Agriturismo i Pontassieve i Toscana

I Veroni

<p>Terrasse til lejligheden La Tinaia</p>
<p>Lejligheden Casa del Cacciatore</p>
<p>Lejligheden Gli Archetti</p>
<p>Lejligheden Casa del Cacciatore</p>
<p>Lejligheden Fienile</p>
<p>opholdsstue i lejligheden La Cisterna</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På de grønne bakker ovenfor den lille by Pontassieve, ligger det som engang i fortiden var gården Podere Pianottolo. Her, midt ude blandt vinmarkerne, finder du nøglen til den bedste ferie i Toscana, ikke mindst hvis du sætter pris på fred og ro, smukke udsigter og en intim atmosfære i et rustikt miljø. Desuden kan du spadsere ned til det lille centrum (1,7 km. på en ikke så trafikeret vej), hvor du finder madbutikker, bank, post, barer, restauranter og en togstation. Kort og godt, her har du en landlig beliggenhed, en smuk udsigt og bor tæt på centrum.

Pool og smuk udsigt

Lige over lejlighederne, på en lille bakke, har man placeret den fine pool med sit store trædæk. Grunden til det er, at det sikrer dig en fantastisk udsigt over landskabet, bakkerne og vinmarkerne. Den lille agriturismo minder om en lille by, hvor torvet ligger i centrum. Det, som er ekstra fint ved I Veroni er, at man - trods renovering i 2007-2009 - har bevaret den rustikke stil og fornemmelsen af autencitet.

Nyd terrasse eller have på din ferie på I Veroni

Du bliver glad, når du slår døren op til de farverige værelser, som ofte er i farverne rød, blå og gul. Her er mulighed for at indtage enklere måltider i det lille tekøkken, og maden kan du nyde enten på din udendørs terrasse eller - for dig, som bor på de øvre etager - i haven. Den går rundt om bygningerne og er til fælles brug, og vinrankerne står tæt omkring den, som en påmindelse om, at I Veroni er en del af en vingård. I indergården findes der også en fælles udeplads og grill, som kan komme til gavn når lysten til at grille kommer over dig.

Læs mere om I Veroni

Du bor i charmerende lejligheder med rustikke detaljer

Lejlighederne er ikke bare hyggeligt indrettet, de tilbyder også komfort med aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-tv og myggenet for vinduerne. Nogle kilometer væk ligger Fattoria I Veroni, den store, historiske vingård, som ejer den mindre bondegård. Der er der, du først ankommer til under dit ophold, og det er der, vi henviser dig til, hvis du får brug for råd eller hjælp under ferien. Her kan du også smage på og købe gårdens gode vine, velrenommerede vineddiker og vidunderlige olivenolier.

Et godt råd: Kom i god tid

Du skal være forberedt på, at holdningen til tid på I Veroni er meget striks og uitaliensk, selvom ejerne Luca og Paola er vidunderlige mennesker, som ser til, at du har det godt under din ferie. Ankomst skal ske mellem kl. 16.00 og kl. 19.00, og når de siger kl. 19.00, så mener de kl. 19.00. Kommer du et minut for sent, skal du betale en ekstra afgift på 100 Euro, og kommer du efter kl. 21.00, kan du først komme ind næste dag - da senere ankomster ikke accepteres

Udforsk den nærliggende by og tag toget til Firenze

Når du får lyst til at sætte dig ned og få serveret et godt måltid, så kan du begive dig til Pontassieve, hvor du finder et par restauranter og pizzeriaer, hvoraf du endda kan bestille levering fra en af dem. Pontassieve ligger kun 1,7 km. væk, og her finder du, ud over spisestederne, en del butikker, caféer og supermarkeder, f.eks. COOP, som kan tilfredsstille alle behov for madindkøb. Her er også bagere, slagtere og en fiskeafdeling. Men en af de største fordele ved at bo i Pontassieve er, at her er en togstation. Dette indebærer, at du enkelt og smertefrit kan tage til vidunderlige Firenze og mange andre steder. Det er som regel også uproblematisk at komme af med bilen, når du skal tage toget, da der findes mange gode parkeringspladser.

Læs om lejlighederne på I Veroni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af I Veroni

Læs personlige anmeldelser af I Veroni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Veroni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 38 anmeldelser fra I Veroni

Fantastisk vingård

Super smukt beliggende vingård hvor du fra både lejlighed og pool har den dejligste udsigt ud over vinmarker og bjergene.
Lejligheden vi boede i (Torre) var rigelig stor til vores familie på 2 voksne og 2 børn. Havde 2 soveværelser og 2 badeværelser. Lejligheden lå øverst i bygningen, så vi havde eget bord nede i haven, hvor vi kunne spise.
Poolen er virkelig lækker med træbeklædning hele vejen rundt og smuk udsigt.
I nærmeste by Pontassieve kan man handle og der er også enkelte restauranter, men selve byen er ikke noget særlig.
Det er nemt at tage toget til Firenze derfra, hvilket er en fordel, da man så slipper for at have bil med derind.

Læs mere

Perfekt

Simpelthen SÅ lækkert og velordnet sted med den smukkeste udsigt, fine, rummelige lejligheder (dog med MEGET spartanske køkkenfaciliteter og udstyr, hvor man fx mangler fade, skåle, serveringsbestik mv.) og dejligt poolområde! Lækkert med trædæk! Totalt gennemført og et samlet indtryk der gør, at man bare vil tilbage dertil!

Læs mere

Bedømmelse af I Veroni

For os var dette et helt perfekt sted at holde ferie. Det er en fredelig vingård, hvor vi følte, at vi kunne slappe helt af. Hvis vi havde lyst til at opleve noget, så var det hele i kort køreafstand, både San Gimignano, Certaldo, Firenze og Pisa, eller hvis man bare vil ud og se noget flot italiensk landskab. Vi fik en rundvisning på gården og var med på vinsmagning. Det kan helt sikkert anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af I Veroni

Læs mere

Magisk!

Vi var 5 damer på en tur! Vi ønskede et ophold på en vingård udenfor en by. I Veroni blev et paradis for os! En rustik, typisk italiensk gård fuld af fantastisk atmosfære! Vine og oliventræer overalt! Lidt langt til nærmeste butik, men med hjælpsomme værter fik vi en chance for at shoppe! Vi havde ikke en bil, men det gik godt! Vi tog toget til Firenze. En 20 minutters gang. Alt i alt havde vi et drømme ophold på I Veroni!.

Læs mere

Flot beliggenhed og hyggeligt sted

Vi havde en rigtig fin uge. Masser af børnefamilier hvilket dig satte poolen under pres. I Veroni ligger rigtig lækkert med udsigt over vinmarker og dal. Personalet var meget venlige og imødekomne.

Læs mere
 
search map