Anmeldelser af Le Valli

 
Le Valli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Valli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomarance og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Valli

Læs personlige anmeldelser af Le Valli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Valli. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og familien fra Hillerød boede på Le Valli i Pomarance fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Positive
- Super smukke omgivelser med fuldstændig ro
- Dejligt hus og god lejlighed (se dog under det negative)
- Lækker swimmingpool
- Et fantastisk sted, hvis man søger fred og ro og ikke har behov for at komme ud og opleve en masse ting i nærheden af hvor man bor

Negative
- Der sidder en gasudluftningsventil lige ud for den ene af de to terrasser i lejlighed nr. 5. Det betyder, at der jævnligt kommer en kraftig gaslugt ude på terrassen, men også inde i lejligheden, når man har vinduerne åbne. Det er rimeligt ubehageligt. Det virker som om gasudlufningsventilen dækker en række af lejlighederne i Le Valli. I bør skrive dette ud for lejlighed nr. 5 så kommende lejere er klar over dette og kan vælge en anden lejlighed.
- Efter vi havde booket lejligheden, så jeg forskellige beskrivelser af det 'skrappe' forpagterpar. Vi oplevede ikke nogen problemer, bortset fra en enkelt episode, hvor vi havde købt nogle is til børnene i Le Valli's isbod. I 35 graders varme smelter is jo rimeligt hurtigt og der faldt noget is ned på fliserne. Forpagterfar brokkede sig ikke, men kom dog med en kommentar, sikert til sig selv, men meningen var jo ikke til at misforså "what a hell of a mess".

Andet
- Det bør af beskrivlsen af Le Valli fremgå lidt mere klart at der ikke er noget større supermarked som man meningsfyldt kan køre til. Eneste reelle mulighed er Coop supermarkedet i Pomarance, der minder om en lille DagligBrugs i en lille dansk by. Ikke særligt spændende, selvom man kan købe det nødvendige.
- Det bør nok også fremgå at Le Valli ikke er specielt egnet til børn, da der ikke rigtig er nogen faciliteter til små børn. Klientellet er heller ikke typiske børnefamilier selvom vi mødte en anden dansk familie med børn (de fik dog også en en reprimande af 'forpagterfar' om ikke at bruge vand til at lege med).
- Vi blev, ved ankomsten, afkrævet 90 euro for rengøring, selvom der fremgik til at være 80 euro af vores lejebevis.

In-Italia's kommentar

Vi har videregivet Michaels kommentarer vedrørende den uhensigtsmæssige placering af en gasventil til Le Valli. Der skal betales et gebyr på 90 euro for slutrengøring af specifikt lejlighed 5, og det fremgår af det opholdsbevis, vi fremsender og af vores hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Dina og familien fra Søborg boede på Le Valli i Pomarance fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Le Vali ligger vidunderligt med en formidable udsigt. Super skøn lejlighed, søde værter og et hyggeligt sted med flere overraskende muligheder for børnene. F.eks. var der bordfodbold og mulighed for at fange/se fisk og skildpadder i stedets egen lokale sø. Et forslag til forbedring ville dog være, at deres butik var åben også i siestaen. Butikken fungerer således, at man bare tager det, man skal bruge også skriver det i en bog for så at afregne ved afrejse. Derfor kunne døren til butikken sagtens være åben mellem kl. 13 og 17, hvor det er der, man allermest har brug for is, kolde drikke osv. Men igen alt-i-alt en rigtig dejlig uge. Samlet set vil vi sige, at det ikke er sidste gang, at vi gør brug af In-italia. Vi brugte jer også sidste år, og har kun haft gode oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Ellen Margrethe og rejsefæller fra Mariager boede på Le Valli i Pomarance fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi har haft en særdeles vellykket ferie. Le Valli var et smukt og idyllisk sted, og værtsfolkene var generelt hjælpsomme. Vi har lige et par forslag til forbedringer: håndklæder skal skiftes midt i ugen, der skal ikke spares på toiletpapir (vi måtte hente flere gange, og fik kun én rulle ad gange, så vi købte selv for at drøje på det!). Der er ikke helt styr på papirerne, for vi måtte selv dokumentere, at vi havde betalt for slutrengøringen - og det kan man slet ikke slippe for ved ankomsten. Poolvandet kunne nok godt være renere, for vi to, der jævnligt havde hovedet under vandet, fik begge øreproblemer. Men det var - trods disse forslag - et fedt sted at være.
Det var Libbiano og Micciano, der nok var turens mest spændende og overraskende steder. Vi mødte ikke andre turister og køreturene derop var det smukkeste Toscana, vi så. Begge steder kunne vi købe kaffe og vand - og mad. Inde midt i Pomerance by fik vi mange gange is og kaffe på en lille cafe - det kostede ca. halvdelen af, hvad det kostede i de store byer! Markedet i Pomerance om torsdagen havde vi også megen glæde af. Coop var næsten som at handle herhjemme.
Tak for rådet om at sørge for at handle ind inden ankomsten til Le Valli. Om lørdagen har alle butikker lukket fra midag. Vi tog dog ind til Pomerance by for at spise til aften, og det var fint nok.
En praktisk oplysning, som vi gerne ville have haft på forhånd: man kan ikke i Pisa finde en benzintank, hvor man kan betale med kort. Vi kørte rundt længe, og til sidst måtte vi vælge at betale med kontanter, og det er svært at regne ud, hvor meget der skal bruges. Det kostede 90 Euro at få tanket ved biludlejningsfirmaet. Det var også et samtaleemne blandt danskerne i lufthavnen, så vi var ikke de eneste uvidende. Men alt i alt har vi haft en skøn ferie: særdeles venlige italienere, smukke landskaber, behagelig temperatur (Omkring 28 hver dag). Bestillingen gennem in italia er gået helt problemfrit. Så vi siger også tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Pernille og familie fra Silkeborg boede på Le Valli i Pomarance fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Pomarance - Le Valli - Fantastisk sted! Lejligheden var lækker - og terassen var smuk overdækket med blåregn. Udsigten var lige som vi havde drømt om - og poolen lækker! Værtsparret er perfektionister, hvorfor stedet fremstår fortræffeligt! Det kan selvfølgelig skabe lidt kontroverser - men dem ser vi igennem, da vi godt forstår, at de vil holde stedet perfekt! Dejligt med fælles Toscansk middag! Vi fandt ikke legepladsen, men nabogården lod os være med til at malke - så det var børnene ellevilde med! Kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Pia og familie fra Virum boede på Le Valli i Pomarance fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Ingen tvivl om at Le Valli er af høj standard og der er check på det meste. Dog mærker man at man kommer ind på værtsparrets enemærker og der bliver holdt lige lovligt øje med en. Hvis man ønsker at have besøg af gæster skal man vide at det ikke er særligt populært. Man skal spørge om lov og næsten overtale dem til det og det føles lidt for meget som at bo hjemme hos sine forældre igen. Det er synd at de ikke ser gæster som potentielle kunder i fremtiden.
Der er klart at værtsparret passer godt på deres sted men i dette tilfælde kammer det lidt over. Det er meget langt ude på landet og derfor er udvalget af restauranter meget begrænset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Erik og familie fra Vallensbæk boede på Le Valli i Pomarance fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Tak for velkomsten hjem - og vi havde en fantastisk tur til Italien - igen igen.

Det er heldigvis snart ved at være en behagelig gentagelse, men servicen hos jer har endnu engang været i top. Vi har nu rejst med jer en del gange, bare i år bliver det til 3 ture, og indtil videre holder i standarden.

Omkring Le Valli - er det en super sted, men en 100% top kvalitet hvad angår beliggenhed, indretning, inventar osv. Og jeg må indrømme at den malkning der foregår ved naboen, under ingen omstændigheder er generende, tværtimod er det da en oplevelse at se det "show" der sker når hundene får "transporteret" dem til malkning fra en fjernt liggende mark.

Der er dog et minus ved stedet, som jeg gerne vil gøre opmærksom på, og det er værtsparet. De lever desværre ikke op til ens forventning omkring et italiensk værtspar med åbenhed og varme, men de er jo heller ikke fra Italien. Den første dag, efter at vi var blevet præsenteret for lejligheden og informationsmappen, tænkte jeg at det var utrolig meget tid der blev brugt på hvad man ikke må, og ikke hvilke muligheder der var for en god og spændende ferie. Dette indtryk blev desværre kun bekræftet i løbet af opholdet, men nu er det jo heldigvis ikke for at være sammen med værtsparret man er taget på ferie.

Da der ikke er tale om en enkelt "stor fejl" , men en masse små eksempler på manglende forståelse for service, er det svært at beskrive det i en mail.

Som jeg startede, er jeg 100% tilfreds med in-italia, og vil fremover stadig benytte jer, men det er dog første gang jeg er kommet hjem fra Italien, med sikkerhed for at jeg aldrig mere kommer tilbage til præcis det sted igen, men heldigvis er der jo så mange andre steder at vælge mellem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Morten Hansen og familie fra Frederiksberg boede på Le Valli i Pomarance fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

1. uge boede vi på Le Valli i Toscana. Det er et meget smukt og velholdt sted, med rigtig gode faciliteter. Desværre er værtsparret ikke særligt venlige. vi havde faktisk helt fra starten på fornemmelsen, at vi var til besvær. Vi boede to familier i henholdsvis lejl. 2 og 11. 11 har en dejlig stor terrasse med en herlig udsigt, specielt om aftenen. Desværre passede det ikke værtsparret at vi sad derude om aftenen, for de havde soveværelse tæt ved og skulle tidligt i seng. Dette gjorde fruen i huset os klart allerede 1. dag. Allerede dagen efter var der nye problemer og sådan fortsatte det ugen igennem. Alt i alt ikke særligt tilfredsstillende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map