Hotel i Pontassieve i Toscana

Il Trebbiolo Relais

Villaen Svømmebassin Standard-værelse Dobbeltværelse Superior-værelse i villaen Superior-værelse i villaen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Trebbiolo ligger i de smukke bakker, som dækkes af oliventræer og høje cypresser, 10 km nord for Fiesole, hvorfra de snørklede veje fører til Pontassieve på den anden side af Firenze.

Helt selvforsynende med energi

Il Trebbiolo er efter vores erfaring langt mere end bare et hotel på landet og langt hyggeligere end mange andre lignende villaer, som er blevet omdannet til feriesteder på landet i Toscana. Det er sikkert, fordi Sabrina og hendes mand bor her hele året rundt og har den ambition, at deres gæster skal fornemme, at de er kommet hjem. Desuden producerer de siden 2010 deres egen energi i form af elektricitet og varme via et solsikke- og soyaolieanlæg, hvilket også gør gården ekstraordinær i sin genre.

Læs mere om Il Trebbiolo Relais

Privat park og pool med udsigt

I den store have - som man sagtens kan kalde en park, da villaens ejendom består af 50 hektar jord med oliventræer, vinplantager og cypresser - har ægteparret fået installeret en pool, hvorfra man kan nyde udsigt over dalen. Lige foran villaen finder man bord og stole, hvorfra man ligeledes kan nyde den flotte udsigt. Her er også en lille og hyggelig restaurant, som gør brug af villaens egen produktion af olivenolie, grøntsager og andet godt. Ejerne har ansat en af deres naboer, en ægte toskansk husmor, som tilbereder autentiske retter med et godt øje til traditionen, der samtidig er nutidige. Portionerne er rigelige, men maden er ikke for fed, så resultatet er både lækkert og delikat kombineret med en god flaske vin - eller blot et glas, for her serveres også forskellige vine glasvis! - fra selve Toscana eller fra de andre italienske vindistrikter. Morgenmaden serveres mellem kl. 08.00 og 10.00, både middag og morgenmad kan nydes på terrassen ved villaen, når vejret tillader det.

Rummelige værelser til par og familier

Værelserne ligger dels på villaens første etage, dels i fire gamle - nu flot restaurerede - bondehuse (Casale Valdese, Casale Burraia, La Loggia og Casale La Tinaia), som ligger lidt afsides, men som er lige så flot indrettede som værelserne i villaen. Både værelserne i villaen og dem i bondehusene er meget større, end hvad man ellers er vant til at se. Alle værelserne er forskelligt, men smagfuldt indrettede med et miks af antikviteter og nyere møbler i gammel stil.

- Der er kun 8 værelser i villaen og de har alle en særlig atmosfære. De er indrettede med antikke møbler og råder over fjernsyn, minibar, værdiboks og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Forskellen mellem værelsestyperne i villaen er i bund og grund deres størrelse og udsigten.
Standard-værelserne er mere ordinære i deres indretning og vender mod villaens have, imens Junior Suite og Suite er flot dekoreret og vender mod dalen.

Hvis du vælger at bo i den lille lejlighed "mini - apartment" har du adgang til en lille tekøkken. I denne studiolejlighed er der en dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Du har også en terrasse / gårdhave. I nogle har du soveområderne op ad trappen, en såkaldt hems.

Læs om værelserne på Il Trebbiolo Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map