Agriturismo i Pontassieve i Toscana

I Veroni

Terrasse til lejligheden La Tinaia Lejligheden Casa del Cacciatore Lejligheden Gli Archetti Lejligheden Casa del Cacciatore Lejligheden Fienile Opholdsstue i lejligheden La Cisterna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På de grønne bakker ovenfor den lille by Pontassieve, ligger det som engang i fortiden var gården Podere Pianottolo. Her, midt ude blandt vinmarkerne, finder du nøglen til den bedste ferie i Toscana, ikke mindst hvis du sætter pris på fred og ro, smukke udsigter og en intim atmosfære i et rustikt miljø. Desuden kan du spadsere ned til det lille centrum (1,7 km. på en ikke så trafikeret vej), hvor du finder madbutikker, bank, post, barer, restauranter og en togstation. Kort og godt, her har du en landlig beliggenhed, en smuk udsigt og bor tæt på centrum.

Pool og smuk udsigt

Lige over lejlighederne, på en lille bakke, har man placeret den fine pool med sit store trædæk. Grunden til det er, at det sikrer dig en fantastisk udsigt over landskabet, bakkerne og vinmarkerne. Den lille agriturismo minder om en lille by, hvor torvet ligger i centrum. Det, som er ekstra fint ved I Veroni er, at man - trods renovering i 2007-2009 - har bevaret den rustikke stil og fornemmelsen af autencitet.

Nyd terrasse eller have på din ferie på I Veroni

Du bliver glad, når du slår døren op til de farverige værelser, som ofte er i farverne rød, blå og gul. Her er mulighed for at indtage enklere måltider i det lille tekøkken, og maden kan du nyde enten på din udendørs terrasse eller - for dig, som bor på de øvre etager - i haven. Den går rundt om bygningerne og er til fælles brug, og vinrankerne står tæt omkring den, som en påmindelse om, at I Veroni er en del af en vingård. I indergården findes der også en fælles udeplads og grill, som kan komme til gavn når lysten til at grille kommer over dig.

Læs mere om I Veroni

Du bor i charmerende lejligheder med rustikke detaljer

Lejlighederne er ikke bare hyggeligt indrettet, de tilbyder også komfort med aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-tv og myggenet for vinduerne. Nogle kilometer væk ligger Fattoria I Veroni, den store, historiske vingård, som ejer den mindre bondegård. Der er der, du først ankommer til under dit ophold, og det er der, vi henviser dig til, hvis du får brug for råd eller hjælp under ferien. Her kan du også smage på og købe gårdens gode vine, velrenommerede vineddiker og vidunderlige olivenolier.

Et godt råd: Kom i god tid

Du skal være forberedt på, at holdningen til tid på I Veroni er meget striks og uitaliensk, selvom ejerne Luca og Paola er vidunderlige mennesker, som ser til, at du har det godt under din ferie. Ankomst skal ske mellem kl. 16.00 og kl. 19.00, og når de siger kl. 19.00, så mener de kl. 19.00.

Kommer du et minut for sent, skal du betale en ekstra afgift på 100 Euro, og kommer du efter kl. 21.00, kan du først komme ind næste dag - da senere ankomster ikke accepteres

Udforsk den nærliggende by og tag toget til Firenze

Når du får lyst til at sætte dig ned og få serveret et godt måltid, så kan du begive dig til Pontassieve, hvor du finder et par restauranter og pizzeriaer, hvoraf du endda kan bestille levering fra en af dem. Pontassieve ligger kun 1,7 km. væk, og her finder du, ud over spisestederne, en del butikker, caféer og supermarkeder, f.eks. COOP, som kan tilfredsstille alle behov for madindkøb. Her er også bagere, slagtere og en fiskeafdeling. Men en af de største fordele ved at bo i Pontassieve er, at her er en togstation. Dette indebærer, at du enkelt og smertefrit kan tage til vidunderlige Firenze og mange andre steder. Det er som regel også uproblematisk at komme af med bilen, når du skal tage toget, da der findes mange gode parkeringspladser.

Læs om lejlighederne på I Veroni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map