca (30km). Hver by, sin charme, men fælles for dem alle er, at de er smukke og et besøg værd.

Skjul teksten
 
 
search map