Feriebolig i Pontassieve i Toscana

I Casali del Trebbiolo

Casale Valdese Den gode pool Casale Valdese Casale Valdese Casale Valdese Casale Valdese Casale Valdese Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Burraia Casale Loggia Casale Loggia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia Casale Tinaia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Casali del Trebbiolo er en del af Il Trebbiolo Relais, der er en stemningsfuld villa, som ligger i de smukke bakker ca. 10 km nord for Fiesole. Der er kun ca. 20 km ned til Firenze, og ca. 25 km til motorvejen A1, som gør det nemt at komme videre til Toscanas seværdigheder.

Helt selvforsynende gård

På Il Trebbiolo Relais har man indrettet et system, der siden 2010 producerer alt den energi, som gæsterne, restauranten og poolanlægget benytter sig af, i form af elektricitet og varme via et solsikke- og soyaolieanlæg, hvilket gør gården ekstraordinær i sin genre. Sabrina og hendes mand har investeret mange kræfter og tid i at udvikle dette system i samarbejde med Firenzes universitet. De bor her hele året rundt og har den ambition at miljøet skal belastes så lidt som muligt, samtidig med at de ønsker for sig selv og for gæsterne bekvemme forhold og en familiær stemning.

Læs mere om I Casali del Trebbiolo

Pool med udsigt og fælles terrasseområde

I den store have - som man sagtens kan kalde en park, da villaens ejendom består af 50 hektar jord med oliventræer, vinplantager og cypresser - har ægteparret fået installeret en pool, hvorfra man kan nyde udsigt over dalen. Ved lejlighederne er der desuden fælles udeområde på den store gårdsplads mellem ejendommene, og nogle lejligheder har desuden privat terrasse med havebord og -stole, hvor man også kan nyde et glas vin eller et hjemmegjort måltid.

Restaurant og morgenmadssal

I den gamle villa har ægteparret indrettet en lille restaurant, som gør brug af villaens egen produktion af olivenolie, grøntsager og andet godt. Ejerne har ansat en af deres naboer, en ægte toskansk husmor, som tilbereder autentiske retter med et godt øje til traditionen, men samtidig opmærksomhed på at levere et nutidigt måltid. Både morgenmad - og middag, så længe man vælger at spise her - kan nydes på terrassen foran villaen, når vejret tillader det.

Lejlighederne

I selve den historiske villa er der ingen lejligheder. Nogle få hundrede meter fra villaen er der dog nogle bondehuse: Casale Valdese, Casale Burraia, Casale La Tinaia og Casale La Loggia, hvori der er indrettet i alt 5 lejligheder med 4 sovepladser i hver. Lejlighederne er fordelt på én eller to etager og råder alle over fire sovepladser. Lejlighederne har tekøkken (to elkogeblus og et lille køleskab) og er velegnede til familier, der gerne vil have mulighed for at lave simple retter (køkkenerne er ikke egnede til tilberedelse af større måltider). Lejlighederne råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, møbleret udeområde eller privat terrasse. Der er mulighed for wi-fi internetforbindelse i villaens fælles stuer og fælles terrasse, dog mod betaling.

Værelserne

Værelserne i de restaurerede bondehuse (Casale Valdese, Casale Burraia, La Loggia og Casale La Tinaia) er lige så bekvemme, hvad angår rummelighed, men mindre "noble" i deres møblering end dem i hovedbygningen på Il Trebbiolo Relais. De har den fordel, at du går direkte fra værelset udenfor, hvor du kan sidde og nyde solen (eller skyggen) på fællesterrassen, der ligger mellem husene. Ud over fjernsyn, minibar, værdiboks og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer, råder værelserne endvidere over aircondition.
- Standardværelserne er mindre i forhold til Superiorværelserne (de fleste af Superior-værelserne har forøvrigt karbad med vandmassage). Familieværelserne kan huse op til 4 personer; de kan enten bestå af to seperate soverum med fælles bad eller være ekstra store værelser beliggende i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er badeværelse og to enkeltsenge samt åben hems med dobbeltseng.

...eller lej et helt hus

Rejser du med venner og eller familie, kan du leje et helt hus til dit selskab, så I kan væres samlet på terrassen og nyde det toskanske landskab. Restauranten på gården giver jer desuden virkelig kort afstand til måltiderne og et ekstra glas vin - hvis det nu skulle være at I har noget at fejre sammen.

Bemærk venligst, at prisen kun er for overnatning, og at du kan vælge, om du vil spise morgenmad i restauranten eller andre steder, når du er kommet frem. Vær også opmærksom på at dette ikke er et hotel og man kan derfor ikke forvente dagligt skift af sengetøj og håndklæder samt daglig rengøring.

Lejlighederne på I Casali del Trebbiolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af I Casali del Trebbiolo

Læs personlige anmeldelser af I Casali del Trebbiolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Casali del Trebbiolo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 42 anmeldelser fra I Casali del Trebbiolo

Smukt og fredfyldt

Et dejligt sted med smukke værelser og eget udeområde. Friskt og rent værelse. Skønne senge. Helt ok italiensk morgenmad med et sjældent stort udvalg af kager og tærter. Prøvede restauranten flere gange og den er godkendt. Udsigten fra spiseområdet er enestående. God service. Fin pool med liggestole i en olivenlund. Afslappet stemning mellem personale og gæster.

Læs mere

Super sted

Fantastiske omgivelser og en helt fantastisk restaurant.
(Vi blev faktisk gratis opgraderet fra annexet til et super værelse i hovedbygningen.)

Læs mere

Fantastisk sted

Vi har haft alletiders dejlige uge på Il Trebbiolo Relais, som ligger langt ude i Toscanas skønne natur.

Der var mulighed for at nyde solen eller ligge i skygge under oliventræerne.
Vi travede lange ture i området og tog en svømmetur i poolen.

Personalet var søde, hjælpsomme og meget opmærksomme.

Man gør meget ud af maden og udnytter egne grøntsager, bær og frugt - samt olivenolie.

Firenze ligger kun 15 - 20 km væk.

Vi kan helt klart anbefale dette skønne sted.

Læs mere

Bedømmelse af I Casali del Trebbiolo

Opholdet var fantastisk. Smukke omgivelser og hjælpsomt personale. En fem-stjernet oplevelse.

Læs mere

Perfekt til afslapning og skøn mad

Læs mere

Dejligt sted, i skønne omgivelser

Stedet ligger dejligt, men lidt langt ude, hvis man ønsker bus til f.eks. Firenze er der 8 km. til nærmeste offentlige transport... og samme afstend til indkøbsmuligheder, men når det nu er sagt er det et dejligt afslappende sted, i skønne omgivelser.

Læs mere
 
search map