Ferieboliger og hoteller i Ponte a Moriano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ponte a Moriano er opkaldt efter broen, der krydser Serchio-floden. Langs denne brede flod strækker den lille by sig et par kilometer. Kigger man mod nord ses De apuanske Alper, som blandt andet kendt for udvindelse af hvid marmor. Her findes også flotte vandreruter, ligesom området er kendt blandt klatrere og huleudforskere. Der er grotter, hvor der tilbydes sikre, guidede besøg.

Kulturelt er Lucca med masser af flot arkitektur, kunst og byliv det mest oplagte udflugtsmål i nærområdet, men også Pisa og Firenze er inden for din rækkevidde. Der er togforbindelse til begge. Trænger du til en dukkert, har du strandene ved Viareggio inde for en halv times kørsel.

Du finder det meste, du kan få brug for i løbet af ferien i form indkøbsmuligheder og spisesteder i  Ponte a Moriano.

Kort over Ponte a Moriano i Toscana

Klik på kortet for at få et overblik over byen og dens placering i Toscana. Her kan du også se hvilke ferieboliger og udvalgte hoteller, vi tilbyder i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Håndplukkede ferieboliger og hoteller i Ponte a Moriano

Ligesom vi bladt vores hundredvis af ferieboliger i Toscana har et stort udvalg i de mest kendte byer, kan vi også tilbyde dig hotelller, ferielejligheder og villaer i mange af regionens mest charmerende landsbyer. Her har du ofte de bedste muligheder for at opleve det, man forbinder med det "ægte" Italien. 

Brug hotel-søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledig indlogering i Ponte a Moriano i din ferieperiode. Vi har samlet alle ferieboligerne her. Er du kun interesseret i bestemte type boliger, kan du eventuelt brug de udvidede søgemuligheder til at indsnævre søgeresultatet.

Læs mere om Ponte a Moriano

Lokale links

Det nærliggende naturområde, Parco Alpi Apuane, har en hjemmeside, som du finder her.

Skjul teksten
 
 
search map