Hotel i Pontassieve i Toscana

Villa d'Arte Agriresort

 
Villa d'Arte Agriresort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa d'Arte Agriresort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pontassieve og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Uden for Pontassieve, der ligger kun 20 km fra Firenze, finder du denne flotte adelsvilla, der er blevet omdannet til hotel.

Hvad betyder Villa d'Arte Agriresort?

Arte betyder kunst på italiensk, mens agri står for landlig eller landbrug. Villaen har tilhørt en adelsfamilie fra området, der valgte at sælge den til en skuespiller. Han hedder Filippo, og han byder i dag gæster velkommen i huset (sammen med en anden Filippo, der har en længere erfaring i hotebranchen). Filippos fortid som skuespiller og kunstner har sikkert gjort, at der skulle nævnes kunst i navnet på hotellet. Vi befinder os på landet uden for Firenze, så den landlige del af navnet er helt passende og med de intentioner, som Filippo har og arbejder på. Ved den ene side af villaen er der en god pool, i stueetagen er der en flot restaurant med udgang til terrasse... og så er der vist ikke mere der kan få en til at sætte resort i navnet. Fornemmelsen er faktisk af at være i et flot hus, der har en sjæl og en historie og hvor stilhed og landskabsudsigt danner rammen for en afslappende ferie. Haven foran villaen og de særlige arkitektoniske linjer på facaden gør Villa d'Arte til et unikt feriested.

Kom i bil og benyt tog for at besøge Firenze og Pisa

Når du kigger på kortet, ser det ud til at du kommer til at bo tæt på togbanen, der fører fra Arnodalen ind til Firenze... og når du nærmer dig villaen, vil du nok tænke, at du kommer til at bo for tæt på togbanen. Lige så snart du tager indkørslen til villaen, begynder vejen dog at sno sig op af bakken og gennem en tæt skov; du vil køre i nogle minutter op af skråningen og rundt om bakken, så når du kommer op er du helt væk fra togbanen, dens syn og støj.

Restaurant med tradition og innovation

Restauranten er indrettet i den toskanske rustikke og enkle stil. Atmosfæren er hjemlig og behagelig. Spisekortet byder på gode og rige forretter, velsmagende pasta- og hovedretter samt et udvalg af desserter inspireret af den florentinske tradition. Kokken holder sig til få enkelte principper: råvarer fra nærområdet, årstidens produkter og den nødvendige tid til at forberede og nyde maden. Her haster det ikke med at komme ud af døren.

Gode værelser med stemning

Vælg det værelse, der passer bedst til dine behov. Regner du med at være en del ude i haven ved poolen og på udflugter, kan du nøjes med et classic-værelse. Regner du med at være en del på værelset, så vil et deluxe-værelse passe dig bedst, da de er noget større. Vil du have ekstra god plads og lidt forkælelse i dit rum, så er det en Suite eller en Top Suite, som vi anbefaler dig. Alle værelserne råder over wi-fi, aircondition, fladskærm sat-tv, værdiboks samt minibar. Vi regner med, at du vil sætte pris på at håndklæderne udskiftes hver dag, mens sengelinned skiftes hver tredje dag.

Lidt sjovt er det også, at alle værelserne er indrettet i hver sin stil, så f.eks. er safariværelset dekoreret som fandt man sig på savanen. Nogen værelser er til de mere romantiske og intime par, som synes det skægt, at have badet i hjørnet i værelset, eller på familieværelset med en jacuzzi.

Læs om værelserne på Villa d'Arte Agriresort

 
 

Gæstebedømmelser af Villa d'Arte Agriresort

Læs personlige anmeldelser af Villa d'Arte Agriresort som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa d'Arte Agriresort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa d'Arte Agriresort

Romantisk villa /perfekt gennemført i antik italiensk stil

Fantastisk ophold i villa D'arte med sød betjening og lækker mad. Dejlig junior suite med aircondition som klarede de over 40 grader.
Ejerne er ved at opgradere stedet med wellness og den forreste del af haven er også ved at blive nyanlagt i gammel stil muligvis klar i 2018.
Dejligt sted at bo hvis man skal besøge Firenze mere end en dag da afstanden er kort i bil ca 20 km
Anbefaler aftenture til Firenze(mindre besøgt om aftenen)
Vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Skal opleves.

Fantastisk gammel villa, der emmer af sjæl og historie. Værelset vi fik var inspireret af "Dante's guddommelige komedie". Ejeren Filippo var meget hjælpsom og imødekommende.
Det var perfekt, at kunne køre få km til Siece og tage toget ind til Firenze.
Smukke omgivelser og dejlig pool. Maden var meget lækker om aftenen, men morgenmaden var lidt "flad" i forhold til den øvrige standard.
Virkelig en oplevelse værd. Kommer gerne igen.

Læs mere

Bedømmelse af Villa d'Arte Agriresort

Læs mere

Bedømmelse af Villa d'Arte Agriresort

Læs mere
 
search map